Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτοιμα τα σετάκια για εμένα, για τον Δημήτηρη (@Black eagle) και για τον Κώστα (@kos kas που ήδη έχει στα χέρια του τη Flitz)!
Flitz αγορά από ebay, βούρτσες Bisley αγορά από airgunshop και μούφες δωρεάν υλικά, κατασκευή και αποστολή από τον Μάκη και τον φίλο του τον Στέλιο!
Μάκη & Στέλιο, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! .shake hands.

να είστε καλά :)

Έτοιμα τα σετάκια για εμένα, για τον Δημήτηρη (@Black eagle) και για τον Κώστα (@kos kas που ήδη έχει στα χέρια του τη Flitz)!
Flitz αγορά από ebay, βούρτσες Bisley αγορά από airgunshop και μούφες δωρεάν υλικά, κατασκευή και αποστολή από τον Μάκη και τον φίλο του τον Στέλιο!
Μάκη & Στέλιο, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! .shake hands.

Μόλις τελείωσα το καθάρισμα της Μ2 και της Urika και τις κάννες τους με τα παραπάνω υλικά. Αυτό που έχω να πως είναι ότι έμεινα άφωνος! Το καθάρισμα της κάννης για μένα που ρίχνω διασποράς σε ορτύκι-μπεκάτσα ήταν ένα βάσανο και σήμερα που καθάρισα δυο κάννες με τα παραπάνω υλικά, μου φάνηκε εντελώς παιχνιδάκι! Πιο καθαρές κάννες δεν είχα ποτέ! Και μάλιστα έγινε με μεγάλη ευκολία! Ελάχιστη ποσότητα flitz, βούρτσα στη βέργα με τη χειρολαβή και το αποτέλεσμα εκτυφλωτικό !!! Χωρίς ηλεκτρικό εργαλείο. Η μούφα του Μάκη και του Στέλιου εφαρμόστηκε άψογα!

Υ.Γ. Προσοχή σε όσους έχουν όπλο αερίων, στο τέλος μη ξεχάσουν να καθαρίσουν καλά τις τις δυο οπές για τα αέρια στην κάννη. Όταν τις καθάρισα στο τέλος έβγαλαν πού "μπατάκι"...

Ποιο λαδι συντηρησης κ καθαρισμου θεωρειτε καλυτερο;
Μανώλη, εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το Α2. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο αλλά εγώ είμαι υπερευχαριστημένος. Βέβαια για το εσωτερικό της κάννης ο καλύτερος συνδυασμός για μένα είναι αυτός που περιγράφω πιο πάνω...
medium_20170814165042_ladi_oplou_alpha_spray_a2.jpeg

Ποιο λαδι συντηρησης κ καθαρισμου θεωρειτε καλυτερο;
Χρησιμοποιω το ρεμ οιλ γιατι κυριως ειναι επονυμο χωρις να ψαχνω πολλα πολλα. Και το α2 ειναι παρα πολυ καλο και κανει καλη λυπανση που κρατα. Κυριως γι αυτο στο κλειστρο. Για καθαρισμο δε νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο

Εμένα πάλι το Α2 δεν μου άρεσε, τελείωσε γρήγορα και μυρωδιά του θυμάμαι ήταν περιεεγη-ασχημη
Πόσο καιρό πριν Βασίλη; Εμένα η μυρωδιά του μου φαίνεται σχετικά ευχάριστη ή μάλλον όχι δυσάρεστη.
Μήπως σου έτυχε;

Έμενα αρέσει η μυρωδιά του break free του Α2 δεν θα άρεσε...my man.

Για έμενα αξίζει να πάρουμε κάποιο ακριβό προϊόν για την προστασία του όπλου εξωτερικα,αυτά τα μέρη εκτιθονται..Εκεί εμφανίζεται η σκουριά άρα αξίζει να έχουμε ότι καλύτερο για μέγιστη προστασία..

Status
Not open for further replies.
Back