Ισπανικά μπερετταΤέτοια όπλα δεν ξανά βγαίνουν...
Οι Ρεμι ειναι μόνο για Αρχόντους !Δε λες ευτυχως που δεν ειναι καμια ρεμυ.......
Ε ναι αφού δεν κυνηγάνεΟι Ρεμι ειναι μόνο για Αρχόντους !
Βγάλε και τη σκανδαλοθήκη, από τη βάση, λύστη (εύκολο είναι) και καθάρισε τη. Θα έχει πράμα μέσα. Και το ελατήριο επανάταξηςΕ ναι αφού δεν κυνηγάνε
Ε ναι αφού δεν κυνηγάνε
Δεν ξέρω πως λεινουν αλλιώς θα το είχα κάνει όλο βίδεςΒγάλε και τη σκανδαλοθήκη, από τη βάση, λύστη (εύκολο είναι) και καθάρισε τη. Θα έχει πράμα μέσα. Και το ελατήριο επανάταξης
Εδω δεν μας καναν καλα οι μπενελεοι και εσείς τα χρεπικτον που είστε και λίγα
Εδω δεν μας καναν καλα οι μπενελεοι και εσείς τα χρεπικτον που είστε και λίγα
Εύκολο είναι, σε παέι μόνο του, αλλά αν δεν είναι δικό σου άστο. Μη χάσεις κανά παπαράκι και πληρώνεις κι απο πάνω.Δεν ξέρω πως λεινουν αλλιώς θα το είχα κάνει όλο βίδες
Κι εγώ νόμιζα ότι ήθελε να κατεβάσει το χτένι...
Πενα είναι το πέρναγε με μια κάλτσα με σκοινάκιΗ κάννη μέσα πως είναι άραγε; Αν είναι πουταναριό, τσάμπα η δουλειά.
Ok. Τώρα για τη σκανδάλη ψέκασε τη με κανά σπρέι για φρένα, φύσηξε τη με πίεση να φύγουν όλα και λάδωσε ελαφρά. Το επανατατικό θέλει λύσιμο όμως.Πενα είναι το πέρναγε με μια κάλτσα με σκοινάκι
Σκληρά γένια βλέπω ,ξύρισμα κόντρα.
Κατεβάζει τα τσαλιά για να ανοίγει μονοπάτι, γι'αυτό ράγισε στο χερούλι.Σκληρά γένια βλέπω ,ξύρισμα κόντρα.
Τα ξεροχορτα χτυπάει ,τα τραυματισμένα κοπαναει, μια φορά το δουλεύει το κοντάκι.Κατεβάζει τα τσαλιά για μονοπάτι, γι'αυτό ράγισε στο χερούλι.