dim63 Χθες στις 22:40 #2.641 sakis pointer said: η μπαραγκα του σακηηηηη θα λεςςςςς ελα να σε κανουμε ενα τραπεζιιιι το μαγαζι ειναι σωβαροοοοο Click to expand... Πες το κι έγινε
sakis pointer said: η μπαραγκα του σακηηηηη θα λεςςςςς ελα να σε κανουμε ενα τραπεζιιιι το μαγαζι ειναι σωβαροοοοο Click to expand... Πες το κι έγινε
sakis pointer Σήμερα στις 00:20 #2.642 dim63 said: Πες το κι έγινε View attachment 96772 Click to expand... την κυριακη που θα κανουμε μαζωξιιι μεσαααα θα φαμε θα πιουμε και το πρωι θα σηκωθουμεεεεε σε περιμενωωωωω να στηλο το tzet να σε φερηηηη
dim63 said: Πες το κι έγινε View attachment 96772 Click to expand... την κυριακη που θα κανουμε μαζωξιιι μεσαααα θα φαμε θα πιουμε και το πρωι θα σηκωθουμεεεεε σε περιμενωωωωω να στηλο το tzet να σε φερηηηη
herbi Σήμερα στις 08:36 #2.643 sakis pointer said: ο βικ μου ηπε να τραβηξης κανα μακροβουτι απο εκη πανωωωω,, τι να τον πωωωωω Click to expand... σαν γνυσιος νησιότης που είμαι δεν μου αρεσουν τα μπανια.....
sakis pointer said: ο βικ μου ηπε να τραβηξης κανα μακροβουτι απο εκη πανωωωω,, τι να τον πωωωωω Click to expand... σαν γνυσιος νησιότης που είμαι δεν μου αρεσουν τα μπανια.....