Δεν ηξερα που να ρωτήσω, θα ηθελα να μαθω μεχρι ποτε ο Βασίλης ο γιατρός θα είναι μπαναρισμένος, αν μπορει καποιος διαχειριστής να μου απαντησει.
Δεν ηξερα που να ρωτήσω, θα ηθελα να μαθω μεχρι ποτε ο Βασίλης ο γιατρός θα είναι μπαναρισμένος, αν μπορει καποιος διαχειριστής να μου απαντησει.
Μονιμο ειναι
Ηρεμία κύριε Νίκο ηρεμία πάνω στα νεύρα μας κάνουμε πράματα που μετά πολλές φορές το μετανιώνουμεΕμενα Θόδωρα...ηταν πολυ καλος μου φιλος...Η στεναχωρια μου πολυ μεγαλη...και δεν την κρυβω..
Ωρες- ωρες μου ερχετε να τα ''βροντηξω ολα κατω''...και να αποχωρησω απο το φορουμ..
Θα μου πεις.. ε' και τι εγινε ?? εχασε η βενετια βελονι...συμφωνω απολυτα..
Απλα λεω πως νιωθω...καποια καλα φιλαρακια με κρατανε ακομα μεσα..
Το Ban είναι μόνιμοΔεν ηξερα που να ρωτήσω, θα ηθελα να μαθω μεχρι ποτε ο Βασίλης ο γιατρός θα είναι μπαναρισμένος, αν μπορει καποιος διαχειριστής να μου απαντησει.
Γιώργο έκανες λάθος και το λέω δημόσια.Το Ban είναι μόνιμο
Επίτρεψέ μου να μην συμφωνώ.Γιώργο έκανες λάθος και το λέω δημόσια.
Όλοι κάνουμε λάθη, το ιδανικό είναι να τα καταλαβαίνουμε και να τα διορθώνουμε.
Το τι έγινε μεταξύ σας αφορά μόνο εσάς.
Εφόσον δεν παραβίασε κανόνες του forum πρέπει να επανέλθει και σταματώ εδώ διότι δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε.
Η απόφαση είναι δική σου.
Φάουλ...Το Ban είναι μόνιμο
Ηρεμία κύριε Νίκο ηρεμία πάνω στα νεύρα μας κάνουμε πράματα που μετά πολλές φορές το μετανιώνουμε
Γιωργο καλησπεραΤο Ban είναι μόνιμο
Αναίτια δεν έχω μπανάρει ποτέ κανέναν.Γιωργο καλησπερα
Αν καταλαβα καλα ο λογος της διαγραφης του Βασιλη ηταν οι προσωπικες διαφωνιες σας και μονο αυτο
Στο φορουμ και στα αλλα Μελη δεν δημιουργησε καποιο θεμα τυπου κοντρες-ιντρικες φαγωμαρα κτλ
ετσι εχει δειξει ο χαρακτηρας του κοντα στα 10 χρονια που τον ξερω με ενεργη παρουσια
και παντα με ευγενη συμπεριφορα
Αρα μηπως το να στερουμε την παρουσια καποιων Μελων-Φιλων -Αδερφων
που εχουν δειξει επι χρονια το επιπεδο τους
χανουμε την ουσια της παρεας του HUNTERSLIFE ?
Αναίτια δεν έχω μπανάρει ποτέ κανέναν.
Και πάντα αφήνω την πόρτα ανοιχτή για την περίπτωση παρεξήγησης η οποία μπορεί να λυθεί και να επιστρέψει το οποιοδήποτε μέλος του forum και να ανακαλέσω.
Λάθη κάνουμε όλοι.
Είναι και ομορφόπαιδο πανάθεμά τωνΣιγουρα.....ουδεις αλαθητος !!!
Παρτο ''πισω'' κυριε Γιωργο....
Οτι και να εγινε....οτι και να ειπατε....δες το σαν κακιά στιγμη....Ο Ντοκορ....ειναι αξιολογος σαν ανθρωπος
δεν απο αυτους που θελουν να θιξουν τον συνομηλητη τους..
Πολυ ποιο παλιο μελος απο εμενα...στην 10ετη πορεια του στο φορουμ...ποτε δεν εθιξε ανθρωπο...και
παραλληλα εχει ακουσει και τα ''σχολιανα του''...
Τους χρειαζομαστε τετοιους ανθρωπους στο φορουμ....
Παρε πισω το ΜΠΑΝ του ντοκτορ.....ακουμε...και βλαστημα με εαν θελεις....Αλλα σιγουρα δεν θα το
μετανιωσεις !!!
Και με δάχτυλα νορμάλ, όλοι θα τον χρειαστούμε μια μέραΕίναι και ομορφόπαιδο πανάθεμά των
Κυριακο στο είπα και την άλλη φοράΚαι με δάχτυλα νορμάλ, όλοι θα τον χρειαστούμε μια μέρα
Ελπίζω και εύχομαι να συμβεί στην προκειμένη περίπτωση.Και πάντα αφήνω την πόρτα ανοιχτή για την περίπτωση παρεξήγησης η οποία μπορεί να λυθεί και να επιστρέψει το οποιοδήποτε μέλος του forum και να ανακαλέσω.
Λάθη κάνουμε όλοι.