Κυνήγι στην Αργεντινή

• Thread starter Thread starter milvus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιντεο φιλε μου... παντως τα benelli σκοτωνουν διαβολεμενα !!!!! 1η ερωτηση, αν ριχνατε στα παπια 32γρ. νουμερο 6 δεν θα ηταν λογικα καλυτερα? 2η ερωτηση, γιατι δεν δινανε περισσοτερα φυσιγγια την ημερα? 3η ερωτηση, οι αργεντινοι δεν κυνηγουν πουλια λογω κοστους η λογω κουλτουρας? ευχαριστω!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βιντεο φιλε μου... παντως τα benelli σκοτωνουν διαβολεμενα !!!!! 1η ερωτηση, αν ριχνατε στα παπια 32γρ. νουμερο 6 δεν θα ηταν λογικα καλυτερα? 2η ερωτηση, γιατι δεν δινανε περισσοτερα φυσιγγια την ημερα? 3η ερωτηση, οι αργεντινοι δεν κυνηγουν πουλια λογω κοστους η λογω κουλτουρας?
Τα 28 γρ Ν 7.5 μας τα έδωσαν λόγω μεγάλης έλλειψης φυσιγγίων και εκεί. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια που είχα ξαναπάει Αργεντινή ρίχναμε 32 γρ Ν5 στο παπί. Τα φυσίγγια τα περιόριζε ο διοργανωτής επειδή η κάρπωση μας την ώρα που μας σταμάταγε ήταν ήδη μεγάλη. Μου είχε πει ότι υπάρχει ελαστικότητα αλλά όταν έχεις κάνει τόσα πολλά πουλιά όλοι αισθάνονται ικανοποιημένοι κι έτσι. Έφευγα πάντα πολύ ευχαριστημένος από το βάλτο. Οι Αργεντίνοι δεν κυνηγάνε βασικά λόγω κόστους

Last edited:
Τα 28 γρ Ν 7.5 μας τα έδωσαν λόγω μεγάλης έλλειψης φυσιγγίων και εκεί. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια που είχα ξαναπάει Αργεντινή ρίχναμε 32 γρ Ν5 στο παπί. Τα φυσίγγια τα περιόριζε ο διοργανωτής επειδή η κάρπωση μας την ώρα που μας σταμάταγε ήταν ήδη μεγάλη. Μου είχε πει ότι υπάρχει ελαστικότητα αλλά όταν έχεις κάνει τόσα πολλά πουλιά όλοι αισθάνονται ικανοποιημένοι κι έτσι. Έφευγα πάντα πολύ ευχαριστημένος από το βάλτο. Οι Αργεντίνοι δεν κυνηγάνε βασικά λόγω κόστους
Αυτό είναι φεύγεις ευχαριστημένος και γεμάτος έτσι έπρεπε να κυνηγάμε παντού ώστε ότι δικαιούσε να το καρπώνεσαι και να ευχαριστιεσαι και ας ήταν 2 φορές το χρόνο γεμίζεις εικόνες ,τουφεκιές ,απολαμβάνεις .

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι την ώρα που σου τελείωναν τα φυσίγγια, έλεγες να είχα ακόμη να έριχνα. Μετά από κανένα πεντάλεπτο επικρατούσε η λογική που σου έλεγε απίστευτο αυτό που έζησες, τι άλλο θέλεις. Μεγάλες οι καρπώσεις παίδες. Μια μέρα σε απογευματινό απο 4 μέχρι 6 παρά δέκα η φυλαχτρα μου έκανε 88 πάπια!! Ούτε στα πιο τρέλλα μου όνειρα!

Back