Status
Not open for further replies.
Πρόσφατα βρήκε ο πατέρας μου ένα ιταλικό φόρουμ όπου οι άνθρωποι φτιάχνουν το κάτι ξεχωριστό. Σε ένα θέμα με δυνατές τουφεκιές για τις ημέρες που τίποτα δεν κάνει λόγω καιρού, είχαν δοκιμάσει την gm3 στα 1.70 αν θυμάμαι καλά. Γενικά πάντως τις "τερμάτιζαν" όλες. Στο φόρουμ αυτό έμαθα επιτέλους τι πυρίτιδα έχει το RC32...
Για ποιο ποιο απο τα ιταλικα λες Βασιλη?

Αν σας έλεγα ότι δεν είναι η ίδια πυρίτιδα κάθε χρόνο? Ότι δηλαδή είναι μίξη πυρίτιδων την οποία την αλλάζουν μάλιστα κάθε λίγο? Τουλάχιστον αυτό έγραφαν και συμφώνησαν οι περισσότεροι...

Αν σας έλεγα ότι δεν είναι η ίδια πυρίτιδα κάθε χρόνο? Ότι δηλαδή είναι μίξη πυρίτιδων την οποία την αλλάζουν μάλιστα κάθε λίγο? Τουλάχιστον αυτό έγραφαν και συμφώνησαν οι περισσότεροι...
αυτο το ξερουμε για την rc και το εγραψα κι εχθες σε αλλο topic. καθε παρτιδα και αλλη πυριτιδα. γι αυτο ακριβως τον λογο δεν τα εμπιστευομαι αυτα τα φυσιγγια. μια ετσι την αλλη αστα να πανε. ειδικα το 32 μολις κρυωσει λιγο ο καιρος ειναι μονο για μαδημα

αυτο το ξερουμε για την rc και το εγραψα κι εχθες σε αλλο topic. καθε παρτιδα και αλλη πυριτιδα. γι αυτο ακριβως τον λογο δεν τα εμπιστευομαι αυτα τα φυσιγγια. μια ετσι την αλλη αστα να πανε. ειδικα το 32 μολις κρυωσει λιγο ο καιρος ειναι μονο για μαδημα
Θα βρω το θέμα και θα το βάλω να το διαβάσουν όσοι ενδιαφέρονται!

Εγώ όσες φορές δούλεψα κάποιους τύπους έμεινα ευχαριστημένος,Βέβαια δεν έτυχε να τα δοκιμάσω σε υγρασια κλπ.
Από τα Ιταλικά φυσιγγια αυτή η εταιρία είναι η μεγάλη μου αδυναμία..
Ειδικά το 34αρι ειναι απίστευτο φυσιγγι..
Κρίμα πάντως να αλλάζει συνταγές,Απαράδεκτο..
Αν και το να αλλάζει δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν,Αρκεί να μην πέφτει η αποδοτικότητα του φυσιγγιου..

Αν το θεμα ειναι να φτιαξεις το ιδιο, ποιος ο λογος να μην αγορασεις κιολας; Φτιαξε το φυσιγγι που γουσταρετε και μην αγχωνεστε με το τι γεμιζει ο καθε κατασκευαστης
παρα πολύ σωστος , αλλα η αντιγραφη φιλε βασιλευει , η συνταγη των κορυφαιων εμπορικων είναι μαγνήτης , και αυτό το ξερουν τα εργοστασια πολύ καλα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επειμένετε να αντιγράφεται εμπορικά φυσίγγια, ειδικά από την στιγμή που δεν μπορείτε να κλείσετε ακριβώς όπως κλείνουν οι εργοστασιακές πολυσταδιακές μηχανές που κλείνουν στα πολλά χιλιοστά, εκτός και εάν κλείνετε πολυσταδιακά στα 12 με 13 χιλιοστά ή εκτός και εάν μπορείτε να κλείσετε στα 14 πραγματικά χιλιοστά...που και εκεί επειδή είναι άνω των εμπορικών...απλά και πάλι χαραμίζεστεπροσπαθώντας να πλησιάσετε τα εργοστασιακά κλεισίματα που κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε καν να ασχολείστε με αυτά τα θέματα!!! ;)

Μα ακόμα και αν αντιγράψεις το φυσίγγι του εμπορίου το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αφού είναι βέβαιο ότι στου εμπορίου τα φυσίγγια γίνονται πολλά λάθη. (άλλα νούμερα σκάγια, άλλη δόση πυρίτιδας και σκαγιών κλπ)

Αυτα τα mix powder πολυ μου αρεσουν.....sarcastic. εχουμε δοκιμασει την overpower συνταγη τις Cm3 παλια σε 4αρια -3 αρια ενα εχω να πω μονο..τι δυναμη κρουσης και τις διατρησεις που εχει δυσκολα τη βρισκει κανεις σε αλλη ντουφεκια

Remington Express mixed powder εδω και 50 χρονια και η τουφεκια σταθεροτατη παροτι αλλαζουν συνεχεια τη συνταγη. Το μυστικο ειναι οι εσωτερικες προδιαγραφες και αυτες εχουν κλειδωσει. Το μιξ των 5 πυριτιδων το καθοριζεις ετσι ουτως ωστε να εχει ιδιοτητες εντος προδριαγραφων. Σε αυτα τα πλαισια κινειται και η RC στην Ιταλια με πολυ μεγαλη επιτυχια.

Τσου.... δοκιμασα αλλα δεν
Τελικα δεν ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει καποια καλη πυριτιδα.xm.παντως εγω αν διαλεγα μια πυριτηδα για 30 ως 37γρ και για σκαγια απο 10 ως 1σσους αυτη θα προτιμουσα....

Remington Express mixed powder εδω και 50 χρονια και η τουφεκια σταθεροτατη παροτι αλλαζουν συνεχεια τη συνταγη. Το μυστικο ειναι οι εσωτερικες προδιαγραφες και αυτες εχουν κλειδωσει. Το μιξ των 5 πυριτιδων το καθοριζεις ετσι ουτως ωστε να εχει ιδιοτητες εντος προδριαγραφων. Σε αυτα τα πλαισια κινειται και η RC στην Ιταλια με πολυ μεγαλη επιτυχια.
Οταν ξαναπας στου sky ρωτησε τη γνωμη του για το express36.vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back