Αρα λοιπον η συσφιξη δεν αντιστοιχει σε φουλ τσοκ κ ο κατασκευαστης δινοντας το ποσοστο αυτο το λεει ξεκαθαρα...
Δες εδω την πραγματικη αντιστοιχια κ πιστευω να καταλαβεις..
http://www.amynastospiti.gr/baikal-mp-153-oplo-gia-oles-tis-douleies-pliris-dokimi/
Προβλημα θα υπηρχε αν οντως ηταν πραγματικο φουλ τσοκ κ εδινε χαλια τουφεκιες..
Θα μου πεις γιατι τοτε το λεει φουλ τσοκ αυτο δεν το ξερω (να κοροιδεψει παντως δεν θελει εφοσον δινει ποσοστα) κ ξαναλεω μην ξεχνας οτι υπαρχουν ακριβοτερα οπλα με τσοκ που οι συσφιξη τους δεν εχει σχεση με οτι αναγραφουν(συνηθως πιο ανοιχτο η κ πιο κλειστο) κ χωρις ο κατασκευαστης του να ενημερωνει τον καταναλωτη για αυτο...
Για αυτο λοιπον κ πρεπει να γινεται μετρηση τσοκ με παχυμετρο σε σχεση με τον αυλο(αυλομετρο για σιγουρια......) κ να μην επαναπαυομαστε στο τι γραφει πανω το καθε τσοκ πανω..
Ακουω καποιους να λενε πχ κανω κατι μακρινες τουφεκιες απιστευτες με 5* κ το ερωτημα μου ειναι :ειναι οντως το τσοκ τους 5* η στην πραγματικοτητα βγενει πιο κλειστο?ο αυλος μετρηθηκε?
Και το αντιθετο για μακρινες βολες με μειωμενη αποδοση απο φουλ τσοκ(οπως στην περιπτωση των baikal) ε μα λογικο ειναι αφου δεν ειναι καν φουλ τσοκ..
Ειναι που δεν σνομπαρεις αυτα τα οπλα.......
Τα μειονεκτητα τους κ που προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα γνωριζω πολυ καλα κ τα εχω πει κ εγω ο ιδιος κ πιστεψε ειναι πραγματικα λιγα για τα χρηματα που θα δωσει καποιος για την αποκτηση τους....
Υπαρχουν κ κυνηγουν χωρις προβληματα δικαννα οπλα 30++ χρονων κ πολλα απο αυτα με ελλειπη συντηρηση κ καταχρηση χωρις κανενα προβλημα..
Ελπιζω κ ευχομαι κατι αναλογο να συμβει στο μελλον κ με ακριβοτερα οπλα που θα εχουν δει την ιδια χρηση-καταχρηση..
Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι τα οπλα αυτα εχουν αφησει την δικη τους ιστορια στην χωρα μας...
Δεν ειπα ποτε οτι ειναι τα καλυτερα οπλα αλλα δεν μπορω να καθομαι κ να ακουω παραλογα πραγματα για πορδες κ ιστοριες..
Αυτα ειχα να σου πω,χρονια πολλα κ αυριο με υγεια..