Καραμπίνα Mirage 1230

Διατίθεται η παρακάτω καραμπίνα δίνεται λόγο το ότι έχω αρκετά όπλα και την συγκεκριμένη τη κέρδισα σε λαχειοφορο συγκεκριμένα...για τουρκικη όμως καραμπίνα έχει απίστευτα τρομερή τουφεκια και ειλικρινά είχα πάθει πλάκα με την κάννη της και την ακαριαία καταβολή όπου έχει πάνω στο θήραμα το λέω γιατί έκανα αρκετά κυνήγια πάνω στη τσίχλα...Είναι 71 πόντους με 3 mobile τσοκ μαζί έχει και τις φλάντζες της η τιμή είναι στα 200€ ίσα ίσα να φύγει από πάνω μου, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όπλο στείλτε μου ένα μύνημα!!!att.mmfIQHCKOVlUhBMNb-NvpPeYJvREzO2jvRBoKaQJ2X4.jpegatt.Lb2038PeMr7VMvRrK8DdPLdOSrBJeR_2H3-6c25XYbI.jpeg

Ανώτερη από τη Beretta A303 και συναγωνίζεται τη Browning A5 και όλα αυτά με το 3* το δικό της αλλά τι να τις κάνω όλες συλλογή θα κάνω στο τέλος με τόσα όπλα....
Δεν το είπα για να υποτιμήσω το όπλο Απλά ήταν κλασικό ανέκδοτο τής εποχής μας δεν κρατήθηκα

Ξέρω πολύ καλά ότι βλητικα οι τουρκαλες είναι ψηλά

Ανώτερη από τη Beretta A303 και συναγωνίζεται τη Browning A5 και όλα αυτά με το 3* το δικό της αλλά τι να τις κάνω όλες συλλογή θα κάνω στο τέλος με τόσα όπλα....
Πούλα κανένα από τα άλλα και κράτα αυτή που βγάζει καλές τουφεκιές.
Θα πάρεις σίγουρα περισσότερα χρήματα, θα σου μείνει και η φοβερή κάνη ;)

Back