Αυτα και πολλά άλλα ,μαζι με αγριοφράουλες Γιαννη.Αυτά θα γίνονταν μια μαρμελάδα, μμμμμμ!
Αυτα και πολλά άλλα ,μαζι με αγριοφράουλες Γιαννη.Αυτά θα γίνονταν μια μαρμελάδα, μμμμμμ!
βρηκες καθολου αγριοφραουλες?η ειχαν εξαφανιστει?μαζι με αγριοφράουλες
Λυπήσου μας !Με 36 βαθμούς που ειχε προχθές ,εδω στον Καλαρρυύτικο έβλεπες το νερό και κρύωνες .
service station near me open
[/ur
κατι μου λενε η φωτο αυτες φιλεμου χρηστοοοο κοζανη σερβια;;;,,εχω παη αρκαιτες φωρεςςςςςς μιας και εχω ενα σοημου εκη πανεμωρφο μερωςςςςς και ωραια βουνααααα
Ακριβώς Σακη.κατι μου λενε η φωτο αυτες φιλεμου χρηστοοοο κοζανη σερβια;;;,,εχω παη αρκαιτες φωρεςςςςςς μιας και εχω ενα σοημου εκη πανεμωρφο μερωςςςςς και ωραια βουνααααα
«Μπουχάρια» – «Νοχτάρια» Μικροβάλτου Κοζανης
Πολλα τριχωτα το κιλκις,παραδεισος !Αντε να βαλω και μια φωτο απο το καλυτερο μου κυνηγοτοπι στο Κιλκις που μεχρι τωρα μας εχει δωσει παρα πολλα ζωα και μια χρονια εζησα και το μεγαλυτερο κοπαδι φασσες απο την μια ακρη του βουνου ως την αλλη εφτανε χιλιαδες πουλια
View attachment 2264
Δεν εχεις ιδεα τι γινεται..εν το μεταξυ στο επιτρεπομενο δεν ειναι ουτε ρα μισα απο αυτα που βρισκοντε μεσα στα καταφυγια..γενικα κιλκις σερρες δραμα ξανθη εχει πολυ πραμαΠολλα τριχωτα το κιλκις,παραδεισος !
Ζωάρα έκανες.....Άλλο πράμα του βουνό τελικά....Χθές πήγα μια βόλτα στα ψηλά με τον φιλαράκο μου, η πρώτη μας και για τους δύο.
image posting site
photo uploding
imghost
ΠανεμορφαΧθές πήγα μια βόλτα στα ψηλά με τον φιλαράκο μου, η πρώτη μας και για τους δύο.
image posting site
photo uploding
imghost