gvp9000
Banned
Εσύ αποκλείεται, θα σε είχα καταλάβειΤότε,είμαι παλιάνθρωπος.
Εσύ αποκλείεται, θα σε είχα καταλάβειΤότε,είμαι παλιάνθρωπος.
Ο Γράμμος εννοεί ότι προτιμά την Ελλάδα ,ως Ελλάδα φιλοσόφων κ όχι ορθοδόξων....εννοεί ότι η ορθοδοξία ευθύνεται για την κατρακύλα της ελλαδας.κ όχι μόνο ο φίλος ΓράμμοςΔιαφωνω!!!
Απο τα γραφομενα σου και την ενοια σου για το γενικο καλο τουλαχιστον δεν δειχνεις να εισαι τετοιος με την σημασια που εχει παρει η λεξη αυτη
Ο παλιανθρωπος εχει αλλαξει σημασια δεν ειναι οποιος δεν πιστευει
Ο Αγιος Ευσταθιος δεν πιστευε αλλα ο Θεος του φανερωθηκε επειδη λειτουργιυσε καλυτερα και απο καποιους που πιστευαν
Μπορω να σου πω πολλους παλιανθρωπους που σταυροκοπιουνται αλλα καθε αλλο παρα προσπαθουν να ακολουθουν οσα λεει η θρησκεια μας
Προσπαθουμε!
Δεν ειμαστε Αγιοι οι καθημερινοι ανθρωποι
Σε καμια ομως περιπτωση δεν κανει παλιανθρωπο με την κακη ενοια της λεξης καποιον που δεν πιστευει
Αλλα τον κανουν
Και δεν εννοω οτι επειδη δεν πιστευει και δεν εχει φοβο Θεου κανει τα εσχατα
Καποιος που κανει τα εσχατα ειναι παλιανθρωπος σε οποια θρησκεια και αν υπαγεται
Έχω δεί... σε μια εβδομάδα 70 μπεκάτσες πάνω σε κούτσουρα, κάτω από κούτσουρα, κρεμασμένες,αλφαδιασμενες,στοιχισμενες, ξαπλωμένες.Η ημερομηνία ήταν ίδια μόνο.Με συγχωρείς πολύ.... αλλά δεν γνώρισα από το 1993 μέχρι σήμερα κανένα κυνηγό που να πηγαίνει κάθε μέρα στο κυνήγι και να χτυπάει 10 μπεκάτσες με τα σκυλιά...... κάνοντας και καρτέρι μπορεί..... αλλά 10 μπεκάτσες με τα σκυλιά συνεχόμενα..... έστω και για 3-4 μέρες συνεχώς δεν έχω δει.....
Αν είναι Ελληνορθόδοξοι,όπως ο Μηνιάτης,δεν έχω κανένα πρόβλημα.Ο Γράμμος εννοεί ότι προτιμά την Ελλάδα ,ως Ελλάδα φιλοσόφων κ όχι ορθοδόξων....εννοεί ότι η ορθοδοξία ευθύνεται για την κατρακύλα της ελλαδας.κ όχι μόνο ο φίλος Γράμμος
*θα χαρώ ιδιαίτερα να έχω πέσει έξω
Μα αν είναι να υπάρξει,ηθική, δια της επιβολής,χάνεται και η ίδια, η έννοια της.Οι ηθικοί κανόνες είναι ατομικοί.
Κανένας δεν μπορεί να τους επιβάλει στον άλλο.
Δεν ερμηνεύεται η ηθική.
Ειναι ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε.
Μπορούμε να επηρρεάσουμε τον άλλο και αν καταφέρουμε να πείσουμε, αλλά δεν μπορούμε να την επιβάλλουμε.
Αυτό γίνεται δίνοντας πρώτοι το καλό παράδειγμα και αντιδρώντας καταρχήν στις ακραίες αποκλίσεις.
Μπορεί να είχε κολλήσει η ημερομηνία στο κινητό και να μην άλλαζε, μην είσαι τόσο καχύποπτοςΈχω δεί... σε μια εβδομάδα 70 μπεκάτσες πάνω σε κούτσουρα, κάτω από κούτσουρα, κρεμασμένες,αλφαδιασμενες,στοιχισμενες, ξαπλωμένες.Η ημερομηνία ήταν ίδια μόνο.
Όποτε θές....Και αν θέλεις στείλε μου το όνομα σε προσωπικό μήνυμα.... θέλω να το γνωρΟΠΟίσω αυτόν τον άνθρωπο
Δεν τον ξερωΑν είναι Ελληνορθόδοξοι,όπως ο Μηνιάτης,δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Μέχρι να πουληθεί η γέννα ίδια ημερομηνία ήταν.Μπορεί να είχε κολλήσει η ημερομηνία στο κινητό και να μην άλλαζε, μην είσαι τόσο καχύποπτος
https://www.apolytrosis.gr/index.php/component/k2/item/902-mhniatisΑν είναι Ελληνορθόδοξοι,όπως ο Μηνιάτης,δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Μα απο φιλοσοφους και μη ορθοδοξους η απο ορθοδοξους μονο σαν ονομασια ειμαστε γεματοι σημερα οι ανθρωποιΟ Γράμμος εννοεί ότι προτιμά την Ελλάδα ,ως Ελλάδα φιλοσόφων κ όχι ορθοδόξων....εννοεί ότι η ορθοδοξία ευθύνεται για την κατρακύλα της ελλαδας.κ όχι μόνο ο φίλος Γράμμος
*θα χαρώ ιδιαίτερα να έχω πέσει έξω
Όταν ο Παύλος άρχισε το κήρυγμα στην Αθήνα....ο φιλόσοφος κόσμος ,δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον τροπο, για να πιστέψει σε έναν ΘΕΟ πατέρα ΠΑΑΑΑΑΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ο οποιος δεν μπόρεσε να σώσει τον εαυτό τουκ απ' την άλλη ,έχεις τους δώδεκα μαθητές,που ενώ είδαν τα ΠΑΝΤΑ ,όταν ο ΚΥΡΙΟΣ τους ρώτησε ,ποιος θεωρούν ότι είναι,αυτοί αμολαγαν αιτομόνο ο Πέτρος ομολόγησεΜα απο φιλοσοφους και μη ορθοδοξους η απο ορθοδοξους μονο σαν ονομασια ειμαστε γεματοι σημερα οι ανθρωποι
Παντου γυρω μας και αναμεσα μας και εμεις οι ιδιοι
Και αυτο ειναι και μια απο τις αιτιες που περναμε οτι τραβαμε!!!(κατ εμενα)
Λογια πολλα και φιλοσοφιες ειμαστε πρωτοι!!!
Θεος μας το χρημα
Εχθρος μας να μοχθησουμε
Κολληταρι μας το καθισιο
Λατρεια μας η ευκολια
Και κριση για ολα πλην του εαυτου μας
Ινφκουενσερ και λαιφ κοτσερς και ενα σορο φιλοσοφοι και ψυχιατροι
Αρα αν εννοει αυτο ο Δημητρης επρεπε να ειναι χαρουμενος γιατι αυτο μαλλον εχουμε!
Παντως ορθοδοξια πολυ λιγη εχουμε(και δεν εννοω τους παπαδες και τις αρχιεπισκοπες)
Εννοω την απλη χριστιανικη και σωστη πιστη και προσΠαθεια
Εαν ειχαμε μεσα μας την Ορθοδοξια δεν θα ειμασταν τοσο επηρέπεις σαν ανθρωποι σε τοσα κακα και ασχημας καταστασεις που εχουμε υιοθετησει
Εν Παση περιπτωση τον Δημητρη τον εκτιμω πολυ απο τα γραφωμενα του(δεν τον ξερω καθολου τον ανθρωπο προσωπικα) -ο καθε ενας μπορει να πιστευει οτι θελει- απλα λεω το δικο μου σκεπτικο
Αποστόλη.... είναι κοινός γνωστός μας;Όποτε θές....
Και θα το βαθυνω ακόμα περισσότερο,στο πνευματικό κομμάτι.Ο άνθρωπος πήρε το κυνήγι,την ανεύρεση τροφής.Και δημιούργησε το σπορ κυνήγι,που έχει θηρευτικο νόμο,και σύμφωνα με αυτόν το νόμο,οποιοσδήποτε πολίτης της χώρας,αφού διαθέτη της προϋποθέσεις περνει την άδεια του και ασκεί αυτό το νόμιμο δικαίωμα.Το οποίο κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον κυνηγό την στιγμή που είναι νομιμος.Στην Αμερικη,μάλιστα οποίος τολμήσει να εμποδίσει κυνηγό να ασκήσει αυτό το δικαίωμα,θα έχει ασχημα ξεπερδεματα με την εκεί θηροφυλακη.Πνευματικα όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι,πάντα ισχύει το κυνήγι για ανεύρεση τροφής.Και όταν έχεις κρέας στοΘυμάσαι τι έγραψα?Ότι το σπορ κυνήγι είναι ανήθικο από μόνο του.Αλλα τώρα παω γιατί έχω ραντεβού με ένα φιδαετός να ποζάρει,θα τα λέμε εδώ σε αυτό το τοπικ.
Και εγω για τετοιο με κοβω...Τότε,είμαι παλιάνθρωπος.
Κατά βάθος όμως δεν θα θέλαμε να ήταν αλλιώς ;Και εγω για τετοιο με κοβω...
Μιλαω για τον ορισμο του του "παλιανθρωπου" οπως δοθηκε απο το παρακατω μηνυμα:Κατά βάθος όμως δεν θα θέλαμε να ήταν αλλιώς ;
Που σήμερα δυστυχώς ο άνθρωπος ενώ διδάχτηκε τη Καινή Διαθήκη,όλο και απομακρύνεται.Και γίνεται πάλι σαν τους αρχαίους "παλιάνθρωπος".
Ναι Γιάννη ,μιλάω για την Ανάσταση και την πίστη στη μετά θάνατον ζωή.....Μιλαω για τον ορισμο του του "παλιανθρωπου" οπως δοθηκε απο το παρακατω μηνυμα: