Σε ευχαριστώ φίλε μουΑντάπτορας με σπείρωμα 9/32-26 British Standard Brass (BSB) αν δεν κάνω λάθος .
Σε ευχαριστώ φίλε μουΑντάπτορας με σπείρωμα 9/32-26 British Standard Brass (BSB) αν δεν κάνω λάθος .
Και όμως την έχω ακόμη και δεν έχει πάθει τίποτα.Σε ευ
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τον χρόνο και τη βοήθεια σου παρά είναι πολλά 20+ για μια βούρτσα για αυτό ρωτάω αν αξίζει
Καλά πήγαινε εσύ στον καλκανζτακο να την ζητήσεις έτσι και να είσαι σίγουρος ότι θα σου δώσει την σωστή.Τι αμερικανικό σπείρωμα , αγγλικό σπείρωμα ιταλικό σπείρωμα κτλ ; Ευτυχισμένο το 2025 …
View attachment 96598
Αλλά τη δουλειά που κάνει η μπρούτζινη ελικοειδής δεν την κάνει Ε?Και όμως την έχω ακόμη και δεν έχει πάθει τίποτα.
Δεν θα διαφωνήσω , συμφωνώ 1000 % ... τα ιταλική , αμερικανική και όλες αυτές οι παπ..ιες είναι ονομασίες που σκαρφίστηκαν οι έμποροι διότι οι παππούδες μας δεν χαμπάριαζαν { και πολύ καλα έκαναν και δεν γνώριζαν } απο αρίθμηση στα σπειρώματα κτλ ... Οι εποχές όμως αλλάξανε * , είναι απαράδεκτο να ακούω το 2025 νέους ανθρώπους να κάνουν χρήση αυτής της ορολογίας .Καλά πήγαινε εσύ στον καλκανζτακο να την ζητήσεις έτσι και να είσαι σίγουρος ότι θα σου δώσει την σωστή.
Όχι την ίδια δουλειά κάνει. Ίσως η σιδερένια να κάνει πιο καλή δουλειά λόγο ότι είναι πιο σκληρό μέταλλο. Αλλά δεν νομιζω ότι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά. Εγώ με μπρούτζινη ελικοειδή καθαρίζω για μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση που σπάσει να μην κάνει ζημιά ή έστω να κάνει λιγότερη αν όντως μπορεί να κάνει που δεν το νομιζω. Το σίγουρο είναι όπως είπα ότι της Napier και της Bisley είναι πιο ασφαλής για την κάννη και δεν υπάρχει περίπτωση να κανουν ζημιά. Αλλά επουδενί δεν καθαρίζουν το ίδιο αποτελεσματικα και γρηγορα όπως η ελικοειδή. Σίγουρα όμως και με αυτές κάνεις δουλειά με παραπάνω τρίψιμο χωρίς να έχεις το άγχος μην σπάσει η ελικοειδης.Αλλά τη δουλειά που κάνει η μπρούτζινη ελικοειδής δεν την κάνει Ε?