290 ευρώ τα πουλάνε εδώ.Τα είχε με έκπτωση, στα 212 ευρώ έβγαινε με την αντιστοιχία της κορώνας. Η τιμή τους σε άλλα σάιτ ήταν από 260 ευρώ έως 280 ευρώ περίπου.
290 ευρώ τα πουλάνε εδώ.Τα είχε με έκπτωση, στα 212 ευρώ έβγαινε με την αντιστοιχία της κορώνας. Η τιμή τους σε άλλα σάιτ ήταν από 260 ευρώ έως 280 ευρώ περίπου.
Μόνο beretta ρε!!!!Ήμουν έτοιμος να αγοράσω σαν αυτά του @Vmak αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσα .
Πολλά λεφτά για τόσο λίγη χρήση, ενώ έχω ήδη άλλα.
Steiner δηλαδή.Μόνο beretta ρε!!!!
Μόνο ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ Beretta...Μόνο beretta ρε!!!!
Την αγόρασαν την Benelli και έπεσαν έξω από την αγορά.Μόνο ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ Beretta...
Για τι χρήση τα εχεις παρει?Αυτά έχω εγώ. Είναι πολύ καλά και τα έχω πάρει από εδώ!. https://planitario.gr/gr/kialia-mistral-wp6-10x42-ed.html
Πάντα τα ελαφρυα και ευρυγωνια παρέα...Έχω δύο ζευγάρια κυαλια. Ένα ακόμα μικρό ζευγάρι τσέπης, πολυμεριστηκαν τα πλαστικά του και πετάχτηκε.
ZENITH Tempest, 60 περίπου ετών αγορασμένα στη Ν. Αφρική από τον αδερφό μου, 7Χ35,ευρυγωνια με 11 μοιρες άνοιγμα, πανάλαφρα, ξεκούραστα, για ημέρα, άντεξαν σκληρή χρήση 30 χρόνια εκεί, made in Japan. Το ζευγάρι που το εχεις πάντα μαζί σου...
View attachment 73769
Asahi Pentax, 7X50,κανονικης γωνίας 7,1 μοιρών, μεγάλα, καλοζυγισμενα, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και για δύσκολες φωτεινές συνθήκες. Θα τα χαρακτήριζα στρατιωτικής και ναυτιλιακής χρήσης. Αγορασμένα ακριβά πριν 50 χρόνια στην Ολλανδία σε ποιοτική δερμάτινη θήκη. Ακόμα πουλιωνται στο ebay μεταχειρισμενα.
View attachment 73770
Από την σύγκριση δίπλα δίπλα φαίνεται γιατί τα ευρυγωνια Zenith έχουν την κυρια χρήση κατά 80-90%.Επιπλεον είναι και ξεκούραστα στο να εντοπίζεις αυτό που θες γιατί είναι ευρυγωνια. Για ψάξιμο πουλιών στον αέρα υπερτερούν πολύ. Για θήραμα ακίνητο η σε χαμηλό φωτισμό τα Asahi Pentax δεν παίζονται.
View attachment 73771
Πω πω πω στα μούτρα σου θα έρχονται!Πάντα τα ελαφρυα και ευρυγωνια παρέα...
Ιδανικά για αφρόψαρα!Πάντα τα ελαφρυα και ευρυγωνια παρέα...
Η τασκο είναι γνωστή μάρκα οπτικών,και εγώ χ8 χρησιμοποιώ στην παρατήρηση έχει λιγότερο τρέμουλο από τα χ10.Τα παλιά κυάλια είχαν ρόδα εστιάσεις με λεπτές βόλτες και αργούσαν να εστιάσουν,να πας από την μια άκρη στην άλλη τη ρόδα.Αυτο το κακό είχαν.Κατα τα άλλα μια χαρά.Το χ8 το οποίο βλέπω στο εξηγει,είναι 8 φορές πιο κοντά από ότι βλέπω με το ανθρώπινο μάτι,το 40 είναι το πάχος του γυαλιού εμπρός.Ολα καλά είναι,άμα δώσεις κάτι παραπάνω,και η χ8 η χ10 είσαι ο.κΑυτά τα κυάλια τα είχα αγοράσει τη δεκαετία το 80 απο το Λονδίνο.
Επειδή είμαι παντελώς άσχετος, αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας πει δυο λόγια. Τί κυάλια είναι σαν ποιότητα, για τί αποστάσεις κλπ.
Ευχαριστώ.
View attachment 82099
View attachment 82100
View attachment 82101
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ samgunner! Ιδέα δεν είχα για το τί σήμαινε το 8χ40 και για τα κυάλια εν γένει.Η τασκο είναι γνωστή μάρκα οπτικών,και εγώ χ8 χρησιμοποιώ στην παρατήρηση έχει λιγότερο τρέμουλο από τα χ10.Τα παλιά κυάλια είχαν ρόδα εστιάσεις με λεπτές βόλτες και αργούσαν να εστιάσουν,να πας από την μια άκρη στην άλλη τη ρόδα.Αυτο το κακό είχαν.Κατα τα άλλα μια χαρά.Το χ8 το οποίο βλέπω στο εξηγει,είναι 8 φορές πιο κοντά από ότι βλέπω με το ανθρώπινο μάτι,το 40 είναι το πάχος του γυαλιού εμπρός.Ολα καλά είναι,άμα δώσεις κάτι παραπάνω,και η χ8 η χ10 είσαι ο.κ