Γιώργη, ειλικρινά θαύμασα το κουράγιο σου, την ψυχραιμία και την υπομονή σου!

Αλλά, μάταιος κόπος ρε φίλε! Δεν βρίσκεις άκρη ... Εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα συζητήσεις με τέτοιους τύπους. Δεν έχει νόημα, μόνο πως χαλιέσαι! Όπως το είπες κι εσύ, θέλει γερό στομάχι και γερά νεύρα μια τέτοια διαδικασία ...
Πολύ σωστά το εντοπίζεις Κωνσταντίνε! Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημά τους:
τα όπλα! Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι
ένα από τα πιο βασικά αίτια, ίσως το κυριότερο, αυτής της (αντικυνηγετικής) στάσης και νοοτροπίας όλων αυτών είναι και η "οπλοφοβία" ... δηλαδή "ένας υπερβολικός, διαρκής και παράλογος φόβος και απέχθεια για το
πυροβόλο όπλο", που το αισθάνονται σαν κάτι με ... υπερφυσικές, μαγικές ή σατανικές ιδιότητες! Όλα τα υπόλοιπα βαρύγδουπα και συναισθηματικά περί ... οικολογίας, το δήθεν ενδιαφέρον για το μέλλον της φύσης και για τα "αθώα και ανυπεράσπιστα ζωάκια και πουλάκια", είναι απλά ... η σάλτσα και ο μαϊντανός ... για προσδώσουν ιδεολογικό περιεχόμενο και να δικαιολογήσουν τα κόμπλεξ και τις φοβίες τους.
Ο Jeff Cooper, που παρεμπιπτόντως ήταν αυτός που εισήγαγε τη λέξη "οπλοφοβία" στην αμερικάνικη γλώσσα (
Hoplophobia), έγραφε κάποτε (στο περιοδικό Guns & Ammo) ότι ... η οπλοφοβία, σαν "φοβία" που είναι, δηλαδή ψυχολογική διαταραχή (mental disorder), δεν υπακούει στη λογική, και δεν αντιμετωπίζεται με λογικά επιχειρήματα ...

..........
Θα έλεγα ότι όλοι αυτοί είναι απλά για λύπηση ... αν δεν φρόντιζαν να δείχνουν κάθε τόσο ότι έχουν κι ένα σωρό άλλα κόμπλεξ, μικροψυχία, κακία, εμπάθεια, μίσος και άκρως φασιστική νοοτροπία!
Υ.Γ. Αρι, φανταστικό το κείμενό σου! Χίλια μπράβο σου φιλαράκι! Συγχαρητήρια, δεν παίζεσαι !!!!!