Καρεκλάκι για το καρτέρι

Το έχω πάρει,δυστυχώς το πανί δε βαστάει ,χάλασε
Αντικατέστησε το με δέρμα. Αν δεν μπορείς ζήτα από τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. να στο κάνει. Είναι κριμα να το πετάξεις.
Το δέρμα είναι και πιο φιλικό στα @@ αν είναι χοντρό.

Αντικατέστησε το με δέρμα. Αν δεν μπορείς ζήτα από τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. να στο κάνει. Είναι κριμα να το πετάξεις.
Ναι Θαλή,η υπόλοιπη κατασκευή είναι μια χαρά ρυθμιζόμενη ,κόπηκε το ύφασμα στη μια ένωση με το μεταλλικό κομμάτι και το σίδερο αυτό δεν είναι καθόλου φιλικό με τα @@ 😁

Έτσι το φθηνό πάει διπλάσια τιμή, μήπως πρέπει από την αρχή να επιλέξεις κάποιο που έχει αποδεδειγμένα αντοχή. Στα δερμάτινα καρεκλακια το δέρμα δεν παθαίνει τίποτα.

Εγώ πήρα αυτό από το Jumbo και βολεύει πάρα πολύ!
Και ψηλά είσαι και έχει και πλάτη.
Τώρα πόσο θα αντέξει θα δείξει...
https://www.e-jumbo.gr/organosi-spi...ambo-metalliko-mavro-me-plati-30x40cm_161434/
Τα τελευταία 4-5 χρόνια με αυτό κυνηγάω, τότε έκανε ένα ευρώ λιγότερο κιόλας.
Του περνάς και έναν αορτηρα και είναι εύκολο και ελαφρύ στο κουβαλημα.

Καθώς κοιτούσα τον γιατρό να κάθεται αναπαυτικά στο καρεκλακι του για τρυγόνια έψαχνα να βρω τα κορίτσια να παραγγείλω μια βότκα.
Ήρθαν ρε συ, η Μαρία και η Μαριάννα....
Η Μαρία νομίζω έκατσε και στα πόδια σου

Ήρθαν ρε συ, η Μαρία και η Μαριάννα....
Η Μαρία νομίζω έκατσε και στα πόδια σου
Η Μαρία είχε μυαλό.Την είχε αμολησει ο άλλος για γουρούνια μέσα στο λιοπυρι και σου λέει πάω σε αυτούς που είναι λιγότερο τρελοί και περιμένουν τρυγόνια.

Back