Όπως το είπες είναι. Τη καλή δουλειά την κάνει η βούρτσα με ότι και να βάλεις. Όσον αφορά το brunox δε με ενθουσίασε και του έδωσα 2 ευκαιρίες (σπρευ και μπουκάλι). Συμβουλεύω να μη το πάρεις. Ποια άλλα λάδια βρίσκεις στην Πάρο?Για το brunox τι λέτε? Είναι αποτελεσματικό στο καθάρισμα κάννης? Αν και νομίζω πιο πολύ σημασία έχει η τριβή με την ορειχάλκινη βούρτσα
Απ' το ιντερνετ λέω να το παραγγείλω με κάτι άλλα πραγματάκια. Το είχα βρεί παλιότερα στο χωριό μου, αλλά δεν το φέρνει πια. "Ούτε κρύο, ούτε ζέστη" μου έκανε κι εμένα, αλλά ένα λαδάκι, που να κάνει και καθαρισμό κάννης, θα το "χτυπήσω".Όπως το είπες είναι. Τη καλή δουλειά την κάνει η βούρτσα με ότι και να βάλεις. Όσον αφορά το brunox δε με ενθουσίασε και του έδωσα 2 ευκαιρίες (σπρευ και μπουκάλι). Συμβουλεύω να μη το πάρεις. Ποια άλλα λάδια βρίσκεις στην Πάρο?
Και πολυ καλα κανει...Πενία τέχνας κατεργάζεται…
Το χρησιμοποιω χρονιαΓια το brunox τι λέτε? Είναι αποτελεσματικό στο καθάρισμα κάννης? Αν και νομίζω πιο πολύ σημασία έχει η τριβή με την ορειχάλκινη βούρτσα
Δυστυχώς …Και πολυ καλα κανει...
Δεν μου δειχνει το βιντεο Γιαννη
Πάτα εκεί που λέει παρακολουθηστε στο Youtube.Δεν μου δειχνει το βιντεο Γιαννη
Ο κύριος λόγος χρήσης αυτού του σχοινοκαθαριστηρα είναι για πρόχειρο και γρήγορο καθάρισμα κυρίως της θαλαμης του όπλου όταν έχεις ρίξει πολλά φυσίγγια, έχει λερωθεί η θαλαμη πολύ και δισκολευεται η εξωλκευση των καλυκων. Οι Αμερικανοί τα χρησιμοποιούν κυρίως στο σκοπευτήριο όταν έχουν εμπλοκές στα αυτογεμη.
καλημερα,η ορειχαλκινη βουρτσα η ελικοειδης ειναι καλη?μου εχουν πει να μην τη χρησιμοποιω γιατι κανει ζημια.αληθευει?εχω απο την αλλη της ναπιερ.Όπως το είπες είναι. Τη καλή δουλειά την κάνει η βούρτσα με ότι και να βάλεις. Όσον αφορά το brunox δε με ενθουσίασε και του έδωσα 2 ευκαιρίες (σπρευ και μπουκάλι). Συμβουλεύω να μη το πάρεις. Ποια άλλα λάδια βρίσκεις στην Πάρο?
Σε άρθρο του ο Αιγινητης είχε γράψει ότι αν κοπεί ένα τέτοιο σύρμα μπορεί να χαράξει την κάννη. Δεν διευκρινιζε αν εννοούσε χρωμιωμενες ή αχρωμειωτες κάννες. Σίγουρα πάντως η τριχινη βούρτσα δεν χαράζει καμμια κάννη.καλημερα,η ορειχαλκινη βουρτσα η ελικοειδης ειναι καλη?μου εχουν πει να μην τη χρησιμοποιω γιατι κανει ζημια.αληθευει?εχω απο την αλλη της ναπιερ.
Συνήθως η ελικοειδής είναι ατσάλινη (δεν έχω δεί ποτέ ορειχάλκινη), και τότε έχουν δίκιο οτι μπορεί να κάνει ζημιά. Αν είναι όντως ορειχάλκινη δεν έχεις θέμα!καλημερα,η ορειχαλκινη βουρτσα η ελικοειδης ειναι καλη?μου εχουν πει να μην τη χρησιμοποιω γιατι κανει ζημια.αληθευει?εχω απο την αλλη της ναπιερ.
Αυτή χρησιμοποιώ σε χρωμιωμένη και αχρωμίωτη ... ορειχάλκινη όμως όχι ατσάλινη.καλημερα,η ορειχαλκινη βουρτσα η ελικοειδης ειναι καλη?μου εχουν πει να μην τη χρησιμοποιω γιατι κανει ζημια.αληθευει?εχω απο την αλλη της ναπιερ.
Κιαν σου σπάσει την ώρα που την βάζεις πως θα το καταλάβεις; Έχεις κάποιο ρίσκο...Αν θέλεις να κάνεις δουλίτσα χωρίς να διαθέσεις μισή μέρα μπαινοβγαζωντας την τριχοειδη βούρτσα,ρίξε λάδι στο κοίλο, άσε λίγη ώρα και πέρασε την ελικοειδή βούρτσα.
Να περνάει μέχρι να βγει από την αντίθετη μεριά και πάλι πίσω.
Βασική προϋπόθεση,να την έχεις δοκιμάσει στην παλάμη σου για να εξασφαλίσεις ότι δεν έχει σπάσει κάποια σπείρα!
Θα συμφωνήσω για τις ελικοειδης.Έχω και ατσάλινη και ορειλχάλκινη ελικοειδή. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Μια πολυ τίμια βεργα με καλά βουρτσάκια είναι αυτή που βγάζει ο αραπκουλες.