Κυνήγι & Πολιτική

Aν η χουντα κακως καταργησε το 22αρι γιατι ομως η μεταπολιτευση δεν το διορθωσε? Εχω την εντυπωση οτι κοβεται δεν ξαναερχεται. Η μονη εξαιρεση που θυμαμαι ηταν το κυνηγι του κοτσυφα που ειχε κοπει καποιες χρονιες και επανηλθε.

Και ποιος σου ειπε οτι το καταργησαν με σκοπο να το επιτρεψουν αργοτερα; Μη παω και καπως μακρυτερα, ποιος σου ειπε οτι η νοοτροπια της Χουντας στην Αστυνομια εχει εντελως φυγει.

Δεν μπορούμε να στείλουμε ως μια ομάδα κυνηγών ένα e-mail στο site και να παραπονεθούμε ότι δεν τηρήθηκε η πρώτη και βασική αρχή της δημοσιογραφίας και όχι μόνο, του δικαιώματος της έκφρασης και της άλλης πλευράς; Θα τους υπενθυμίσουμε ότι θα μπορούσαν να ρωτήσουν και την άποψη κάποιου επίσημου κυνηγετικού φορέα...

Μπορουμε, αλλα δεν θα το δεις δημοσιευμενο ποτε. Η θα το δεις με τετοιο τροπο που να αλλαζει εντελως το νοημα ή να ευτελιζεται η σημασια. Και στην τελικη δεν εχει νοημα να προσπαθησεις να αλλαξεις τη γνωμη ανθρωπων που εχουν ηδη πειστει οτι δεν θελουν να αλλαξει η γνωμη τους. Κοιτα γυρω σου, σε διαφορες κοινωνικες ομαδες, και θα δεις ενα σωρο τετοιους. Πεπεισμενους οτι κατεχουν την μοναδικη αληθεια, και φυσικα οτι οι αλλοι στερουνται εντελως επιχειρηματων. Αφου ειμαστε Ελληνες ρε, τι ξερουν οι αλλοι....

Μα Βίκτωρα το να ακουστεί η άποψή μας δεν έχει σκοπό να πείσει κάποιους βλάκες αλλά να πληροφορήσει τους νοήμονες ανθρώπους που περιμένουν την τοποθέτηση και της άλλης πλευράς ώστε να κρίνουν οι ίδιοι. Επίσης με αυτόν τον τρόπο εμποδίζεται και η δημιουργία κλίματος εναντίον μας....

Προσωπικα επειδη εχω χασει πασα ιδεα απο τους μουφα " κουμουνιστες" (Συριζα) πιστευω οτι ειναι ικανοι για ολα! Κατα την γνωμη μου οπως το πανε, το κυνηγι δεν βλεπω να μας απασχολει και πολυ,γιατι βλεπω να ψαχνουμε τι θα φαμε σε λιγο καιρο..ειναι αθλιοι και εντελως αχρειστοι κατα την γνωμη μου..οχι οτι οι προηγουμενοι ηταν καλυτεροι,αλλα δεν εφτασαν ποτε σε αυτα τα επιπεδα ΒΛΑΚΕΙΑΣ που εχουν φτασει αυτοι..

Last edited:
Μα Βίκτωρα το να ακουστεί η άποψή μας δεν έχει σκοπό να πείσει κάποιους βλάκες αλλά να πληροφορήσει τους νοήμονες ανθρώπους που περιμένουν την τοποθέτηση και της άλλης πλευράς ώστε να κρίνουν οι ίδιοι. Επίσης με αυτόν τον τρόπο εμποδίζεται και η δημιουργία κλίματος εναντίον μας....
Χρήστο άδικος ο κόπος πίστεψε με
Είναι τέτοια ή εμμονή τους που να είσαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν μέχρι και τις κατάρες
Έχει δει στην μυρμηγκοφωλια πως μαζεύονται τα μυρμηγκια όταν τους ρίξεις μια ψυχα ψωμί ?
Έτσι ακριβώς θα εμφανιστούν και θα αρχίσουν της αερολογιες μέχρι να σε φτάσουν στο αμήν και να αποχωρήσεις

Χρήστο άδικος ο κόπος πίστεψε με
Είναι τέτοια ή εμμονή τους που να είσαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν μέχρι και τις κατάρες
Έχει δει στην μυρμηγκοφωλια πως μαζεύονται τα μυρμηγκια όταν τους ρίξεις μια ψυχα ψωμί ?
Έτσι ακριβώς θα εμφανιστούν και θα αρχίσουν της αερολογιες μέχρι να σε φτάσουν στο αμήν και να αποχωρήσεις

Κώστα μάλλον δεν ήμουν κατανοητός. Εννοούσα να δημοσιευτεί η άποψη της άλλης πλευράς (δηλ. των κυνηγών) όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε το αντικυνηγετικό άρθρο της κυρίας ψυχιάτρου. Δεν εννοούσα να ανοίξουμε διάλογο με τους βλάκες...

Κώστα μάλλον δεν ήμουν κατανοητός. Εννοούσα να δημοσιευτεί η άποψη της άλλης πλευράς (δηλ. των κυνηγών) όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε το αντικυνηγετικό άρθρο της κυρίας ψυχιάτρου. Δεν εννοούσα να ανοίξουμε διάλογο με τους βλάκες...
Οπως ειπε και ο Βικτωρας ποιο πανω δεν θα δημοσιευτει ποτε ειδικα σε τετοιες σελιδες οικολογικου ενδιαφεροντος
Το κολπο τους ειναι να αρχιζεις να σχολιαζεις ακομα και με τον ποιο ευγενικο τροπο ωστε να μπουν στην συνεχεια στον διαλογο σαν τρωκτικα και να αρχισουν την λασπη τους
Στην συνεχεια αν τους κοντραρεις με επιχηρηματα αρχιζουν οι διαγραφες σχολιων κτλ

Βεβαια, οι κυνηγοι ειναι κακοι, και αξεστοι, και οτιδηποτε, αλλα ενας κυνηγος γραφει, 2-3 απαντουν και κανουν προσωπικες επιθεσεις. Ευγενικες, εντος εισαγωγικων παντα, γιατι ο κυνηγος ειπαμε ειναι ο αξεστος.

Το πάρτυ συνεχίζεται ... θέλει στομάχι .ha ha ha. .,,,,,.
https://www.efsyn.gr/arthro/kynigi-exoikeionei-ta-paidia-me-ti-kai-ti-hrisi-oplon#comment-2556573064
Μπράβο σου Γιώργη καλά τους τα είπες φιλέ, αλλά αυτοί χωρίς επιχειρήματα γλειφουνε την ίδια καραμέλα περί οπλων και αν δεν πυροβολείτε δεν απολαμβάνετε τη φύση και μετά όταν δεν τους πέρνει προκαλούν με δηλώσεις τύπου ντουβαρια. ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ είστε εσείς που δεν μπορείτε να απαντήσετε η έστω να κάνετε μια στοιχειώδη συζήτηση με κάποιον που σας θέτει διαφορά ερωτήματα αλλά ότι και να λέμε εμείς παιδιά δεν αλλάζεις εύκολα μυαλό σε μικροψυχους και κομπλεξικους.

τελικα ρε παιδια στου κουφου τη πορτα παρε τη πορτα και φυγε.μα αυτος αλλωστε ειναι και ο τροπος του τσιρωνη.δεν τον ενδιαφερουν οι μελετες απλα πρεπει το κυνηγι να κοπει γιατι ειναι επαχθες επωνηδιστο και μη βιωσιμο και βαρβαρο για τις συγχρονες εποχες που ζουμε.ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ.γιωργο τι να σου πω.αν συνεχισεις να γραφεις καλη υπομονη με τους ....μα δεν βρισκω χαρακτηρισμο

https://www.efsyn.gr/arthro/kynigi-exoikeionei-ta-paidia-me-ti-kai-ti-hrisi-oplon#comment-2556573064
Αν κ οπως προειπα το εχω δει το εργο αρκετες φορες και δεν οδηγει καπου περα απο το σπασιμο των νευρων ειπα να σε βοηθησω φιλε, μονο κ μονο για το σκεπτικο της τελυεταιας μου προτασης... ;)

Παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφρεον τη συζητηση και δυστυχως το μονο που αντιλαμβανομαι για μια ακομα φορα, για μια ακομα αντιπαραθεση, ειναι η ελειψη αντικειμενικοτητας... Οταν τα επιχειρηματα στερευουν, η πιο σωστα δεν υπαρχουν καθολου, αν υπηρχαν εστω κ ελαχιστα θα υπηρχε μια βαση συζητησης, ξεκινα η παιδιαστικη μεθοδος του "προσπαθω να περασω το δικο μου, θεωροντας οτι ο συνομιλητης μου ειναι κατωτερος μου"...
Οντως λοιπον ΚΑΙ κυνηγος, ΚΑΙ ψαρας, ΚΑΙ φυσιολατρης, ΚΑΙ οικολογος ΚΑΙ γενικα ανθρωπος που εχω ζησει και ζω τη φυση στο επακρο της, ολους τους μηνες του χρονου, ολες τις εποχες, με ολες τις καιρικες συνθηκες, εχω περπατησει σε μερη απατητα και απροσιτα, εγω γινει πολλες φορες ενα με αυτην, την εχω κυνηγσει με το σκυλο μου, το οπλο μου, τα ματια μου, τον φωτογραφικο μου φακο και την ψυχη μου δεν μπορω να δεχθω σε καμια των περιπτωσεων να εχει αποψη γι αυτη κ να προσπαθει μαλιστα και να την επιβαλει με το ετσι θελω καποιος αποστηρωμενος απο αυτη, καποιος που φοβαται να την αγγιξει, να την ζησει, να γινει ενα με αυτη, καποιος που αρνειται την αμφιδρομη σχεση της με τον ανθρωπο απο τα βαθη των αιωνων...
Αληθεια ειμαι περιεργος να ακουσω, τα προβληματα που αντιμετωπιζει η φυση ολοι εσεις που εναντιωνεστε στο κυνηγι πως ακριβως τα εχετε αντιληφθει? Μεσα απο "ενημερωτικες" εκπομπες "δηθεν" οικολογικων καναλιων, μεσα απο αρθρα περιοδικων, μεσα απο περιπατους σε μονοπατια προστατευομενων περιοχων που εντεχνως εχουν φτιαχθει ωστε να χορταινει το ματι του επισκεπτη βλεποντας την ομορφη και ηρεμη φυση απο μακρια αδιαφορωντας τι συμβαινει στα ενδοτερα της? αδιαφορωντας τι συμβαινει πισω απο το βουνο, πισω απο την καλαμια, μεσα στο ρεμα που φαινεται στο βαθος? Αδιαφορωντας για το αν κ ποσο επηρεαστηκε το οικοσυστημα απο τα φωτοβολταικα που εγκατασταθηκαν παντου, τις ανεμογενητριες, τις απαγορευσεις που αποξενωσαν πληθος ανθρωπων της υπαιθρου που μεγαλωσαν σε αυτην απο αυτην και την αφησαν ερμαιο των επιτηδειων και των παρανομων δραστηριοτητων?
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, με κανετε να γελαω... Εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι τα σημερινα παιδια δινουν ελαχιστη σημασια στο φυσικο περιβαλλον, στο σεβασμο του, στην επαφη τους μαζι του, εχετε αναρωτηθει γιατι ελαχιστα τους ενδιαφερει? Την γνωρισαν αραγε ποτε πραγματικα? Χαθηκαν ποτε μεσα στο βουνο που βρισκεται πανω απο την πολη να δει τι υπαρχει η απλα η πολυ θεωρια τους εκανε αδιαφορους...
Αν ειμαι ευγνομων για μερικα πραγματα στη ζωη μου, ειναι που απο την παιδικη μου ηλικια ακολουθουσα τον πατερα μου στο κυνηγι, που εμαθα να τη σεβομαι και να την αγαπω για ολο της το μεγαλειο, που μου δοθηκε η ευκαιρια να επιλεξω με ποιο τροπο θα συνεχισω να τη ζω ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ...
Χαιρομαι που ειμαι πλεον σε θεση να μπορω να αντιληφθω ποτε στο κυνηγι θα ξεκρεμασω απο τον ωμο μου το οπλο και ποτε τη φωτογραφικη μηχανη, ποτε το θηραμα χρηζει προστασιας και φροντιδας και ποτε ειναι εξυπνο και λέβεντικο οπως ηταν παντα απο την αρχη της δημιουργιας του κοσμου και επιβιωσε χιλιαδες χρονια μεχρι σημερα... Το κυνηγι αποτελουσε, αποτελει κ θα αποτελει παντα δραστηριοτητα στενα συνδεδεμενη με την υπαρξη του ανθωπου στη φυση, επιβιωσε ετσι εκατομμυρια χρονια, χωρις περιορισμους, χωρις απαγορευσεις... Το αν ειναι πλεον αναγκη να κανουμε εμεις οι ιδιο περιρισμους ειναι γιατι οι ανθρωποι αποξενωθηκαν απο αυτη, δεν την γνωρισαν ποτε, δεν την νοιαστηκαν ποτε και αρχισαν να την χρησιμοποιουν για να κερδοσκοπησουν... Αυτος ειναι ο ξεπεσμος της φυσης, αυτες ειναι οι ανθρωπινες παρεμβασεις που οσο και αν προσπαθουν να την αναπτυξουν "πρασινα" παντα θα πεφτουν σε λαθη γιατι ποτε δεν την γνωρισαν...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπον, ειναι δικαιωμα του καθενος να μην συμπαθει μια δραστηριοτητα αλλα δεν μπορει να εχει αποψη για κατι καποιος που αναλωνεται σε εκπομπες στην τηλεοραση, περιπατους στην παραλια και αποστηρωση ολων των συνδεσμων με το φυσικο περιβαλλον...
Αραγε γιατι τα 20 χρονια που ειμαι ΚΑΙ κυνηγος δεν ειδα ποτε κανεναν σας μεσα στο δασος, μεσα στο βαλτο η μεσα στον καμπο, καμια εποχη το χρονο, με κανεναν καιρο ειτε ζουσα τη δικη μου αληθεια με το οπλο μου ειτε με τη φωτογραφικη μου μηχανη... Αραγε πως ακριβως αφουγκραζεστε τοσο καλα οσο λετε κατι το οποιο δεν εχετε ζησει ποτε και απαξιωνετε κιολας ανθρωπους που την εχουν ζησει στο επακρο? Μηπως αν πραγματικα ενδιαφεροσασταν γι αυτη θα επρεπε να ξεπερασετε την αμαθεια σας συνεργαζομενοι με ανθρωπους που πραγματικα γνωριζουν και ενδιαφερονται?
Δεν με ενδιαφερει η σταση που κρατατε στη ζωη σας, με αφηνει εντελως αδιαφορο μαλιστα και ισως και χαρουμενο που ξερω πεντε πραγματα παραπανω και διασκεδαζω με μερικες απο τις αποψεις σας, αλλα τουλαχιστον δεχθειτε μια συμβουλη απο καποιον αγραμματο, αλκοολικο, εθισμενο στα ναρκωτικα, και δεν ξερω εγω τι αλλο υποστηριζετε... Κρατηστε τη στο μυαλο σας κ ευχομαι καποια μερα να την σκεφτειτε οπως της αρμοζει...
Η ΦΥΣΗ ΒΙΩΝΕΤΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Την ακουσα παιδι ακομα και ειναι ισως οτι πιο σωστο εχω ακουσει και υποστηριζω ακομα σε ενα κοσμο που καταρεει και καθημερινως σε εκπλησει αρνητικα...

Υ.γ Γνωριζω εκ των προτερων οτι σπαταλησε καποια λεπτα της μερας μου γραφοντας πραγματα σε εναν "τοιχο"... Ξερω οτι ο "τοιχος" δεν θα τα καταλαβει κ ακομα κ αν μου απαντησει θα ειναι απλα μια αντιδραση της "φυσης" του, αλλα τα γραφομενα στον τοιχο μενουν... Ισως καποιος "περαστικος" που θα τα δει, να εχει περισσοτερο (ανοιχτο) μυαλο απο τον "τοιχο" και να προβληματιστει...

Μην αναθεματίζεις τον χρόνο που "έχασες" για να γράψεις τα παραπάνω λόγια. Με αυτόν τον τρόπο βάζεις ένα λιθαράκι που για κάποιους μπορεί να θεωρείται μάταιο και όχι άδικα, αλλά μην ξεχνάς ότι αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την κυνηγητική μας ηγεσία ως ανύπαρκτη, είναι η αδιαφορία για άρθρωση παρόμοιου λόγου σαν και του δικού σου. Μακάρι να έκανε ότι μπορεί ο καθένας, από όποιο μετερίζι του αναλογεί.
Επίσης απόψεις σαν την παραπάνω προσδίδουν ποιότητα σε τούτον εδώ τον ιστότοπο.

Ρε παιδιά εγώ επειδή δεν τα κατέω αυτά με το facebook , μήπως γίνεται κάποιος να κοινοποιήσει την συζήτηση του fsyn.gr στο facebook;;;;;

Ρε παιδιά εγώ επειδή δεν τα κατέω αυτά με το facebook , μήπως γίνεται κάποιος να κοινοποιήσει την συζήτηση του fsyn.gr στο facebook;;;;;
Ούτε εγώ το κατέχω αλλά γίνεται, έχει κάτι "κουμπάκια" με τα εικονίδια του facebook, του twiter κτλ. O Τζέρυ και ο στρακαστριώτης Φλαμίγκο είναι expert σε αυτά αλλά χάνονται ... .sarcastic.

Γιώργη, ειλικρινά θαύμασα το κουράγιο σου, την ψυχραιμία και την υπομονή σου! .RESPECT. Αλλά, μάταιος κόπος ρε φίλε! Δεν βρίσκεις άκρη ... Εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα συζητήσεις με τέτοιους τύπους. Δεν έχει νόημα, μόνο πως χαλιέσαι! Όπως το είπες κι εσύ, θέλει γερό στομάχι και γερά νεύρα μια τέτοια διαδικασία ...

Μπράβο σου Γιώργη καλά τους τα είπες φιλέ, αλλά αυτοί χωρίς επιχειρήματα γλειφουνε την ίδια καραμέλα περί οπλων και αν δεν πυροβολείτε δεν απολαμβάνετε τη φύση και μετά όταν δεν τους πέρνει προκαλούν με δηλώσεις τύπου ντουβαρια. ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ είστε εσείς που δεν μπορείτε να απαντήσετε η έστω να κάνετε μια στοιχειώδη συζήτηση με κάποιον που σας θέτει διαφορά ερωτήματα αλλά ότι και να λέμε εμείς παιδιά δεν αλλάζεις εύκολα μυαλό σε μικροψυχους και κομπλεξικους.
Πολύ σωστά το εντοπίζεις Κωνσταντίνε! Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημά τους: τα όπλα! Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ένα από τα πιο βασικά αίτια, ίσως το κυριότερο, αυτής της (αντικυνηγετικής) στάσης και νοοτροπίας όλων αυτών είναι και η "οπλοφοβία" ... δηλαδή "ένας υπερβολικός, διαρκής και παράλογος φόβος και απέχθεια για το πυροβόλο όπλο", που το αισθάνονται σαν κάτι με ... υπερφυσικές, μαγικές ή σατανικές ιδιότητες! Όλα τα υπόλοιπα βαρύγδουπα και συναισθηματικά περί ... οικολογίας, το δήθεν ενδιαφέρον για το μέλλον της φύσης και για τα "αθώα και ανυπεράσπιστα ζωάκια και πουλάκια", είναι απλά ... η σάλτσα και ο μαϊντανός ... για προσδώσουν ιδεολογικό περιεχόμενο και να δικαιολογήσουν τα κόμπλεξ και τις φοβίες τους.
Ο Jeff Cooper, που παρεμπιπτόντως ήταν αυτός που εισήγαγε τη λέξη "οπλοφοβία" στην αμερικάνικη γλώσσα (Hoplophobia), έγραφε κάποτε (στο περιοδικό Guns & Ammo) ότι ... η οπλοφοβία, σαν "φοβία" που είναι, δηλαδή ψυχολογική διαταραχή (mental disorder), δεν υπακούει στη λογική, και δεν αντιμετωπίζεται με λογικά επιχειρήματα ... ;)
..........
Θα έλεγα ότι όλοι αυτοί είναι απλά για λύπηση ... αν δεν φρόντιζαν να δείχνουν κάθε τόσο ότι έχουν κι ένα σωρό άλλα κόμπλεξ, μικροψυχία, κακία, εμπάθεια, μίσος και άκρως φασιστική νοοτροπία!
Υ.Γ. Αρι, φανταστικό το κείμενό σου! Χίλια μπράβο σου φιλαράκι! Συγχαρητήρια, δεν παίζεσαι !!!!!
.well done..congrats..congrats..congrats..bravo..shake hands.

Μην ασχολείστε με αυτούς. έχουν άγνοια τι σημαίνει οικολογία.
Συνάδει η οικολογία με τον αθεϊσμό(βλέπεται την περίπτωση της ψυχολόγου) και με την πολιτική ?
Ας μας καταδείξουν , έστω έναν οικολόγο εδώ στην Ελλάδα που να έχει περιφρονήσει την κοσμική
ζωή και να ζει αποκλειστικά και μόνο από την φύση.π.χ. ερημίτης σε σπήλαιο.
Δεν υπάρχει περίπτωση.
Αφού είναι γνωστό το τι σημαίνει οικολογία.
Αν το ψάχνανε ή μάλλον το ξέρουν , θα βλέπανε ότι η οικολογία είναι αποδεκτή μόνο στην περίπτωση ότι μόνο παρατηρούν και δεν επεμβαίνουν στην φύση.
Και δεν επεμβαίνουν στο τι είναι αποδεκτό και τι δεν είναι.
Ούτε έχουν το δικαίωμα να συναθροίζονται με την πολιτική.
Αυτοί όλοι που λένε ότι είναι οικολόγοι για μένα προσωπικά είναι κομπλεξικοί διότι προσπαθούν να προβάλλονται ως οικολόγοι χωρίς καμία ταπεινότητα και διάκριση.

Γιώργη, ειλικρινά θαύμασα το κουράγιο σου, την ψυχραιμία και την υπομονή σου! .RESPECT. Αλλά, μάταιος κόπος ρε φίλε! Δεν βρίσκεις άκρη ... Εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα συζητήσεις με τέτοιους τύπους. Δεν έχει νόημα, μόνο πως χαλιέσαι! Όπως το είπες κι εσύ, θέλει γερό στομάχι και γερά νεύρα μια τέτοια διαδικασία ...

Πολύ σωστά το εντοπίζεις Κωνσταντίνε! Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημά τους: τα όπλα! Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ένα από τα πιο βασικά αίτια, ίσως το κυριότερο, αυτής της (αντικυνηγετικής) στάσης και νοοτροπίας όλων αυτών είναι και η "οπλοφοβία" ... δηλαδή "ένας υπερβολικός, διαρκής και παράλογος φόβος και απέχθεια για το πυροβόλο όπλο", που το αισθάνονται σαν κάτι με ... υπερφυσικές, μαγικές ή σατανικές ιδιότητες! Όλα τα υπόλοιπα βαρύγδουπα και συναισθηματικά περί ... οικολογίας, το δήθεν ενδιαφέρον για το μέλλον της φύσης και για τα "αθώα και ανυπεράσπιστα ζωάκια και πουλάκια", είναι απλά ... η σάλτσα και ο μαϊντανός ... για προσδώσουν ιδεολογικό περιεχόμενο και να δικαιολογήσουν τα κόμπλεξ και τις φοβίες τους.
Ο Jeff Cooper, που παρεμπιπτόντως ήταν αυτός που εισήγαγε τη λέξη "οπλοφοβία" στην αμερικάνικη γλώσσα (Hoplophobia), έγραφε κάποτε (στο περιοδικό Guns & Ammo) ότι ... η οπλοφοβία, σαν "φοβία" που είναι, δηλαδή ψυχολογική διαταραχή (mental disorder), δεν υπακούει στη λογική, και δεν αντιμετωπίζεται με λογικά επιχειρήματα ... ;)
..........
Θα έλεγα ότι όλοι αυτοί είναι απλά για λύπηση ... αν δεν φρόντιζαν να δείχνουν κάθε τόσο ότι έχουν κι ένα σωρό άλλα κόμπλεξ, μικροψυχία, κακία, εμπάθεια, μίσος και άκρως φασιστική νοοτροπία!
Υ.Γ. Αρι, φανταστικό το κείμενό σου! Χίλια μπράβο σου φιλαράκι! Συγχαρητήρια, δεν παίζεσαι !!!!!
.well done..congrats..congrats..congrats..bravo..shake hands.

Αγαπητοί φίλοι μου , όπως διαπιστώσατε για τα όπλα και την οπλοφοβία , δεν νομίζω ότι συμβαίνει μόνο αυτό και μόνο και αφετέρου ότι είναι και αντικουλτουριάρηδες αλλά θα το πάω και λίγο παραπέρα.
Παρατηρούσα τους πρόσφυγες και τις συνθήκες που έφυγαν από την πατρίδα τους.
Διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν όπλα ή δεν είχαν κυνηγετική παιδεία.
Πως και δεν υπερασπίστηκαν το σπίτι τους?
Ας υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή συμβαίνει το ίδιο και εδώ υπό με την μορφή της 5ης φάλαγγας ή κάποιες εχθρικές πράξεις πολέμου , πιθανόν να ισχύει η παλλαϊκή άμυνα , αυτοί εδώ οι αντικουλτουριάρηδες και οι αντιρρησίες συνείδησης τι θα πουν ?
Να προσθέσω ότι οι ηγεσίες των οικολόγων προέρχονται από ξένες σκοτεινές δυνάμεις.
Μια περίπτωση είναι των οικολόγων πράσινων που αποκαλύφτηκε ότι όντως παίρνουν τις εντολές τους και την χρηματοδότηση μέσω Αμερικής με κρυφό αποστολέα τα Σκόπια.
Θέλω να επισημάνω αυτό με ότι συνεπάγεται για την Ελλάδα μας.

Back