Κουνά το κουνά το !Τόσο πολύ που με κοίταγε ένας γείτονας περίεργα!.
Κουνά το κουνά το !Τόσο πολύ που με κοίταγε ένας γείτονας περίεργα!.
25 το λίτρο …Έτσι ντε να χορτάσει το μάτι μας ποσότητα. 13 δολάρια τόσο μεγάλη συσκευασία? Δεν πρέπει να το φέρνουν πάντως Ελλάδα σε μισολιτρο
Ε ναι. Υπάρχει και σε γαλόνι. Even better.25 το λίτρο …
https://budgetshootersupply.ca/product/hoppes-9-powder-solvent-32oz-bottle/
Ευχαριστημένος ;
Σε χρωμιωμενες κάννες είναι περιττό το λάδι για μετά.Εννοείται αυτό. Πάντα λίγο και μόνο εσωτερικά της κάννης. Και μετά πέρασμα με λάδι. Απλά μου την σπάει η τσιγκουνιά τους. 50ml μπουκαλάκια λες και είναι αγιασμός.
Όταν υπάρχει ακόμα υγρό καθαρισμού μέσα αλλά δεν υπάρχει προωθητικό αέριο δεν το πετάμε. Κάνουμε μια τρύπα στο επάνω μέρος με ένα καρφί ή άλλο εργαλείο και μαζεύουμε το υγρό σε κάποιο μπουκαλάκι άδειο από σπρευ πχ αντικουνουπικο. Πάντως και λίγο αέρα μπορούμε να βάλουμε σε βενζινάδικο.Πρόπερσι είχα πάρει ένα Legia από το καλό όπως λέτε και μόλις έφτασε στην μέση περίπου, έπαψε να ψεκάζει και το πέταγε σαν νερό, στο τέλος σταμάτησε και αυτό!. Έκανα αλλαγές στο ψεκαστήρι μήπως και έφταιγε εκείνο, τίποτα!. Το έστειλα στον διάτσο και δεν το ξαναπήρα!.
Πώς βάζεις αέρα; Μήπως γίνεται και με τα κομπρεσερακια που παίρνουν ρευμα από τον αναπτήρα αυτοκινητου;Όταν υπάρχει ακόμα υγρό καθαρισμού μέσα αλλά δεν υπάρχει προωθητικό αέριο δεν το πετάμε. Κάνουμε μια τρύπα στο επάνω μέρος με ένα καρφί ή άλλο εργαλείο και μαζεύουμε το υγρό σε κάποιο μπουκαλάκι άδειο από σπρευ πχ αντικουνουπικο. Πάντως και λίγο αέρα μπορούμε να βάλουμε σε βενζινάδικο.
25 το λίτρο …
https://budgetshootersupply.ca/product/hoppes-9-powder-solvent-32oz-bottle/
Ευχαριστημένος ;
Σε χρωμιωμενες κάννες είναι περιττό το λάδι για μετά.
Σορρυ εκτός θέματος μου λέει ο άλλος θέλω προστασία στην κουζίνα μου τον πάγκο εννοεί να μην λεκιάζει και να μην καίγεται αν γίνεται όταν ακουμπάω τηγάνι κατσαρόλα κτλΆλλες τιμές φίλε μου. 25 έχουν εδώ τα μπουκάλια των 200ml. Κοροϊδία.
Σορρυ εκτός θέματος μου λέει ο άλλος θέλω προστασία στην κουζίνα μου τον πάγκο εννοεί να μην λεκιάζει και να μην καίγεται αν γίνεται όταν ακουμπάω τηγάνι κατσαρόλα κτλ
Υπάρχει μου λέει
Ναι απαντώ ποσα τετραγωνικά πάγκους
Γύρω στα 8-9 και το κόστος μου λες
1400€ και του δείχνω το υλικό του έφυγε ο σκούφος απο το κεφάλι
αγοραζω!ποτε παραλαμβανω?Με 1400€ βάζεις μια βραζιλιανα 20 χρονών....και γυαλίζει πάγκους κουζίνας, πόμολα, μεντεσέδες και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη
Μαζί με το πασχαλινό αρνί πακέτοαγοραζω!ποτε παραλαμβανω?
οχι εσυ ρε!τι να τον κανουμε τον παγκο σου!!!Μαζί με το πασχαλινό αρνί πακέτο
Που να στο στείλω
Δε θες αρνίοχι εσυ ρε!τι να τον κανουμε τον παγκο σου!!!
Όχι δεν είναι έτσι .. αν ποτέ βάλεις ακριβή πέτρα και την χρυσοπληρώσεις θα καταλάβεις ότι τα 1400 δεν είναι τίποτα .Με 1400€ βάζεις μια βραζιλιανα 20 χρονών....και γυαλίζει πάγκους κουζίνας, πόμολα, μεντεσέδες και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη
αγοραζω!ποτε παραλαμβανω?
Στα πόσα χιλιόμετρα στρώνει να ξέρω.Την έχω στείλει στον αλεξ @Alex37 για interview τώρα θα περιμένεις την σειρά σου
Στα πόσα χιλιόμετρα στρώνει να ξέρω.
Δεν πιστεύω να έχει καρότσα πίσω και να χωράνε 5 ε?Αντέχουν τα βραζιλιανικα μοτέρ μην φοβάσαι. Γραψε χιλιομετρα στο καντράν
Δεν πιστεύω να έχει καρότσα πίσω και να χωράνε 5 ε?