Ιδιογόμωση cal 20

Δοκιμή σήμερα στα 20 m Σε λαμαρίνα 3mm έκανε ωραία κατανομή με πολυ δύναμη. Με την τάπα biorientabile ήταν καλύτερο από αυτήν που βλέπετε στη φωτογραφία. Το τζαμάκι που χρησιμοποίησα για ρέλιΘεωρώ ότι είναι εντελώς ακατάλληλο. Μόνο χαρτάκι ή φελλό Κατά προτίμηση 2mm Αυτό το τζαμάκι είναι ιδανικό για να το βάλεις πάνω από την μάλλινη και μετά να βάλεις τα σκάγια
how to check your keyboard keys
Το Πιο σπουδαίο είναι ότι καταφέραμε να ανοίξουμε την διασπορά Περισσότερο από τον goualadi

IMG_20230321_212451.jpg
Από φόβο ότι δεν θα ξαναβγεί η sipe έφτιαξα αυτό το φυσιγγακι και έμεινα πολύ ευχαριστημένος αλλά και δύο φίλοι που το δοκίμασαν εντυπωσιάστηκαν σε σχέση με άλλα εμπορικά! Είναι με MB36 1.30*26 και 615 καψουλι με γκουαλαντι 21 στα 59 περίπου χιλ! Και σε διασπορεα πάλι γκουαλαντι με ανάμικτα σκάγια στα 9-10!

Θα τις δοκιμάσω κ τίς δύο συμβουλές σας! Είχα φτιάξει και 1.40*28 αλλά ήταν πολύ σκληρό για το όπλο μου αλλά και τα γούστα μου! Αυτό ήταν πολύ ευχάριστο ακόμα και σε αρκετές ντουφεκιες σε απογευματινά τσιχλοκυνηγια με πολύ ωραία καθαρά σκοτωματα!!!

Θα τις δοκιμάσω κ τίς δύο συμβουλές σας! Είχα φτιάξει και 1.40*28 αλλά ήταν πολύ σκληρό για το όπλο μου αλλά και τα γούστα μου! Αυτό ήταν πολύ ευχάριστο ακόμα και σε αρκετές ντουφεκιες σε απογευματινά τσιχλοκυνηγια με πολύ ωραία καθαρά σκοτωματα!!!
1,45*28 με μέσο τάπα gualandy έβαζα με καψουλι 615 θανατος στην sx3

Back