Ζευγάρωμα σκύλου.

Ιστορία:
Κάποτε συνεργάστηκα με γνωστή τραγουδίστρια για παραγωγή δίσκου.
Ύστερα από πολλές ώρες στο Studio, την έπιασε άγχος για τον σκύλο που είχε στο σπίτι και θα έμενε τόσες ώρες χωρίς θέρμανση και θα κρύωνε.
- Τι σκύλος είναι? - της λέω. Περίμενα να μου πει κανένα τσιουάουα.
- Ένα λαμπραντόρ - μου λέει. Και μου δείχνει ένα λαμπραντόρ με 8 στρώματα τρίχας.
Αυτά τα σκυλιά της λέω είναι για να κυνηγάνε πάπιες σε θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν και να βουτάνε στο νερό. Δεν έχει ανάγκη από κρύο. Ειδικά μέσα στο σπίτι.
Το αποτέλεσμα...
Σοκαρίστηκε που οι πρόγονοι του σκύλου της ήταν κυνηγοί, και κατάλαβε γιατί της μάδαγε όλον τον χρόνο.
Είχε κλάσει από την ζέστη ο σκύλος.
Νησιωτικο γραφατε φιλε;
Οτι χορευω παιζε μου ηταν αυτη 😭 .sarcastic.

Ιστορία:
Κάποτε συνεργάστηκα με γνωστή τραγουδίστρια για παραγωγή δίσκου.
Ύστερα από πολλές ώρες στο Studio, την έπιασε άγχος για τον σκύλο που είχε στο σπίτι και θα έμενε τόσες ώρες χωρίς θέρμανση και θα κρύωνε.
- Τι σκύλος είναι? - της λέω. Περίμενα να μου πει κανένα τσιουάουα.
- Ένα λαμπραντόρ - μου λέει. Και μου δείχνει ένα λαμπραντόρ με 8 στρώματα τρίχας.
Αυτά τα σκυλιά της λέω είναι για να κυνηγάνε πάπιες σε θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν και να βουτάνε στο νερό. Δεν έχει ανάγκη από κρύο. Ειδικά μέσα στο σπίτι.
Το αποτέλεσμα...
Σοκαρίστηκε που οι πρόγονοι του σκύλου της ήταν κυνηγοί, και κατάλαβε γιατί της μάδαγε όλον τον χρόνο.
Είχε κλάσει από την ζέστη ο σκύλος.
Δε σε καταλαβαινω....
Εδω ο δικος μου (πριν χρονια), γνησιο λαμπραντορ που οι προγονοι του μαζευαν τα διχτυα ψαραδων απο τα παγωμενα νερά του Newfoundland στον Καναδά.

491007972_884290520490274_2594744207508175934_n.jpg

Δε σε καταλαβαινω....
Εδω ο δικος μου (πριν χρονια), γνησιο λαμπραντορ που οι προγονοι του μαζευαν τα διχτυα ψαραδων απο τα παγωμενα νερά του Newfoundland στον Καναδά.

View attachment 97006
Δείχνει να κουβαλάει την κούραση των προγόνων του!

Εχει γνωσεις βιολογιας και γενετικης ?
Να αναλυει DNA και να γνωριζει ποιες ασθενειες μπορουν να μεταφερθουν απο γεννα σε γεννα ?
Βαζεις 2 σκυλια σε μια αυλη, το δικο σου και του Τακη του γειτονα που ειναι καλο κυνηγοσκυλο και μπορεις να γνωριζεις αν πασχουν απο : Επιληψία, Καρδιοπάθεια, Νεφρική νόσο, Μυοσκελετικές παθήσεις (δυσπλασία του ισχίου κλπ.), Ενδοκρινικές διαταραχές (σακχαρώδης διαβήτης, υπερθυρεοειδισμός), Διαταραχές του αίματος (αναιμία, Νόσος von Willebrand), Κώφωση Προβλήματα των ματιών (καταρράκτης, γλαύκωμα, προοδευτική ατροφία του αμφιβληστροειδούς, κλπ.) και διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος ?
Γινονται ολα αυτα στα επισημα εκτροφεια...?κoμματακι δυσκολο το κοβω...αναλυση DNA...?
Ολοι οι τσομπανηδες που κανουν αναπαραγωγη αιγοπροβατων εδω και τοσες γενιες σε ολη την Ελλαδα ειναι ανηθικοι?Η μηπως γνωριζουν ολα τα παραπανω?(που πιο πολυ μου θυμιζουν προγραμμα ευγονικης ενος τυπου που αν εφαρμοζοταν το προγραμμα αυτο που υποστηριζε πιθανοτατα δεν θα ειχε γεννηθει ποτε...).
Η Φυση ξερει πολυ καλα την δουλεια της χωρις να κανει αναλυσεις DNA,το παιχνιδι του ζευγαρωματος γινεται για αυτον ακριβως τον λογο,για γινει επιλογη συντροφου με τα πιο δυνατα γονιδια που θα μεταβιβαστουν στην επομενη γενια...
Χωρια που αν δεν εχεις καθορισει απο πριν σε ποιο σπιτι θα παει το καθε κουταβι, εχεις το φαινομενο των αδεσποτων ζωων.
Σε αυτο συμφωνω...
Οχι....αν βγει κανα ζαβό , το αμολαμε στους κάμπους.
Οποιος το κανει αυτο ειναι ξεφτιλας...
Για μένα, σκυλια, μονο απο επίσημα και πιστοποιημενα εκτροφεία.
Για μενα, οχι μονο...

Αν νομίζεις οτι γράφω μαλακίες όσον αφορά το τι έγινε με τα κόκερ και φυσικά δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα μόνο αλλά πανευρωπαϊκά , ρώτα κάποιους που ξέρουν .
οχι ρε συ πλακα κανω....
το γνωρίζω ότι η ομορφιά σε κάποιες ράτσες σκύλων είναι η καταδίκη τους ..

Back