Εδώ φίλε μου που είσαι αν επιτρέπεται??Ειν αυτό που λέμε η ζωή τραβά την ανηφόρα ......
Πολύς ο δρόμος για τις κορφές και η αναβαση ξεκινησε απ το ξημέρωμα
View attachment 14989
View attachment 14985
View attachment 14986
View attachment 14987
View attachment 14988
Είδες ομορφιά φίλε Kinigos? Βάλε τώρα μέσα στο κάδρο και τον εαυτό σου με τα σκυλιά σου να τρέχουν μπροστά....Εδώ φίλε μου που είσαι αν επιτρέπεται??
Φίλε μου να είσαι συγουρος οτι κάπως έτσι το σκέφτομαιΕίδες ομορφιά φίλε Kinigos? Βάλε τώρα μέσα στο κάδρο και τον εαυτό σου με τα σκυλιά σου να τρέχουν μπροστά....
Τζουμέρκα Παναγιώτη.Ανεβαίνοντας απο την πλευρά του Καταρράκτη.Εδώ φίλε μου που είσαι αν επιτρέπεται??
Έχει τόσο όμορφο τόπο εκεί δεν το ήξερα δεν έτυχε να πάω...Τζουμέρκα Παναγιώτη.Ανεβαίνοντας απο την πλευρά του Καταρράκτη.
Μην το βλέπεις έτσι απο θέμα βατότητας. Οι φωτογραφίες ξεγελάνε ,απομονώνουν σημεία και είναι και τραβηγμένες από πολύ μακριά. Είναι πολύ άγρια και κάθετη ολη αυτή η Δυτική πλευρά ,ειδικά πάνω από τα 1000μ.Έχει τόσο όμορφο τόπο εκεί δεν το ήξερα δεν έτυχε να πάω...
Κατάλαβα τι λες ψυλοφαινετε ελάχιστα....Καλό βουνό που πήγα προχτές δεν ξέρω αν έχεις πάει είναι στους ΚαλαρρύτεςΜην το βλέπεις έτσι απο θέμα βατότητας. Οι φωτογραφίες ξεγελάνε ,απομονώνουν σημεία και είναι και τραβηγμένες από πολύ μακριά. Είναι πολύ άγρια και κάθετη ολη αυτή η Δυτική πλευρά ,ειδικά πάνω από τα 1000μ.
Πολύ καλά περδικοτόπια και εκεί που αναφέρεις. Όλη η περιοχή των Τζουμέρκων είναι πανέμορφη και άμα την κυνηγάς δεν σε αφήνει χωρίς συναντήσεις με πέρδικες.Κατάλαβα τι λες ψυλοφαινετε ελάχιστα....Καλό βουνό που πήγα προχτές δεν ξέρω αν έχεις πάει είναι στους Καλαρρύτες
Σε αυτό φίλε μου δεν υπάρχει αμφιβολία καμιαΠολύ καλά περδικοτόπια και εκεί που αναφέρεις. Όλη η περιοχή των Τζουμέρκων είναι πανέμορφη και άμα την κυνηγάς δεν σε αφήνει χωρίς συναντήσεις με πέρδικες.
Πάμε πιο χαμηλά στα 1350μ. Λίμνη Αώου. Μαγευτικό μέρος με απίστευτες εικόνες .
View attachment 15036
View attachment 15037
View attachment 15038
View attachment 15039
View attachment 15040
Τι κάμερα χρησιμοποιείς?Πάμε πιο χαμηλά στα 1350μ. Λίμνη Αώου. Μαγευτικό μέρος με απίστευτες εικόνες .
View attachment 15036
View attachment 15037
View attachment 15038
View attachment 15039
View attachment 15040
Μάγια όπως το είπεςΠάμε πιο χαμηλά στα 1350μ. Λίμνη Αώου. Μαγευτικό μέρος με απίστευτες εικόνες .
View attachment 15036
View attachment 15037
View attachment 15038
View attachment 15039
View attachment 15040