Καιρός και θηράματα

Το έχεις ξαναπεί αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείς...
Εσύ πώς θα τη χαρακτήριζες δηλαδή, όταν επί δύο μήνες έπρεπε να φύγεις από το βουνό στις 8 το πρωί λόγω ορίου;
Εγώ πάντως δεν τη λέω πολύ καλή χρονιά, απίστευτη τη λέω....
Αν αυτό ίσχυε σε εσένα δεν πάει να πει ότι ήταν η πραγματικότητα σε όλη την Πελοπόννησο. Στην Ηλεία όριο δεν έκανα ούτε μία μέρα.

Αν αυτό ίσχυε σε εσένα δεν πάει να πει ότι ήταν η πραγματικότητα σε όλη την Πελοπόννησο. Στην Ηλεία όριο δεν έκανα ούτε μία μέρα.
Αν στα μέρη σου όμως ήταν όπως περιγράφω, όριο στις 8 κάθε μέρα, πώς θα χαρακτήριζες τη χρονιά;

Όχι. Εκεί είναι το χωριό μου. Πέρυσι κυνήγησα περισσότερο στη Βοιωτία γιατί εκεί είχα πληθώρα θηραμάτων.
Άρα βάση της Βοιωτίας πως χαρακτηρίζεις την περσινή χρονιά,? άσε το χωριό σου δεν σε ικανοποίησε, δεν κράτησε πουλιά, συμπεράσματα βγάζεις γενικά σε πολλούς νόμους, πως θα την χαρακτήριζες?

Άρα βάση της Βοιωτίας πως χαρακτηρίζεις την περσινή χρονιά,? άσε το χωριό σου δεν σε ικανοποίησε, δεν κράτησε πουλιά, συμπεράσματα βγάζεις γενικά σε πολλούς νόμους, πως θα την χαρακτήριζες?
Καλούτσικη. Σαφώς κατώτερη του 16/17

Και καρτέρι είχε άμα ψαχνωσουν αλλά το περπατητο έριχνες πολλά φυσίγγια.
Στη Βοιωτία που κυνηγούσα εγώ δεν είδα διαφορά Νοέμβριο με Ιανουάριο. Σταθερή ροή και τους δύο μήνες χωρίς υπερβολές για όρια στις 8 ή στις 10.
Μιλάω πάντα για περπατητό.

Για τον καθένα η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί και από τις επιλογές που κάνει η τον τρόπο που κυνηγάει. Τώρα αν ρώταγα τους δύο συνάδελφους που περπατούσαν πέρσι ένα τεράστιο χωράφι με φρεσκοφυτεμενες ελιτσες 1 μέτρο ύψος και έβγαζαν τα λαρυγγια τους στο πρρρρρ πρρρρρ και ξουουου ξουουου , τι θα μου απαντούσαν? Οτι βρήκαν πουλιά η οχι?

Το έχεις ξαναπεί αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείς...
Εσύ πώς θα τη χαρακτήριζες δηλαδή, όταν επί δύο μήνες έπρεπε να φύγεις από το βουνό στις 8 το πρωί λόγω ορίου;
Εγώ πάντως δεν τη λέω πολύ καλή χρονιά, απίστευτη τη λέω....
Εγώ που έδινα τις τσίχλες στον Χάρη για να μην πιάσω όριο νωρίς τι να πω?

Στην Πελοπόννησο πέρυσι κάποιοι κυνήγησαν τσίχλες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, δηλαδή δυο μήνες μόνο, και αυτό το είπαν ¨πολύ καλή χρονιά".
Φαντάσου πως θα είναι η μέτρια.
Τα πουλια που περασαν απο μεσα Ιανουαρίου εως μεσα Φεβρουαρίου απο Μεσσηνία την προηγούμενη χρονια , θύμισαν πολυ παλιες χρονιες
Μιλαμε για απίστευτους αριθμους

Συμφωνω.κορινθια ηταν η χειρότερη χρονια που θυμαμαι.μπορει αλλες περιοχες να ηταν αλλιως.καλη χρονια εγω λεω μονο το 16 παιδια.μετα απο εκει το χαος

Back