ναιιι φιλε βασιλη και πρωπερσυ στην σεβαστια χτυπησανε δυο μελισοκομους η αρκουδες τους σπασανε απο 5 6 μελισιααα,,αντε πεσμου απο που στο κερατο βρεθηκανε η αρκουδες στα μερημας συνορα νομου σερρων θεσαλονικηςςςςView attachment 46359View attachment 46360
Νομός Κιλκίς....200 μέτρα από μελίσσια φίλου....η φωτογραφία μέσα από αυτοκίνητο .....
Επεκτείνονται και αυτές Σάκη.... όπως και οι λύκοι και τα ζαρκάδια....η ύπαιθρος ερημώνει από ανθρώπους...ναιιι φιλε βασιλη και πρωπερσυ στην σεβαστια χτυπησανε δυο μελισοκομους η αρκουδες τους σπασανε απο 5 6 μελισιααα,,αντε πεσμου απο που στο κερατο βρεθηκανε η αρκουδες στα μερημας συνορα νομου σερρων θεσαλονικηςςςς
Αυτος ειναι ο σκοποςΕπεκτείνονται και αυτές Σάκη.... όπως και οι λύκοι και τα ζαρκάδια....η ύπαιθρος ερημώνει από ανθρώπους...
Πώς τα πείθεις και σου κάθονται σαν μοντέλα!!;;
ειναι μακρια και αγαπημενοι γιαυτοΠώς τα πείθεις και σου κάθονται σαν μοντέλα!!;;
Προτιμω το κοντα και αορατος οταν μπορω...ειναι μακρια και αγαπημενοι γιαυτο
ειναι γερο κολημα το τραβιγμα πουλιων ..Προτιμω το κοντα και αορατος οταν μπορω...
Ρε φιλε το βουνο ειναι αλλη φαση. Εχει τυχει να χαζευω και να μην ριξω ουτε τουφεκια αρκετες φορες. Ειναι άκρως μεθυστικό
περδικοτοπος... κι εγώ φίλε τουφεκίσω δεν τουφεκίσω τον αγέρα μου θα τον πάρω...
View attachment 48065
... ατουφέκιστος αλλά ευτυχής!
View attachment 48066
Υ.Γ...με οτι υψόμετρο διαθέτει καθείς, εγώ άμα μυρίσω θυμάρι και ρίγανη είμαι κομπλέ...