Altair Lusso
Banned
Ωρε τι θα γίνει αύριο..........αν ύπαρχει απόθεμα.....χαλάλι
Ωρε τι θα γίνει αύριο..........αν ύπαρχει απόθεμα.....χαλάλι
Τι θα γίνει αύριο;Ωρε τι θα γίνει αύριο..........αν ύπαρχει απόθεμα.....χαλάλι
αυτα που έριχνα ηταν ειδική γόμωση αλλα ο Κοντας έριχνε με καλύτερα φυσίγγια απο τα δικα μου χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ομως δεν έριχνα με του Κένταυρου μιας και ειχα εκείνη την περίοδο τα Nobel sport τα κίτρινα nsi due .τρομερο φυσίγγι πολυ ποιοτικό γρήγορο φυσίγγι56γρ super magnum εριχνε και μας δουλευε! Γεμιζε τον ουρανο σκαγια και μας το επαιζε σκοπευτης μετα
Λευτέρη με αυτά θυμάμαι που τα πήγες μάλιστα εξαιρετικά τις προάλλες στο σκοπευτήριο... Εκτός κι αν τραβούσες άλλα...
Περιμέναμε να ανοίξει αλλά δεν....Τι θα γίνει αύριο;
αυτα που έριχνα ηταν ειδική γόμωση αλλα ο Κοντας έριχνε με καλύτερα φυσίγγια απο τα δικα μου χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ομως δεν έριχνα με του Κένταυρου μιας και ειχα εκείνη την περίοδο τα Nobel sport τα κίτρινα nsi due .τρομερο φυσίγγι πολυ ποιοτικό γρήγορο φυσίγγι[/
ετσι πρεπει να γίνεται παιδια ομως ,οταν κάποιος προσπαθεί και φτιάχνει καλα φυσίγγια με καλη τιμή που σε βάθος χρόνου ειναι σταθερός και δεν τα αλλάζει διοτι τελικα η σταθερότητα ειναι πρωταρχικός παράγοντας επιλογής τοτε πρεπει και να προτιμάτε .Προβλεπω να θυμιζει η αυριανη μερα, την ημερομηνια κυκλοφοριας του Powerslave
Εγω για τα μπασίματα του οκτωμβρη θα πάρω σίγουρα απο τον Κένταυρο οπως και η παρέα μου , αργότερα θα δοκιμάσω και τα 32 gr με G3000 που μου είπε οτι θα εχει μιας και θεωρώ οτι ειναι πιο ανεπηρέαστη μπαρούτι απο την gm3 που δεν μουετσι πρεπει να γίνεται παιδια ομως ,οταν κάποιος προσπαθεί και φτιάχνει καλα φυσίγγια με καλη τιμή που σε βάθος χρόνου ειναι σταθερός και δεν τα αλλάζει διοτι τελικα η σταθερότητα ειναι πρωταρχικός παράγοντας επιλογής τοτε πρεπει και να προτιμάτε .
Εγω για τα μπασίματα του οκτωμβρη θα πάρω σίγουρα απο τον Κένταυρο οπως και η παρέα μου , αργότερα θα δοκιμάσω και τα 32 gr με G3000 που μου είπε οτι θα εχει μιας και θεωρώ οτι ειναι πιο ανεπηρέαστη μπαρούτι απο την gm3 που δεν μου
Εχει κανει και την καλύτερη εντύπωση οποτε την έριξα , χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλη . Δυστυχως πάντως φυσίγγι οικονομικό με μπαρούτι απο το πανω ράφι δεν θα βρούμε απο οτι φαίνεται !
στα sporting που είναι χύμα δεν νομίζω να δίνει 2 νούμεραΝα δίνει κούτα με δύο νούμερα; Ή να ψαξω να μοιραστούμε με κανεναν;
Έμαθα οτι φέτος η μετπλαστ δεν θα εισάγει καθολου b&p, τώρα αλήθεια ψέματα δεν ξέρω αλλά έτσι και αλλιώς θα το μαθουμε συντομα!!!!!MB32 θα φέρει ο Γιώργος εμαθε κανενας τίποτα;
απο τα χριστουγεννα γνωριζω οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα την ξαναδουμε αυτη την πιριτιδα.Έμαθα οτι φέτος η μετπλαστ δεν θα εισάγει καθολου b&p, τώρα αλήθεια ψέματα δεν ξέρω αλλά έτσι και αλλιώς θα το μαθουμε συντομα!!!!!
μαλλον υπαρχει προβλημα την κατασκευη της,καποια συστατικατης ειναι δυσκολο πλεον να βρεθουν η η τιμη τους ειναι στα υψη.Θα σταματήσει η εισαγωγή τους γενικά η μόνο η διάθεση τους σε ιδιογομωτες.