Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βάλε το πάνω σε μια βέργα και συνέδεσε το πάνω σε ένα επαναφορτιζόμενο και θα σου κάνη την κάνη γυαλί
Στην βέργα πάνω πως το σταθεροποιεις;Ωστε να ειναι σταθερό και ένα έχει τέτοιο πάχος ώστε να ασκεί αντίσταση στο εσωτερικό της κάνης(δηλαδή να μην έχει "μπόσικα" και να μην πλέει μέσα στην κανη).

Στην βέργα πάνω πως το σταθεροποιεις;Ωστε να ειναι σταθερό και ένα έχει τέτοιο πάχος ώστε να ασκεί αντίσταση στο εσωτερικό της κάνης(δηλαδή να μην έχει "μπόσικα" και να μην πλέει μέσα στην κανη).
στην βέργα καθαρισμού θα το βάλεις φίλε στην κεφαλή που βάζεις το χαρτι

Παιδιά θέλω τα φώτα σας..... αγόρασα τη βούρτσα της Bisley και έχω πάρει επίσης βεργα αλουμινίου ενός μέτρου και πάχους 10mm και έχω το γνωστό πρόβλημα με το σπείρωμα στη Βέργα έχω διαβάσει ότι γίνονται κάποιες πατέντες και προσαρμόζεται. Όποιος το έχει κάνει ας στείλει μία φωτογραφία να δω το πώς το έχει κάνει μπας και το φτιάξω και εγώ σας παραθέτω και τα υλικά που έχω.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Attachments

• IMG_20200121_203731.jpg
    IMG_20200121_203731.jpg
    351,3 KB · Προβολές: 45
  • IMG_20200121_205533.jpg
    IMG_20200121_205533.jpg
    170,2 KB · Προβολές: 46
Ενημέρωση σε όσους φίλους δεν το έχουν κάνει και το σκέφτονται , ΜΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ με ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ τη σκανδαλοθικη του όπλου , αν είναι ΠΛΑΣΤΙΚΗ , το καυτό νερό επηρεάζει το πλαστικό και ίσως υπάρξει θεματακι .
Ευχαριστουμε! Εγω συνηθως την καθαριζω με μπολικο wd40

Ευχαριστουμε! Εγω συνηθως την καθαριζω με μπολικο wd40
Alex και γω το όπλο το καθαρίζω με βενζίνη και ψιλό λάδι μηχανής , τώρα έκανα και γω την ξερή μου , και θέλω να το μοιραστώ με όσους φίλους δεν το ήξεραν όπως εγώ , και την πάτησα . Δεν πειραζη όμως , όσο ζούμε μαθαίνουμε . ;)

Alex και γω το όπλο το καθαρίζω με βενζίνη και ψιλό λάδι μηχανής , τώρα έκανα και γω την ξερή μου , και θέλω να το μοιραστώ με όσους φίλους δεν το ήξεραν όπως εγώ , και την πάτησα . Δεν πειραζη όμως , όσο ζούμε μαθαίνουμε . ;)
Σωστος!!

22 χρόνια! έτσι ακριβώς τα καθαρίζω και εγώ της μπενελλες, και πιστεύω για μένα ότι είναι το καλύτερο την καθαρή βενζίνη μιλάω έτσι? Και λαδακι μετά, και είναι κομπλέ και δεν έχω κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια!!

22 χρόνια! έτσι ακριβώς τα καθαρίζω και εγώ της μπενελλες, και πιστεύω για μένα ότι είναι το καλύτερο την καθαρή βενζίνη μιλάω έτσι? Και λαδακι μετά, και είναι κομπλέ και δεν έχω κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια!!
Σπύρο και πολλή καλά κάνεις , απλά ταπεινή μου γνώμη , και αν μου επιτρέπεις να σου πω , οτι η καθαρή βενζίνα είναι επίσης πάρα πολλή καλή στο να μαζεύει την υγρασία , απλά λόγω κόστους , γιατί το μπουκαλάκι έχει πάει κοντά στα 10 ευρώ , προτιμώ να πάρω αμολυβδη ένα - δυο λίτρα και να κάνω τη δουλειά μου εξίσου καλά . Πάντα φιλικά .

Σπύρο και πολλή καλά κάνεις , απλά ταπεινή μου γνώμη , και αν μου επιτρέπεις να σου πω , οτι η καθαρή βενζίνα είναι επίσης πάρα πολλή καλή στο να μαζεύει την υγρασία , απλά λόγω κόστους , γιατί το μπουκαλάκι έχει πάει κοντά στα 10 ευρώ , προτιμώ να πάρω αμολυβδη ένα - δυο λίτρα και να κάνω τη δουλειά μου εξίσου καλά . Πάντα φιλικά .
Μα εννοείται πάντα φιλικά!! και για αυτό αλλάζουμε απόψεις και γνώμες!!
Αυτό που μου λες για την υγρασία δεν το έχω δει ποτέ όσα χρόνια την δουλεύω! γιατί στεγνώνει αμέσως, δεν αφήνει υπολείμματα, και μετά περνάω λαδακι πάντα δεν το αφήνω έτσι για αυτό και δεν έχω δει ποτέ μου υγρασία που μου είπες, ειδικά στην σκανδάλη γιατί μόνο εκει καθαρίζω με βενζίνη και 15 χρόνια κάτι θα είχα δει, γιατι το κλείστρο λύνεται, πανακι και λαδακι + βούρτσα στην κάννη και πάντα γίνονται λαμπικο!
εδώ έχει περίπου στο 1,50ε το μπουκαλάκι 300γρ!!

Μα εννοείται πάντα φιλικά!! και για αυτό αλλάζουμε απόψεις και γνώμες!!
Αυτό που μου λες για την υγρασία δεν το έχω δει ποτέ όσα χρόνια την δουλεύω! γιατί στεγνώνει αμέσως, δεν αφήνει υπολείμματα, και μετά περνάω λαδακι πάντα δεν το αφήνω έτσι για αυτό και δεν έχω δει ποτέ μου υγρασία που μου είπες, ειδικά στην σκανδάλη γιατί μόνο εκει καθαρίζω με βενζίνη και 15 χρόνια κάτι θα είχα δει, γιατι το κλείστρο λύνεται, πανακι και λαδακι + βούρτσα στην κάννη και πάντα γίνονται λαμπικο!
εδώ έχει περίπου στο 1,50ε το μπουκαλάκι 300γρ!!
Σπύρο ζητώ συγνώμη φίλε έχεις δίκιο , εγώ έκανα λάθος μπερδεύτηκα με το καθαρό οινόπνευμα . .shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back