vpap 28 Ιανουαρίου 2018 #141 Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τρέχουν κάθε χρονιά για να οργανώσουν την κλήρωση αλλά και στους επαγγελματίες που βοηθούν και κάνουν εμάς μάγκες με τα δωράκια
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τρέχουν κάθε χρονιά για να οργανώσουν την κλήρωση αλλά και στους επαγγελματίες που βοηθούν και κάνουν εμάς μάγκες με τα δωράκια
Freeman.1989 28 Ιανουαρίου 2018 #142 Πολλά μπράβο στους δωροθέτες,στους διαχειριστές του forum και συγχαρητήρια στους τυχερούς.
Μυρος. 28 Ιανουαρίου 2018 #143 Πάντα τυχεροί εύχομαι παιδιά!!! Ενα μεγαλο μπράβο στην διαχείριση και στου δωροθετες! Και του χρόνου με υγεία!
Πάντα τυχεροί εύχομαι παιδιά!!! Ενα μεγαλο μπράβο στην διαχείριση και στου δωροθετες! Και του χρόνου με υγεία!
kos kas 28 Ιανουαρίου 2018 #144 Πάντα τέτοια παιδιά ... Πολλά μπράβο στην διαχείριση και στους χορηγούς/δωροθετες.. Άντε και του χρόνου ....
Πάντα τέτοια παιδιά ... Πολλά μπράβο στην διαχείριση και στους χορηγούς/δωροθετες.. Άντε και του χρόνου ....
Alex76 29 Ιανουαρίου 2018 #146 Εγω παιδια που κερδισα για πρωτη φορα στη ζωη μου σε ποιον να στειλω πμ για τα περαιτερω? Λετε να εσπασε η γκινια να παιξω και κανενα τζοκερ?
Εγω παιδια που κερδισα για πρωτη φορα στη ζωη μου σε ποιον να στειλω πμ για τα περαιτερω? Λετε να εσπασε η γκινια να παιξω και κανενα τζοκερ?
victor 29 Ιανουαρίου 2018 #147 Μπραβο σε ολους. Εσυ παιξει και τζοκερ, και στοιχημα επισης. Αν σου κατσει, θα σου στειλω λιστα τι θελω
Μπραβο σε ολους. Εσυ παιξει και τζοκερ, και στοιχημα επισης. Αν σου κατσει, θα σου στειλω λιστα τι θελω
giorgosnaxos 29 Ιανουαρίου 2018 #148 Συγχαρητήρια σε όσους έδωσαν τα δώρα , σε όσους έτρεξαν για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και στους τυχερους !!!
Συγχαρητήρια σε όσους έδωσαν τα δώρα , σε όσους έτρεξαν για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και στους τυχερους !!!