Και τσιπουρα κάργα....Τί στεναχωριέσαι! Θα πάς για λουκάνικα!
Και τσιπουρα κάργα....Τί στεναχωριέσαι! Θα πάς για λουκάνικα!
Το μονο που με στεναχωρει που χιονιζει απο Λαμια και πανω ειναι οτι θα ¨πνιγουμε¨στην τσιχλα εδω και δεν αδειαζω τωρα...Σάκη σας ειχε ξεχάσει ο χιονιάς πόσα 4-5 χρόνια? Άστο να ριξει φίλε. Μόνο καλό κάνει. Και να χάσεις 3-4 μέρες δεν πειράζει. Εμείς εδώ κάτω χάναμε τα προηγούμενα χρόνια 10 μέρες και παραπάνω.
Και ο κρατικός μηχανισμός.....Εμ γιατρέ μου πλέον ο περισσότερος κόσμος μια τυπική χειμερινή κακοκαιρια την θεωρεί ως κάτι το εξωπραγματικο.
Μην στεναχωριέσαι. Από τις 0 έως 4 καρτερωτες αντε να πάμε στις 3 έως 7.....Το μονο που με στεναχωρει που χιονιζει απο Λαμια και πανω ειναι οτι θα ¨πνιγουμε¨στην τσιχλα εδω και δεν αδειαζω τωρα...
Αν, μετά τις βροχές, προκύψει τέτοιο αποτέλεσμα στην (κυνηγητικά) υποβαθμισμένη περιοχή μου, θα ανοίξω σαμπάνια....Μην στεναχωριέσαι. Από τις 0 έως 4 καρτερωτες αντε να πάμε στις 3 έως 7.....
Περπατητο οι 10 θα είναι εφικτό νούμερο πιστεύω... Δεν χάνεις και τίποτα....
Εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι πάντως.....Αν, μετά τις βροχές, προκύψει τέτοιο αποτέλεσμα στην (κυνηγητικά) υποβαθμισμένη περιοχή μου, θα ανοίξω σαμπάνια....
Οντως για εσας και εμας ανατολικη και β.ανατολικη Αττική θελει ΒΑ δικος σας καιρό ευβοιοτικο το λεμε εμειςΆνοιξε λίγο το βουνό. Έχει στις ΒΔ πλαγιές λίγο φρέσκο.Στις ΝΑ το παλιό. Ούτε Σεττα δεν εκανε. Δεν είναι δικός μας καιρός αυτός. Δεν έχει θερμοκρασίες. Από τα 1000-1100 πέφτει χιόνι.
Πατρίδα άγιο Πέτρο ;Με πολύ όρεξη ρίχνει ασταμάτητα, κλειστός από παντού ο καιρός...
View attachment 95050
View attachment 95051
View attachment 95052
View attachment 95053
Ναιιιι!Πατρίδα άγιο Πέτρο ;
Eγώ περίμενα να δω και ένα κοπαδάκι αγριόχηνες να ποζάρουν μέσα στο χιονισμένο χωράφι...
Κάθε χρόνο έτσι είναι ρε! ( Όπως κατεβαίνεις άγιο για Προκόπι δεξιά τό έψαξες? )Ξέρουν κάτι;;
Χαχαχαχαχαχαχα....Κάθε χρόνο έτσι είναι ρε! ( Όπως κατεβαίνεις άγιο για Προκόπι δεξιά τό έψαξες? )