ααααα ρε πατριώτη... μας την "σήκωσες" βραδιάτικα ...
την διάθεση για ταξίδι στα πάτρια εννοώ...
Αφιερωμένες πατριώτ...
ααααα ρε πατριώτη... μας την "σήκωσες" βραδιάτικα ...
την διάθεση για ταξίδι στα πάτρια εννοώ...
Μια παλιότερηυ φωτογραφία τετοιες μέρες .Κατω απο το σπίτι με θέα τα χιονισμένα Τζουμέρκα.
Αυτά μας δείχνεις και απειλώ τη γυναίκα ότι θα πάρω τα βουνά!Αφιερωμένες πατριώτ...
Αυτά μας δείχνεις και απειλώ τη γυναίκα ότι θα πάρω τα βουνά!
Εδω είναι Δεκέμβρης Στέφανε .Αρχές Ιουνίου συνήθως τόσο νερό...
Τις έδειξαν κατά πού θα κάνω και έμεινε αφωνη!!!!Ελα στο κάγκελο να τα ξεχάσεις όλα .
παπια πιανει εκει.......
Τον Ιούλιο εκει θα είμαι φίλε .Όποιος βρεθεί απο κει τον περιμένω .Τις έδειξαν κατά πού θα κάνω και έμεινε αφωνη!!!!
Τα λόγια είναι περιττά
Ευχαριστουμε για τη πρόσκληση!Τον Ιούλιο εκει θα είμαι φίλε .Όποιος βρεθεί απο κει τον περιμένω .
Ευχαριστουμε για τη πρόσκληση!
ΑΑΑΑΑχχχ αυτο το Ζαγόρι ...!Αφιερωμένες πατριώτ...
Μόνο κατευθείαν από το κάρβουνο και με μπύρα λίγο πριν γίνει κρύσταλλο!!!!Να ξέρεις όμως οτι όποιος έρχεται ,υπόκειται σε δοκιμασία προβατοφαγείας .
Υπέροχο βίντεο φίλε Άρι!Μαγεια...
Ονειρεμένο !Μαγεια...
εαν το οργανοστε ριξε συρμαγιασας παιδεςςςς σημερα μετα το μεσημεριανο τραπεζι πηρα τα βουνα για να φωρτισω λιγο της μπαταριεσμουυυυυυ,,ετσι τσακωσα την ποιντεριναμου και βουρρρρρρρρ,,,,,,,αρκαιτα τρυγονακια παιζανε στο βουνοοοοο αλα δεν μπωρεσα να βγαλω φωτο,,,,,,τα πωλα λογια ειναι φτωχια ετσι θα σας γεμισω φωτο στιγμεςςςςfgr photo uploading image upload no size limit gif image hosting screen shots photo hosting upload pictures free how to capture screen και μαλων σε λιγες μερες εδω θα εχουμε το ανταμωμα καπια φιλαρακια απο το hanters
το ξερω οτι εισαι μεσααααα δεν χρειαζεται να μου το πης στο αυτιιιιι θα το κανωνησουμε το θεμα συντομαεαν το οργανοστε ριξε συρμα