Το να είναι κάποιος φίλος των όπλων δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κυνηγάει ή να είναι σκοπευτής , γούστο του να τα έχει να τα κοιτάει .
Δεν ξέρω, το μόνο που θα ρωτήσω είναι, γιατί επιτρέπει το κράτος την αγορά όπλου ( κυνηγετικού) από οποιοδήποτε πολίτη;; Γιατί να έχει κάποιος δίκανο ή καραμπίνα στο σπίτι αφού δεν είναι κυνηγός ή σκοπευτής.Γιατί είπα εγώ το αντίθετο;
Σωστό
Αυτή τη λογική έχει κοινωνία στην Ελλάδα,όχι εγω, στις ειδήσεις δεν ακούς πυροβόλο όπλο αλλά κυνηγετικό όπλο. Προφανώς και είναι λάθος!!
Δε ζητάω τίποτα φιλαράκο, όπως υπάρχει η λογική ότι δε επιτρέπεται η διόπτρα και το ραβδωτό επειδή και ίσως και μπορεί, να γίνει εμφύλιος ή πραξικόπημα (οτι και καλά εκεί στηρίζεται ο νόμος για να μην έχουμε ένα ραβδωτό στο σπίτι μας) και να τα χρησιμοποιήσουμε υπάρχει και η ίδια ηλίθια λογική που ισχύει ότι, με πυροβόλο όπλο ,( αυτά που χρησιμοποιούμε οι κυνηγοί στην Ελλάδα) επιτρέπεται η κάθε κουτσή Μαρία να φέρει,ως βοήθεια σε περίπτωση εισβολής ή πραξικοπήματος . Γελάω! Δε βαφτιζω εγώ εγώ την ιδιότητα,τ κανάλια και η κοινωνία τριγύρω βαφτίζει την ιδιότητα μου εσφαλμένα και με το έτσι θέλω! Έχει δυστυχώς επικρατήσει η λογική του , <<φέρει όπλο άρα είναι κυνηγος>> και δυστυχώς του <<σκότωσε την γυναίκα του ,με κυνηγετικό όπλο>> . Αυτόματα γίνεσαι η πλεμπα της κοινωνίας, χωρίς λόγο σε κοιτούν κάπως, γιατί έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση μείον σου.
Ως αποφυγή όλης αυτής της λάθος λογικής πρότεινα ο κάθε ένας που φέρει όπλο να έχει και ιδιότητα κατά την αγορά του. Δε θα βαφτίζομαι εγώ δολοφόνος γιατί υπάρχει ένα ηλίθιο κράτος που δίνει άδεια σε οποιαδήποτε τρελό να φέρει το ίδιο όπλο με εμένα και επειδή χρησιμοποιείται για κυνήγι το συγκεκριμένο τουφέκι,να με λένε και εμένα δολοφόνο !