Βάλε περιμετρικά της πόρτας αυτοκόλλητη αφρώδη ταινία και μέσα ένα κουτάκι αντιυγρασιακο.Ένας τέτοιος είναι ,αλλα για κάποιο λόγο σκονίζονται μέσα τα αντικείμενα
Ίσως φταίει η θέση που τον έβαλα
View attachment 81692
Και εγώ σε τέτοιο οπλοκιβώτιο έχω τα όπλα μου εδώ και χρόνια και δεν έχουν σκουριάσει ποτέ.Ένας τέτοιος είναι ,αλλα για κάποιο λόγο σκονίζονται μέσα τα αντικείμενα
Ίσως φταίει η θέση που τον έβαλα
View attachment 81692
Όχι ρε φίλε ...Επίσης όταν μαζευτούν πολλά χρησιμοποιημένα τα βάζω στο πλυντήριο και τα ξαναχρησιμοποιώ.
Γιατί;Όχι ρε φίλε ...
Ποτέ στο πλυντήριο τα πανάκια... εκει μέσα βάζουμε τα ρουχα μας ...δεν πάει...Γιατί;
Τί εννοείς "δεν πάει";Ποτέ στο πλυντήριο τα πανάκια... εκει μέσα βάζουμε τα ρουχα μας ...δεν πάει...
Ψάξε να βρεις αν υπάρχει κάτι τέτοιο στα καταστήματα ή μέσω Ίντερνετ . Όταν γεμίσει υγρασία το βάζεις στην πρίζα και σε δέκα ώρες έτοιμο να μπει ξανά στο ντουλάπι .Δεν έχω άλλη επιλογή ,ότι βάζω στον οπλοβαστο γίνεται χάλια απ την σκονη
Πιθανολογώ ότι μάλλον φταίει που είναι δίπλα στο άνοιγμα της μπαλκονόπορτας
Πρέπει να του αλλάξω θέση
Λογικά τιποτα δεν μένει, εγω πάντως τα πετάω και βαζω καινούργια.Τί εννοείς "δεν πάει";
Στους 90 βαθμούς δεν καθαρίζει καλά το πλυντήριο; Βγαίνουν βρώμικα; Μένουν υπολείμματα στο πλυντήριο μετά το τέλος;
Εννοείτε τα βάζω μόνα τους μέσα και χωρίς κάτι άλλο.
Μένουν υπολείμματα στο πλυντήριο μετά το τέλος;
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αν ανοίξεις τους λάστιχενιους σωλήνες χαμηλά στο πλυντήριο που πάντα έχουν νερό θα χάσεις τον ύπνο σου. Μιλάω για πλυντηριο 5ετιας όχι παραπάνω...Λογικά τιποτα δεν μένει, εγω πάντως τα πετάω και βαζω καινούργια.
Γιάννη δεν θα ξεχρωματίσει εκεί που θα τριφτεί με το ατσαλόμαλλο;Όχι, δεν αξίζει οπλουργος για μια δουλειά που μπορεί να τη κάνει μόνος του. Λάδι, τρίψιμο με ατσαλομαλο, καθάρισμα, λίγο λαδακι έπειτα και είναι έτοιμο.
Αυτά τα βρώμικα νερά υπάρχει τρόπος να ανεβούνε πάνω στον κάδο στο επόμενο πλύσιμο ή θα μεταφερθούνε στην αποχέτευση;Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αν ανοίξεις τους λάστιχενιους σωλήνες χαμηλά στο πλυντήριο που πάντα έχουν νερό θα χάσεις τον ύπνο σου.
Όχι. Τόσα χρόνια στο baikal του πατέρα μου, που πετάει λίγες επιφανειακές σκουριές, έτσι τις αντιμετωπίζω. Λίγο πίεση ίσα μόνο για να βγάλει τη σκουριά.Γιάννη δεν θα ξεχρωματίσει εκεί που θα τριφτεί με το ατσαλόμαλλο;
Όχι με τίποτα.Αυτά τα βρώμικα νερά υπάρχει τρόπος να ανεβούνε πάνω στον κάδο στο επόμενο πλύσιμο ή θα μεταφερθούνε στην αποχέτευση;
Άρα αφού τα βρωμόνερα έχουν φύγει από τον κάδο και δε θα ξαναγυρίσουν σε αυτόν με τίποτα δε βλέπω λόγο ανησυχίας. Στο επόμενο πλύσιμο θα φύγουν στην αποχέτευση και θα αντικατασταθούν από τα καινούργια αν κατάλαβα καλά.Όχι με τίποτα.
Ο μόνος τρόπος είναι να διαλυθεί το πλυντήριο, να αλλαχθούν τα λαστιχένια εξαρτήματα και τα υπόλοιπα μέρη που έρχονται σε επαφή με το νερό να καθαρίσουν διεξοδικά. Πράγμα αδύνατον ή ασύμφορο.
Πρακτικά ένα νοικοκυριό 4 ατόμων με την πρώτη ζημιά στη δεκαετία, αν μπορεί να αλλάζει πλυντήριο είναι το καλύτερο.
Ο κάδος και οι βρώμικες σωληνώσεις του πλυντηρίου όπως και η αντλία είναι σε άμεση επαφή με τα νερά που μένουν μεσα.Άρα αφού τα βρωμόνερα έχουν φύγει από τον κάδο και δε θα ξαναγυρίσουν σε αυτόν με τίποτα δε βλέπω λόγο ανησυχίας. Στο επόμενο πλύσιμο θα φύγουν στην αποχέτευση και θα αντικατασταθούν από τα καινούργια αν κατάλαβα καλά.
Και ναι συμφωνώ κάθε κάποια χρόνια, καλό είναι να αλλάζουν τα πλυντήρια αλλά και άλλες συσκευές. Το ψυγείο μου για παράδειγμα αρχίζει να μαζεύει πάγο στην κατάψυξη σε ένα σημείο πίσω και ο τεχνικός δεν έδωσε ουσιαστικά καμία λύση και σκέφτομαι στην πρώτη ευκαιρία να πάρω καινούργιο.
Υπάρχουν χαραμάδες να περάσει η σκόνη σίγουρα, δεν σφραγίζει αεροστεγώς. Αφού εσένα όμως δεν βάζει, τότε μιλάμε για ακατάλληλο σημείο τοποθέτησης του, στην δική μου περίπτωση. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου, το έχω εκεί που κλείνει η μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας, δηλαδή όταν αερίζει η σύζυγος(καθημερινά δλδ) είναι φάτσα στο αέρα που μπαίνει σπίτι.Και εγώ σε τέτοιο οπλοκιβώτιο έχω τα όπλα μου εδώ και χρόνια και δεν έχουν σκουριάσει ποτέ.
Και εννοείτε δεν έχουν ούτε ίχνος λάδι πάνω τους!
Περίεργο μου φαίνεται.
Κάνε του απόψυξη για 24 ώρες με ανοιχτες πόρτες κάθε 6 μήνες.Αυτό είναι καλό για κάθε ψυγείο.Το ψυγείο μου για παράδειγμα αρχίζει να μαζεύει πάγο στην κατάψυξη σε ένα σημείο πίσω και ο τεχνικός δεν έδωσε ουσιαστικά καμία λύση και σκέφτομαι στην πρώτη ευκαιρία να πάρω καινούργιο.
Και εγώ δίπλα στην μπαλκονόπορτα το έχω. Ο αέρας δεν το χτυπάει όμως γιατί δεν είναι μπροστά από τη μπαλκονόπορτα αλλά δίπλα της. Ελπίζω να βρεις μια λύση.Υπάρχουν χαραμάδες να περάσει η σκόνη σίγουρα, δεν σφραγίζει αεροστεγώς. Αφού εσένα όμως δεν βάζει, τότε μιλάμε για ακατάλληλο σημείο τοποθέτησης του, στην δική μου περίπτωση. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μου, το έχω εκεί που κλείνει η μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας, δηλαδή όταν αερίζει η σύζυγος(καθημερινά δλδ) είναι φάτσα στο αέρα που μπαίνει σπίτι.
Θα το ξεβιδώσω και θα τον επανατοποθετήσω αλλού άμεσα.