Καλό Ταξίδι Φίλε...

Δυστυχώς, από σήμερα δεν είναι κοντά μας ο Κώστας (@kos kas)...
Αγωνίστηκε για καιρό με το "θηρίο" με περίσσιο θάρρος και αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια.
Πρότυπο Εκπαιδευτικού, Οικογενειάρχη, Ανθρώπου.
Τιμή μου που ήσουν φίλος μου Κώστα...
Καλό Παράδεισο να έχεις φίλε

https://www.xanthinea.gr/2024/01/th...YcWGKqG_cp1cfJToG8yUYDWW7dXjVgPyanUqelX0t_3NE
Δεν έχω λόγια δε μπορώ να πω τίποτα.καλο παράδεισο να έχει και κουράγιο στους δικούς του.απλα δεν υπάρχουν λογια

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα...
Έρχονται στιγμές που δεν το πιστεύω ότι έφυγε...
Αύριο είναι το μνημόσυνο.
Όποιος θέλει και θυμηθεί, όποτε περνάει από κάποια εκκλησιά, ας ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη του...

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα...
Έρχονται στιγμές που δεν το πιστεύω ότι έφυγε...
Αύριο είναι το μνημόσυνο.
Όποιος θέλει και θυμηθεί, όποτε περνάει από κάποια εκκλησιά, ας ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη του...
Κρίμα να φεύγουν έτσι νέοι ανθρωποι απο κοντά μας. Αυτο που μένει είναι να μην τους ξεχνάμε ,
Απο το λίγο που τον ήξερα ,απο τις τηλεφωνικές μας συζητήσεις και εκείνη τη μια φορά που κυνηγήσαμε όλοι μαζί Χρήστο εκει στα μέρη του ,ήταν ένας καλόκαρδος ,ανοιχτός και χαρούμενος άνθρωπος .
Κρίμα. Θα σε θυμόμαστε πάντα φιλε Κώστα!

Κρίμα να φεύγουν έτσι νέοι ανθρωποι απο κοντά μας. Αυτο που μένει είναι να μην τους ξεχνάμε ,
Απο το λίγο που τον ήξερα ,απο τις τηλεφωνικές μας συζητήσεις και εκείνη τη μια φορά που κυνηγήσαμε όλοι μαζί Χρήστο εκει στα μέρη του ,ήταν ένας καλόκαρδος ,ανοιχτός και χαρούμενος άνθρωπος .
Κρίμα. Θα σε θυμόμαστε πάντα φιλε Κώστα!
Ακριβώς, Δημήτρη...

Back