Μόνο με γυμνοστηθες!Παιδεσ γιατί δεν ανέβενουν φωτό...
Μόνο με γυμνοστηθες!Παιδεσ γιατί δεν ανέβενουν φωτό...
Μου αρεση περισσότερο το πισο μέρος στυθοσ έχει και το κοτόπουλο????Μόνο με γυμνοστηθες!
Το είχα αναφέρει κι εγώ προ καιρού. Προφανώς έχουν βάλει όριο στο μέγεθος της φωτογραφίας, για να μπορεί να ανεβεί στο φόρουμ. Τα σύγχρονα κινητά βγάζουν πολύ μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες, οπότε πρέπει να τους μειώσεις το μέγεθος για να τις ανεβάσεις. Δεν ξέρω πόσο είναι αυτό το όριο (δεν μας το είπε κανείς) αλλά εγώ δοκίμασα στα 1200 Χ 1600 pixel και την δέχεται κανονικά, όπως παλιά.Και εγώ δεν μπορώ να αναιβασω τη φωτό λέει μεγάλο αρχείο δεν ξέρω το λόγο .
Στελιο και εγω πρασπαθησα να ανεβασω φωτο και δεν μπορουσα,τεσπα δεν θα ανεβαζουμε απλα πραγματαΤο είχα αναφέρει κι εγώ προ καιρού. Προφανώς έχουν βάλει όριο στο μέγεθος της φωτογραφίας, για να μπορεί να ανεβεί στο φόρουμ. Τα σύγχρονα κινητά βγάζουν πολύ μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες, οπότε πρέπει να τους μειώσεις το μέγεθος για να τις ανεβάσεις. Δεν ξέρω πόσο είναι αυτό το όριο (δεν μας το είπε κανείς) αλλά εγώ δοκίμασα στα 1200 Χ 1600 pixel και την δέχεται κανονικά, όπως παλιά.
Ένας απλός τρόπος είναι να την κάνεις screenshot (στιγμιότυπο οθόνης), έτσι έχει πολύ μικρό μέγεθος, αλλά συνήθως έχει και δυο μαύρες λωρίδες, πάνω και κάτω, και δεν είναι ωραίο αυτό, εκτός κι αν της κάνεις περικοπή πριν την ανεβάσεις.
Ένας άλλος τρόπος είναι μέσω κάποιου site φιλοξενίας εικόνων, όπως το postimage, που σου δίνει τη δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, πριν το ανέβασμα. Εγώ όπως είπα δοκίμασα τα 1200χ1600, αλλά έχει κι άλλες επιλογές για ακόμη πιο μικρό μέγεθος.
Τέλος, υπάρχουν εφαρμογές για κινητά στο Play Store, με τις οποίες μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος της φωτογραφίας όσο θέλεις, εγώ δοκίμασα την "Photo Resizer HD" που μου είπε ο @dim63, και κάνει δουλειά μια χαρά.
Βέβαια είναι λίγο μπελαλίδικα όλα αυτά, θέλεις επιπλέον χρόνο και διαδικασίες, σε σχέση με παλιότερα, για να ανεβάσεις μια φωτογραφία, αλλά τι να κάνουμε ...
μια χαρα είχες ανεβάσει τον κάβουρα, τι έγινε τώρα? χρησιμοποίησαν πιο μεγάλο εργαλείο?Στελιο και εγω πρασπαθησα να ανεβασω φωτο και δεν μπορουσα,τεσπα δεν θα ανεβαζουμε απλα πραγματα
Νομίζω ότι εχεισ λαθοσ οπωσ και η διαχωριστική ομάδα....θα αποτρέψει πολλά παιδιά που έχουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα σε όπλα η θέλουν να βγάλουν τοποια και σκηνεσ κυνηγιού να μην το ξανακάνουν και θα χαθεί μια άλλοι μορφή επικοινωνίαςμια χαρα είχες ανεβάσει τον κάβουρα, τι έγινε τώρα? χρησιμοποίησαν πιο μεγάλο εργαλείο?
--------------------------
είδα ότι δέχεται μέχρι 2ΜΒ φωτό, τις αλλες τις απορρίπτει και καλά κάνει. Εγώ θα έβαζα πιο κατω το όριο, είναι πολλά τα ριάλια για να ανεβάζει ο καθενας μας ότι μλκ του κατέβει και άλλος να πληρώνει...
ηθελα να ανεβασω φωτο απο ενα σπασμενο οπλο απο πολυ επωνυμο φυσιγγι .εχεις δικιο ομως ανεβαζουμε αυτες τις μαλακιες και πληρωνει αλλοςμια χαρα είχες ανεβάσει τον κάβουρα, τι έγινε τώρα? χρησιμοποίησαν πιο μεγάλο εργαλείο?
--------------------------
είδα ότι δέχεται μέχρι 2ΜΒ φωτό, τις αλλες τις απορρίπτει και καλά κάνει. Εγώ θα έβαζα πιο κατω το όριο, είναι πολλά τα ριάλια για να ανεβάζει ο καθενας μας ότι μλκ του κατέβει και άλλος να πληρώνει...
Οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε είναι ό'τι μ@λκ μας κατέβει;είδα ότι δέχεται μέχρι 2ΜΒ φωτό, τις αλλες τις απορρίπτει και καλά κάνει. Εγώ θα έβαζα πιο κατω το όριο, είναι πολλά τα ριάλια για να ανεβάζει ο καθενας μας ότι μλκ του κατέβει και άλλος να πληρώνει...
οι δικες μου ναι, γιαυτο κοιταω να πιανουν λιγο χωρο στον σερβερΟι φωτογραφίες που ανεβάζουμε είναι ό'τι μ@λκ μας κατέβει;
Πωσ κάνουμε αλλαγή μεγέθους???Το μέγεθος ειναι υπερ αρκετό παίδες. Αλλωστε απο την αρχή στους όρους ηταν ξεκάθαρο .
Απλα ,κάνετε αλλαγή μεγέθους ή ανεβάστε με μεταφόρτωση .
Στον φουστανο!Πωσ κάνουμε αλλαγή μεγέθους???
Βυζιά έχω????? Να την μικρηνο θέλω!!!!!!Στον φουστανο!
Βαγγέλη κατέβασε το Photo ResizerHD που λέει ο Στέλιος το έκανα εγώ που είμαι άσχετος τελείως με αυτά.Στελιο και εγω πρασπαθησα να ανεβασω φωτο και δεν μπορουσα,τεσπα δεν θα ανεβαζουμε απλα πραγματα
δεν υπαρχει λογος φιλε αφου μαλακιες ανεβαζουμεΒαγγέλη κατέβασε το Photo ResizerHD που λέει ο Στέλιος το έκανα εγώ που είμαι άσχετος τελείως με αυτά.