Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπραβο Γιωργο! Κουκλια, να τα χαιρεσαι με Υγεια! Τα εχεις καιρο? Σου εχουν βγαλει καποιο προβλημα ποτε?
Τι έχς πιτσωσ' κισι παλι,σε τι αλήθεια διαφέρουν❓❓❓
Την gold fusion από το 2002 η fusion evolve από το 2007 ήταν του μακαρίτη του πατέρα μου
Προβλήματα δεν είχα στην gold άλλαξα πέρσι όταν τελείωσε το κυνήγι το πιστόνι γιατί είχε σπάσει αλλά έριχνε κανονικά δεν μου είχε κάνει εμπλοκή
Η evolve μόνο για γουρούνια έχει πάει εμπλοκή δεν θυμάμαι να έχει κάνει
Σε γουρούνι δεν έχει κάνει σίγουρα σε παγάνα δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως όχι
Διαφορές η evolve είναι ελαφρώς βαρύτερη και έχει καλύτερο φινίρισμα στο κλείστρο και η πάπια πρέπει να είναι λίγο πιο χοντρή αλλά δεν την έχω κυνηγήσει για να σου πω με σιγουριά από του χρόνου να είμαστε καλά γιατί η gold θα πάει για πούλημα 99%
Τώρα έχουν σειρά οι Ιταλίδες για καθάρισμα.....

Την gold fusion από το 2002 η fusion evolve από το 2007 ήταν του μακαρίτη του πατέρα μου
Προβλήματα δεν είχα στην gold άλλαξα πέρσι όταν τελείωσε το κυνήγι το πιστόνι γιατί είχε σπάσει αλλά έριχνε κανονικά δεν μου είχε κάνει εμπλοκή
Σε γουρούνι δεν έχει κάνει σίγουρα σε παγάνα δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως όχι
Διαφορές η evolve είναι ελαφρώς βαρύτερη και έχει καλύτερο φινίρισμα στο κλείστρο και η πάπια πρέπει να είναι λίγο πιο χοντρή αλλά δεν την έχω κυνηγήσει για να σου πω με σιγουριά από του χρόνου να είμαστε καλά γιατί η gold θα πάει για πούλημα 99%
Πιστόνι που βρήκες κ πόσο❓

Πολύ όμορφα...και περιποιημένα ....love.

'Αμα ο άνθρωπος είναι μερακλής , τι τα θες... φαίνεται !!!;):)
Ψείρας δεν είμαι απλά δεν είμαι και σβαρνιάρης
Αν εξαιρέσουμε τυχόν τούμπες που μπορεί να υπάρξουν στο κυνήγι και μπορεί να χτυπηθεί, δεν χρειάζονται και τίποτα τραγικά πράγματα για να έχουμε το όπλο όπως πρέπει και από εμφάνιση και από λειτουργία

Ωραιος....αξιοπιστα οπλα δηλαδη

Ωραιος....αξιοπιστα οπλα δηλαδη
Με σιγουριά μπορώ να πω για την gold και μόνο για την δική μου,κάποιος άλλος μπορεί να έχει παράπονο
Έχει ρίξει τα πάντα, απλά-σεμι-μαγκνουμ-μαγκνουμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και παλιότερα που πήγαινα και για τσίχλες έκαιγα φυσίγγια αρκετά
Με εκατοντάδες φυσίγγια ακαθάριστη δεν είχα θέμα αλλά να την αφήσω εσκεμμένα ένα ή δύο χρόνια ακαθάριστη για να δω αν θα κάνει εμπλοκή δεν το έκανα ποτέ ούτε και βρίσκω τον λόγο για να κάνω κάτι τέτοιο

Με σιγουριά μπορώ να πω για την gold και μόνο για την δική μου,κάποιος άλλος μπορεί να έχει παράπονο
Έχει ρίξει τα πάντα, απλά-σεμι-μαγκνουμ-μαγκνουμ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και παλιότερα που πήγαινα και για τσίχλες έκαιγα φυσίγγια αρκετά
Με εκατοντάδες φυσίγγια ακαθάριστη δεν είχα θέμα αλλά να την αφήσω εσκεμμένα ένα ή δύο χρόνια ακαθάριστη για να δω αν θα κάνει εμπλοκή δεν το έκανα ποτέ ούτε και βρίσκω τον λόγο για να κάνω κάτι τέτοιο
Οχι Γιωργο....μιλαω για πλημμελη καθαρισμο...
Οπως πρεπει....δεν λεω για πειραματα! Σιδερα ειναι θελουν και συντηρηση!

Παιδιά, της gold hunter‼️ 1+1 κ το παιδί τους ....η Μάξους‼️
Γιαννη δεν εχω καθολου επαφη με αυτες τις Browning καραμπινες, ενας μπαρμπας ειχε την Gold αλλα δεν την καθαριζε ποτε και την εδωσε και πηρε μια browning 2000 η οποια αν και ακαθαριστη του εκανε εμπλοκη μονο με τα ελαφρια φυσιγγια!

Οχι Γιωργο....μιλαω για πλημμελη καθαρισμο...
Οπως πρεπει....δεν λεω για πειραματα! Σιδερα ειναι θελουν και συντηρηση!
Αλέξανδρε να σου πω, εγώ από αυτογεμή δεν ξέρω...συμφωνώ για τη συντήρηση...

Το ταίρι μου στα κουνέλια ο κουρέας, έχει μια μπερέτα 60 πόντοι...

Το τι έχει περάσει αυτο το τουφέκι...ρίγες χτυπημένες, κάννη...τι να λέω...και όμως μια εμπλοκή δεν θυμάμαι, και ρίχνει και ελαφριά 30-32...

Ρε το καθαρίζεις το τουφέκι? του λέω..."Μια φορά το χρόνο"...απαντά...

Υ.Γ:...δε θυμάμαι το μοντέλο, καινούργιο πάντως δεν είναι, ασημί βάση, πολύ ελαφρύ και μανιτζέβελο, ιδανικό για τα πυκνά στα κουνέλια...

Το τι έχει περάσει αυτο το τουφέκι...ρίγες χτυπημένες, κάννη...τι να λέω...και όμως μια εμπλοκή δεν θυμάμαι, και ρίχνει και ελαφριά 30-32...

Υ.Γ:...δε θυμάμαι το μοντέλο, καινούργιο πάντως δεν είναι, ασημί βάση, πολύ ελαφρύ και μανιτζέβελο, ιδανικό για τα πυκνά στα κουνέλια...
Κάποια από την σειρά 300 θα είναι αθάνατες
Η βάση πολύ πιθανόν να έχει ξεβάψει και να σου φαίνεται ασημί έχω δει και τέτοιες.....

Μπραβο Γιωργο! Κουκλια, να τα χαιρεσαι με Υγεια! Τα εχεις καιρο? Σου εχουν βγαλει καποιο προβλημα ποτε?
Αλεξη ο ανθρωπος ειναι μερακλης ,και κατι να εχει αλλαξει θα ειναι απο τα πολλα φυσιγγια και οχι απο κακη συντηρηση

Ναι....υπαρχουν και οπλα που αντεχουν στην βρωμα [και γω με Beretta A300 ('75) κυνηγαω και αντεχουν στη βρωμα των φυσιγγιων]....απλα κατα την ταπεινη μου αποψη δεν μπορουμε να πουμε για μια καραμπινα οτι ειναι προβληματικη και επιρρεπης σε εμπλοκες λογω καθαριοτητας!

Αλεξη ο ανθρωπος ειναι μερακλης ,και κατι να εχει αλλαξει θα ειναι απο τα πολλα φυσιγγια και οχι απο κακη συντηρηση
Ναι Βαγγο φαινεται....ολα τα οπλα με τα πολλα φυσιγγια ολο και κατι θα βγαλουν....εσυ ξερεις καλυτερα!

Ναι Βαγγο φαινεται....ολα τα οπλα με τα πολλα φυσιγγια ολο και κατι θα βγαλουν....εσυ ξερεις καλυτερα!
Ειναι αμαρτια να βλεπεις οπλα σε αθλια κατασταση απο κακη συντηρηση ,και απο νεους κυνηγους που υποτιθεται οτι εχουν αλλη αντιληψη .

Nα αναφέρω εδώ οτι σαν Degreaser Cleaner χρησιμοποιώ ενα σπρέι της philips που χρησιμοποιώ και στη δουλειά.
Κόστος 5€ το 200ml -υπάρχει και μεγαλύτερο.Ουτε βενζίνες ούτε κάτι εξειδικευμένο και καλά για όπλα .
Το πιστονι της sx3 αφου του ριξω λαδι και ατο αφήσω λιγη ώρα ,σκούπισμα και ψέκασμα με το σπρέι και μάλιστα με το σωληνάκι που διαθέτει. Αστράφτει σαν καινούργιο ακόμη και μετά από 10 χρονια.

https://www.markidis.gr/el/ilektron...perfects-degreat-spreu-katharismou-horis-ladi

Nα αναφέρω εδώ οτι σαν Degreaser Cleaner χρησιμοποιώ ενα σπρέι της philips που χρησιμοποιώ και στη δουλειά.
Κόστος 5€ το 200ml -υπάρχει και μεγαλύτερο.Ουτε βενζίνες ούτε κάτι εξειδικευμένο και καλά για όπλα .
Το πιστονι της sx3 αφου του ριξω λαδι και ατο αφήσω λιγη ώρα ,σκούπισμα και ψέκασμα με το σπρέι και μάλιστα με το σωληνάκι που διαθέτει. Αστράφτει σαν καινούργιο ακόμη και μετά από 10 χρονια.

https://www.markidis.gr/el/ilektron...perfects-degreat-spreu-katharismou-horis-ladi
Λέει ότι δεν είναι polymer safe Δημήτρη.
Ποια είναι η γνώμη σου, το έχεις δοκιμάσει σε πλαστικά μέρη;

Last edited:

Λάδι για την καπνά κ μετά απολιπανση δλδ

Λέει ότι δεν είναι polymer safe Δημήτρη.
Ποια είναι η γνώμη σου, το έχεις δοκιμάσει σε πλαστικά μέρη;
Σε ηλεκτρονικα που το χρησιμοποιώ παρα πολλά χρόνια ,το εχω δουλέψει σε διακόπτες σε ποτενσιόμετρα και ενα σωρό άλλα εξαρτήματα που εχουν πλαστικά μερη και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Άλλωστε στο όπλο το ρίχνω μονο στο πιστόνι και στο κλείστρο.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back