Αφήστε με εκεί,για πάντα.Τζουμέρκα 1500 υψόμετρο κοντά στις πηγες του Καλαρρύτικου .
View attachment 74183
View attachment 74184
Αν δεις τα παραπάνω ειναι που θα παθεις πλακα.Αφήστε με εκεί,για πάντα.
Τα πιο αγρια μερη της ελλαδας με καθόλου οδικό δικτυο, και παντού, απότομες βραχώδης κορυφές, είχα βρεθεί με τον κολλητό μου πριν χρόνια εκεί, ψάχνοντας για φασσες, φυσικά μείναμε με το ψάξιμο, ούτε χωματόδρομοι δεν υπήρχαν, μόνο ο κεντρικός δρόμος
Έχουν <<ημερέψει>>κάπως,τα μέρη..Τα πιο αγρια μερη της ελλαδας με καθόλου οδικό δικτυο, και παντού, απότομες βραχώδης κορυφές, είχα βρεθεί με τον κολλητό μου πριν χρόνια εκεί, ψάχνοντας για φασσες, φυσικά μείναμε με το ψάξιμο, ούτε χωματόδρομοι δεν υπήρχαν, μόνο ο κεντρικός δρόμος
Άμα έφτασαν και εκεί....έπεσε και το τελευταίο << καστρο>>Έχουν <<ημερέψει>>κάπως,τα μέρη..
Κάθε χρόνο ανεβαίνω.
Έχουν άνοιξει δρόμους,για να περάσουν τα παλούκια,που φύτεψαν στον Τύμπανο.
Κάποιες από αυτές τις κορφές,είναι υποψήφιες,προς καταστροφή.
Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι,που θέλουν να καταστρέψουν, αυτή την ομορφιά.
Ωραίος ο Ομπάμα μαζί με το σκυλάκι, στην τελευταία φωτογραφία.
Ο Ομπάμα ναι ...Ωραίος ο Ομπάμα μαζί με το σκυλάκι, στην τελευταία φωτογραφία.
Δημητρη κανένα τσελιγκα που να εχει δερματι μαζί του με ξινόγαλο καμία πίτα βρήκες
Xαρη αν σου πω οτι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η εξαφάνιση των κοπαδιών ειναι δραματική.Δημητρη κανένα τσελιγκα που να εχει δερματι μαζί του με ξινόγαλο καμία πίτα βρήκες
Εγώ μόλις δω τσελιγκα τον ρωτώ έχεις ξινόγαλο και άμα πει όχι αρχιδια τσέλιγκας είσαι του λέω τον αφήνω ένα πακέτο τσιγάρα και φεύγω
Άμα εχει εκει να δεις τι γίνεται χα χα
Ωραίοι οι ποιμένες, που δεν ασχολούνται με χημικάΜιάς και πιάσατε την κουβέντα, για τα κοπάδια:Το πρώτο "Οδοιπορικό"του Νίκου Τομαρά,ήταν, πρίν, δεκατρία χρόνια!
Αυτό, είναι, το πιό πρόσφατο.
Εκεί που πήγες επιτρέπονται η περδικες? Δεν είναι καταφύγιο?