Έχω δει απο το περασμένο Σαββατο Γιάννη.Χιόνια εδω στην Πάρνηθα...αλλα και σε πολλά ορεινά τις χώρας.....και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα δείτε να κυκλοφορούν τέτοια πουλιά....View attachment 96387
Το ιδιο κι εγω. Ειδα ζευγάρι μεσα στην αθηναΈχω δει απο το περασμένο Σαββατο Γιάννη.
Ήρθαν Γιάννη ήδη από τη προηγούμενη Παρασκευή. Τη Δευτέρα έκοβε βόλτες με το ταίρι του. Χτές έσκαβαν να φάνε και σήμερα το πρωί χιόνιζε. Οξύμωρο αλλά έχει ξανασυμβεί.Χιόνια εδω στην Πάρνηθα...αλλα και σε πολλά ορεινά τις χώρας.....και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα δείτε να κυκλοφορούν τέτοια πουλιά....View attachment 96387
4 πουλιά ειδα Αργολίδα και 1 την Κυριακή στα Μέγαρα κατα την επιστροφή μου.Το ιδιο κι εγω. Ειδα ζευγάρι μεσα στην αθηνα
Δεν είναι και τοσο οξύμωρο Διονύση, πριν μερικα χρονια ειχα δει και πριν τελειώσει το κυνήγι. Επισης ειδα και αρκετα χελιδόνια το περασμένο ΣΚ.Ήρθαν Γιάννη ήδη από τη προηγούμενη Παρασκευή. Τη Δευτέρα έκοβε βόλτες με το ταίρι του. Χτές έσκαβαν να φάνε και σήμερα το πρωί χιόνιζε. Οξύμωρο αλλά έχει ξανασυμβεί.
Αυτό όχι δεν το έχω πετύχει ποτέ, εκτός αν μιλάς για Πελοπόννησο και είχαν ντοπιαρει σε κάνα προσηλιοΔεν είναι και τοσο οξύμωρο Διονύση, πριν μερικα χρονια ειχα δει και πριν τελειώσει το κυνήγι. Επισης ειδα και αρκετα χελιδόνια το περασμένο ΣΚ.
Ήδη κυκλοφορούν.Χιόνια εδω στην Πάρνηθα...αλλα και σε πολλά ορεινά τις χώρας.....και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα δείτε να κυκλοφορούν τέτοια πουλιά....View attachment 96387
τράβα βγάλε τον αποροφητίρα να γίνεις χριστογιάννης ....Το ιδιο κι εγω. Ειδα ζευγάρι μεσα στην αθηνα
Έχουν έρθει και είναι πολλάΧιόνια εδω στην Πάρνηθα...αλλα και σε πολλά ορεινά τις χώρας.....και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα δείτε να κυκλοφορούν τέτοια πουλιά....View attachment 96387
Φτάσανε εκεί Ηλία....στην ουσία τρεις τέσσερις μέρες είχαμε καλό καιρό την βδομάδα πριν τα κρύα...και ήρθαν οι τσαλαπετεινη...την επομένη δηλαδή λες να ακουστεί και για τρυγόνια...Έχουν έρθει και είναι πολλά