A
AltairLusso
Κακό φινίρισμα μετάλλων. Θα σας πρότεινα να ρωτήσετε στον Παπατσαρούχα για μία επεξεργασία σκλήρυνσης της μπάσκουλας που έκανε παλιότερα με εγγύηση εφόρου ζωής, αν θυμάμαι καλά.
Νόμιζα ότι την έχεις δοκιμάσει και δεν έκανε δουλειά.Γιαννη, δεν στο κρυβω οτι ησουν η ελπιδα μου...
Θα δω, μπορει να καταφυγω στην Flitz...
Χρήστο αν δεν έχεις φλιτζ βάλε μπρασσο και πανακι μικροινων.Σκέφτηκα να βάλω brasso ..τι να πω, οποίος έχει αντιμετωπησει κάτι παρόμοιο να μας πεί !
χαχα. καλά το θέτειςΧρήστο αν δεν έχεις φλιτζ βάλε μπρασσο και πανακι μικροινων.
Αλλοιως έλα για καφέ στη Γλυφάδα.
Παρέα με την φλιτζ και ένα φλιτζ-ανι καφέ..
Αυτά υπάρχουν ήδη εδώ.Παρέα με την φλιτζ και ένα φλιτζ-ανι καφέ..
Πιστεύω έχει μεταξύ των άλλων και αμμωνία.Εχει έντονη μυρωδιά και ίσως καλό είναι να γίνετε έξω.Μιλαω για το brasso σε μορφή υγρου.
Γιάννη, αυτά τα πανάκια μικροϊνών που τα βρίσκουμε;Άρα ξεκινάς με φλιτζ και πανακι μικροινων που δεν χαραζει το φινίρισμα.
Αυτά που αγόρασες είναι βαμβακερα σωβρακοφανελα. Είναι μιας χρήσης για τον αυλο.Γιάννη, αυτά τα πανάκια μικροϊνών που τα βρίσκουμε;
Εγώ πριν μερικά χρόνια είχα δει αυτό και είχα πάρει ένα πακέτο, είναι πανάκια 7,5 Χ 7,5 cm, δεν ξέρω από τι υλικό:
Butch's Triple Twill Patches
από αυτό το μαγαζί, ακριβά είναι αλλά έχω ακόμη περίπου το μισό πακέτο (η αλήθεια είναι ότι ... δεν καθαρίζω και πολύ συχνά, ειδικά τα χρωμιωμένα)
Για το εσωτερικό της κάννης τα τυλίγω στην ορειχάλκινη βούρτσα ή σε μια ειδική μύτη (jag) που είχα πάρει πριν χρόνια από την Kleen-Bore.
Για τις εξωτερικές επιφάνειες, που συνήθως χρειάζονται μεγαλύτερα κομμάτια πανί, πολλές φορές χρησιμοποιώ την "παλιά πρακτική" ... κομμάτια βαμβακερό πανί από ... παλιά σεντόνια ή παλιά φανελάκια και σώβρακα!
Έχεις δίκιο σαν αμμωνία μυρίζει.Εγω δουλέψει σχεδόν όλα τα καθαριστικα..Αλλα αυτό αν δεν ειναι ανοιχτός ο χώρος νομίζεις ότι σου κόβετε η ανασα..Πιστεύω έχει μεταξύ των άλλων και αμμωνία.
Γενικα όταν υπάρχουν καθαριστικα υγρα και διαλυτες πρέπει να τα δουλεύουμε σε ευαερο περιβάλλον.
Έχεις σύνδρομο φοβιας καταστροφης του χρωμίου .Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είχα ακούσει παλιότερα ότι η αμμωνία καταστρέφει το χρώμιο...
Ένα ανεμιστηρακι και ανοιχτό παράθυρο λυνει το πρόβλημα.Έχεις δίκιο σαν αμμωνία μυρίζει.Εγω δουλέψει σχεδόν όλα τα καθαριστικα..Αλλα αυτό αν δεν ειναι ανοιχτός ο χώρος νομίζεις ότι σου κόβετε η ανασα..
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είχα ακούσει παλιότερα ότι η αμμωνία καταστρέφει το χρώμιο...
Έχεις σύνδρομο φοβιας καταστροφης του χρωμίου .
Επειδή το έχεις ξαναγράψει, γιαυτο λέω δεν το έχεις ξεπεράσει. .what.Γιάννη εγώ δεν νομίζω πως είναι θέμα συνδρόμου φοβίας. Απλά έγραψα για κάτι που άκουσα και όπως ανάφερα χωρίς να γνωρίζω αν ισχύει...
Αν βάλεις στην μηχανή αναζητησης :αμμωνία φούρνος, θα δεις ότι με τους ατμούς αμμωνίας καθαριζουν το εσωτερικο του φούρνου της κουζίνας από τα λίπη χωρίς κανένα πρόβλημα στις χρωμιωμενες σχαρες.Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είχα ακούσει παλιότερα ότι η αμμωνία καταστρέφει το χρώμιο...
Αν βάλεις στην μηχανή αναζητησης :αμμωνία φούρνος, θα δεις ότι με τους ατμούς αμμωνίας καθαριζουν το εσωτερικο του φούρνου της κουζίνας από τα λίπη χωρίς κανένα πρόβλημα στις χρωμιωμενες σχαρες.
Ελπίζω να πεισθηκες.
Τα μαγικά της αμμωνίαςΝαι αλλά μπορεί να είναι επικίνδυνη για το χρώμιο του όπλου.... .ha ha ha. .smashfrak. .smashfrak. .smashfrak.
Πέρα από την πλάκα δεν θυμόμουν ότι είχες αναφέρει ότι η αμμωνία δεν βλάπτει το χρώμιο... .buy buy.