Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χιόνια εδω στην Πάρνηθα...αλλα και σε πολλά ορεινά τις χώρας.....και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα δείτε να κυκλοφορούν τέτοια πουλιά....View attachment 96387
Ήρθαν Γιάννη ήδη από τη προηγούμενη Παρασκευή. Τη Δευτέρα έκοβε βόλτες με το ταίρι του. Χτές έσκαβαν να φάνε και σήμερα το πρωί χιόνιζε. Οξύμωρο αλλά έχει ξανασυμβεί.

Ήρθαν Γιάννη ήδη από τη προηγούμενη Παρασκευή. Τη Δευτέρα έκοβε βόλτες με το ταίρι του. Χτές έσκαβαν να φάνε και σήμερα το πρωί χιόνιζε. Οξύμωρο αλλά έχει ξανασυμβεί.
Δεν είναι και τοσο οξύμωρο Διονύση, πριν μερικα χρονια ειχα δει και πριν τελειώσει το κυνήγι. Επισης ειδα και αρκετα χελιδόνια το περασμένο ΣΚ.

Δεν είναι και τοσο οξύμωρο Διονύση, πριν μερικα χρονια ειχα δει και πριν τελειώσει το κυνήγι. Επισης ειδα και αρκετα χελιδόνια το περασμένο ΣΚ.
Αυτό όχι δεν το έχω πετύχει ποτέ, εκτός αν μιλάς για Πελοπόννησο και είχαν ντοπιαρει σε κάνα προσηλιο

Κι εγω ειδα εναν την περασμενη εβδομαδα στο ολυμπιακο χωριο κι εαν χθες στα πρακτορεια.
Τους εχω προλαβει πιτσιρικι με τον πατερα μου σε αυτες τις ξακουστες 10 μερες του Μαρτη μαζι με τις τσιχλες. Αντε να μπει και ο Απριλης να φανει κανενα νεραιδοπουλι να μας στειλει και ο Αρης φωτο μπας και ταξιδεψουμε λιγο........

Έχουν έρθει και είναι πολλά
Φτάσανε εκεί Ηλία....στην ουσία τρεις τέσσερις μέρες είχαμε καλό καιρό την βδομάδα πριν τα κρύα...και ήρθαν οι τσαλαπετεινη...την επομένη δηλαδή λες να ακουστεί και για τρυγόνια...

Back