Κυνηγάει κανένας
Και θα πέσει το γουρούνι με αυτό φίλε μου???Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω.....Μου φαίνεται περίεργο γτ εδώ αδιαζουμε την καραμπίνα και μερικές φορές δεν πέφτουνε με τπτΤα φουσέκια ήρθαν, τώρα περιμένω και το όπλο, HOYT Satori 65 lbs, και από βδομάδα πάμε για γουρουνάκια σε ιδιωτικό δάσος!
θα πεσει φιλεμου και ουτε κιχχχχχ θα καμηηηηηΚαι θα πέσει το γουρούνι με αυτό φίλε μου???Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω.....Μου φαίνεται περίεργο γτ εδώ αδιαζουμε την καραμπίνα και μερικές φορές δεν πέφτουνε με τπτ
Οχι μονο θα πέσει θα ριξει πρωτα και ενα χορό !Και θα πέσει το γουρούνι με αυτό φίλε μου???Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω.....Μου φαίνεται περίεργο γτ εδώ αδιαζουμε την καραμπίνα και μερικές φορές δεν πέφτουνε με τπτ
Καλορίζικα ! Προσοχή με τα ξυραφια οταν βιδώνεις / ξεβιδώνεις τις μύτες !Τα φουσέκια ήρθαν, τώρα περιμένω και το όπλο, HOYT Satori 65 lbs, και από βδομάδα πάμε για γουρουνάκια σε ιδιωτικό δάσος!
Οχι μονο θα πέσει θα ριξει πρωτα και ενα χορό !
Τι λέτε τώρα μωρέ μπράβο...Δλδ μέχρι πόσα μέτρα το καταβάλει και για πόσα κιλά ζώο μιλάμε μπορεί να το καταβάλει??θα πεσει φιλεμου και ουτε κιχχχχχ θα καμηηηηη
Θα πέσει, αλλά:Και θα πέσει το γουρούνι με αυτό φίλε μου???Δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω.....Μου φαίνεται περίεργο γτ εδώ αδιαζουμε την καραμπίνα και μερικές φορές δεν πέφτουνε με τπτ
Απαγορεύται να ρίξεις σε ζώο που είναι πιο μακρυά από 25 μέτρα, εγώ ποτέ δεν ρίχνω όταν είναι πάνω από 15-17 μέτρα. Τα κιλά δεν παίζουν κανένα ρόλο, απλά πρέπει να πετύχεις καρδιά ή πνευμόνια. Γιαυτό και πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος του τι κάνεις και στην παραμικρή αμφιβολία απλά δεν ρίχνεισ και αφήνεις το θήραμα να φύγει.Τι λέτε τώρα μωρέ μπράβο...Δλδ μέχρι πόσα μέτρα το καταβάλει και για πόσα κιλά ζώο μιλάμε μπορεί να το καταβάλει??
Τι να πω μου φαίνονται όλα τόσο περίεργο γτ δεν έχω δει ποτέ και δεν μπορώ να καταλάβω την δύναμη ενός βέλους.... Πάντως είναι σωστοί με αυτό που κάνουνε σας βάζουν και ρίχνετε να δουν αν μπορείτε στο στοχοΑπαγορεύται να ρίξεις σε ζώο που είναι πιο μακρυά από 25 μέτρα, εγώ ποτέ δεν ρίχνω όταν είναι πάνω από 15-17 μέτρα. Τα κιλά δεν παίζουν κανένα ρόλο, απλά πρέπει να πετύχεις καρδιά ή πνευμόνια. Γιαυτό και πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος του τι κάνεις και στην παραμικρή αμφιβολία απλά δεν ρίχνεισ και αφήνεις το θήραμα να φύγει.
Είναι σαν να κυνηγάς με μονόκαννο Cal 36!Τι να πω μου φαίνονται όλα τόσο περίεργο γτ δεν έχω δει ποτέ και δεν μπορώ να καταλάβω την δύναμη ενός βέλους.... Πάντως είναι σωστοί με αυτό που κάνουνε σας βάζουν και ρίχνετε να δουν αν μπορείτε στο στοχο
Προσεχε τα τα ρημαδια πετσοκοβουν ασχημα !Αργησες!
View attachment 22351
Ωραία τώρα ψιλοκαταλαβαινω την δύναμη του.... Πάντως για την εμπειρία θα ήθελα να το κυνηγισω το γουρούνι έτσιΕίναι σαν να κυνηγάς με μονόκαννο Cal 36!
Ριχνει κατω ακομα και Μους που ζυγίζει ενα τονο !Τι λέτε τώρα μωρέ μπράβο...Δλδ μέχρι πόσα μέτρα το καταβάλει και για πόσα κιλά ζώο μιλάμε μπορεί να το καταβάλει??
Τι να πω μου φαίνονται όλα τόσο περίεργο γτ δεν έχω δει ποτέ και δεν μπορώ να καταλάβω την δύναμη ενός βέλους.... Πάντως είναι σωστοί με αυτό που κάνουνε σας βάζουν και ρίχνετε να δουν αν μπορείτε στο στοχο
Σε ενα τόξο η ταχυτητα του βέλους αγγίζει τα 320 ποδια το δευτερολεπτο , στις δε βαλίστρες αγγιζει πλεον και τα 420 με 440 ποδια το δευτερολεπτο . Η ταχύτητα του βέλους οσο και η κινητική του ενέργεια μειώνετε πολυ γρήγορα αλλα σε αποστασεις εως 40 μέτρα *έχει ακόμα υπερβολική δυναμη να καταβάλει το θήραμα .Ωραία τώρα ψιλοκαταλαβαινω την δύναμη του.... Πάντως για την εμπειρία θα ήθελα να το κυνηγισω το γουρούνι έτσι
Γιώργο κυνηγάς με τόξο?Σε ενα τόξο η ταχυτητα του βέλους αγγίζει τα 320 ποδια το δευτερολεπτο , στις δε βαλίστρες αγγιζει πλεον και τα 420 με 440 ποδια το δευτερολεπτο . Η ταχύτητα του βέλους οσο και η κινητική του ενέργεια μειώνετε πολυ γρήγορα αλλα σε αποστασεις εως 40 μέτρα *έχει ακόμα υπερβολική δυναμη να καταβάλει το θήραμα .
( επαναλαμβάνω τα 40 μέτρα και ο λογος είναι οτι ο ήχος της χορδής μπορει να κανει το θήραμα να τιναχτει για να φυγει λογο του ήχου με αποτελεσμα ειτε η βολή να παει εκτος στοχου , είτε να χτυπησει το βελος σε σημείο που δεν θα προσβάλει τα ζωτικα όργανα κατι το οποίο θα δώσει την δυνατότητα στο θήραμα να φύγει μακριά και να εχει αργο θάνατο κατι το οποίο δεν θέλουμε και να προσθέσω οτι για να φτασεις μετά στο σημείο που εχει πέσει το θήραμα μπορεί να ειναι και απόσταση χιλιομέτρου . )
Βαλιστρα αλλα καποια στιγμη ισως παω και στο τοξοΓιώργο κυνηγάς με τόξο?
Excalibur?Βαλιστρα αλλα καποια στιγμη ισως παω και στο τοξο