Μαζι σου..Το καλύτερο όλων είναι το break free αλλά ο κούκος αηδόνι
Αυτό χρησιμοποιώ τελευταία για πέρασμα εξωτερικά και μόνο,Το λάδι όχι το σπρέι.Ειναι οικονομικό απο την άποψη ότι δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα..
Μαζι σου..Το καλύτερο όλων είναι το break free αλλά ο κούκος αηδόνι
Το λάδι δεν το ξέρω, έχω δοκιμάσει το σπράυ τριπλής δράσης. Απλά κορυφαίο με αμέσως επόμενο το G96.Μαζι σου..
Αυτό χρησιμοποιώ τελευταία για πέρασμα εξωτερικά και μόνο,Το λάδι όχι το σπρέι.Ειναι οικονομικό απο την άποψη ότι δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα..
ΤσιχλόφουσκαG96 me aroma bublegym..victory.
Eνα περασμα μεσα την κανη με χαρτί κουζ. ψεκα σμα μεσα στην κανη με g96 τυλίγουμε το πιο λεπτό ατσαλώμαλο γύρο απο την ορειχαλκηνη προσαρμοζ. σε ενα δραπανο με χαμηλ. στροφες και περναμε ρυθμικά την κανη μεσα εξω. μετα σκουπίζουμε καλα παλι με χαρτι κουζ.μεσα την κανη.ΑΥΤΟ κάνω εγω καθε 3,4 μερες αναλογα τα φησ. που εχω ριγμένα.να ρωτησω κατι?το g96 ειναι για μεσα στη κανη η εξω? μεσα χρησ.wd40 και εξω αλοιφω ασπρο γρασσο οταν βραχει και την αφηνω μ αυτο μεχρι να ξαναπαρω τ οπλο το οποιο κανει κι ενα λεπτο στρωμα πανω στην κανη και το νερο γλυστραει αν βραχει
Σε κυνηγομάγαζα και συμφέρει η μεγάλη συσκευασία.ωραια.και που το βρισκουμε το g96.σε κυνηγομαγαζα η αλλου?
Γιατί τέτοια υπερβολή φίλε; Εσύ την κάνεις βέβαια αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται με τις σύγχρονες πυρίτιδες και τα σύγχρονα καψούλια. Τίποτα δεν παθαίνουν οι αχρωμίωτες κάννες και ένα και δύο και τρεις μήνες να μείνουν ακαθάριστες.Eνα περασμα μεσα την κανη με χαρτί κουζ. ψεκα σμα μεσα στην κανη με g96 τυλίγουμε το πιο λεπτό ατσαλώμαλο γύρο απο την ορειχαλκηνη προσαρμοζ. σε ενα δραπανο με χαμηλ. στροφες και περναμε ρυθμικά την κανη μεσα εξω. μετα σκουπίζουμε καλα παλι με χαρτι κουζ.μεσα την κανη.ΑΥΤΟ κάνω εγω καθε 3,4 μερες αναλογα τα φησ. που εχω ριγμένα.
Το ξερω George ,δεν το κανω απο φοβο, απλα μου αρεσει εμενα να ειναι γιαλι, για πολους και διαφορους λογους.Σε κυνηγομάγαζα και συμφέρει η μεγάλη συσκευασία.
Γιατί τέτοια υπερβολή φίλε; Εσύ την κάνεις βέβαια αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται με τις σύγχρονες πυρίτιδες και τα σύγχρονα καψούλια. Τίποτα δεν παθαίνουν οι αχρωμίωτες κάννες και ένα και δύο και τρεις μήνες να μείνουν ακαθάριστες.
Μηπως εχει οντως κολλα σπειρωματων για μεγαλύτερη ασφάλεια?.xm.λες και είναι κολλημένο με Logo
Και πως το παραγγελνεις παυλο;
Εγώ είχα πάρει αυτόΤι γρασσακι χρησιμοποιειται για το κλειδωμα στο δικαννο;