Πρέπει να έβαλε όλα τα ρούχα.Παει σφήνωσε μες στη ντουλάπα ο Χρήστος
Πρέπει να έβαλε όλα τα ρούχα.Παει σφήνωσε μες στη ντουλάπα ο Χρήστος
Με υγεια
Σε ευχαριστώ Χρύσανθε!!! Να είσαι καλά !!!Με υγεια
Εγώ του Σαββατοκύριακου φοβάμαι τις καθημερινές δεν υπάρχει πρόβλημαΓιατι πειραζετε ολοι τον Χρισταρα; Πηρε κιλα;
Λες και εμεις δεν γιναμε σαν βουβαλια
Τελος οι μπυρες καθημερινες
Ουζακι πλεον
Μονο σαββατοκυριακο μπυρες
Πολυ πουτανα αυτη η ζεστη.
θα το ευχαριστηθης φιλεμου πωλη ωραιο χρονια τα αγωραζα,,εγω περσυ πηρα ενα dispan θα διξη την αξιατου και αυτο στην πορειαα
Με'γεια σου φιλε.Η Τοξοτης γαι μενα ειναι πολυ τιμια εταιρεια οτι εχω παρει ειναι σε πολυ καλη ποιοτητα για τα λεφτα που δινεις ...και εχει και πολυ καλα πατρον ωστε να στεκονται ωραια τα ρουχα πανω σου βεβαια αυτο ειναι σχετικο και με τον σωματοτυπο του καθενος...Παντως οτι εχω απο αυτην την εταιριεα ειτε σε γιλεκο ειτε σε παντελονι το'χω ευχαριστηθει...
Σε ευχαριστώ φίλε μου!Με'γεια σου φιλε.Η Τοξοτης γαι μενα ειναι πολυ τιμια εταιρεια οτι εχω παρει ειναι σε πολυ καλη ποιοτητα για τα λεφτα που δινεις ...και εχει και πολυ καλα πατρον ωστε να στεκονται ωραια τα ρουχα πανω σου βεβαια αυτο ειναι σχετικο και με τον σωματοτυπο του καθενος...Παντως οτι εχω απο αυτην την εταιριεα ειτε σε γιλεκο ειτε σε παντελονι το'χω ευχαριστηθει...
ειχα κι εγω μερικα αλλα ειμαι καταστροφικος σε τετοια τους αλλαζω τα φωτα...Ενα μοντελο δεν θυμαμαι κωδικο μου ειχε κρατησει καιρο και ειχε πολυ ωραια φορμα πανω σου...Μετα πηρα ξανα τοξοτης,ντισπαν κ.α αλλα ολα τα εκανα κουρελια.Βλεπεις καμια φορα βοηθαμε και εμεις σκυλι σε απορτ.Αμα με τραβαγαν φιλοι που εχω μπει αστο...Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Από παντελόνια τι λέει; Αξίζουν;
Είναι ανάλογα και ποίο μοντέλο θα πάρεις.Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Από παντελόνια τι λέει; Αξίζουν;
Εδω σκιζουμε τα χερια μας και τα ποδια μας .Το πυκνο τα εχει αυτα .ειχα κι εγω μερικα αλλα ειμαι καταστροφικος σε τετοια τους αλλαζω τα φωτα...Ενα μοντελο δεν θυμαμαι κωδικο μου ειχε κρατησει καιρο και ειχε πολυ ωραια φορμα πανω σου...Μετα πηρα ξανα τοξοτης,ντισπαν κ.α αλλα ολα τα εκανα κουρελια.Βλεπεις καμια φορα βοηθαμε και εμεις σκυλι σε απορτ.Αμα με τραβαγαν φιλοι που εχω μπει αστο...
Το ίδιο έχω Γιάννη απλά εμένα έχει την μπεκάτσα! Φοβερό γιλέκο!Τσίμπησα ένα τιραντέ γιλέκο που ήθελα. Δε βρήκα το gamehide αλλά και το dispan μια χαρά φενεται. Δοκιμασα επίσης και ένα Beretta αλλά προτίμησα το ελληνικό.
View attachment 92576View attachment 92577
Καλορίζικο Γιαννο....θελω να το παρω τον αλλο μηνα....55€...;;;;Τσίμπησα ένα τιραντέ γιλέκο που ήθελα. Δε βρήκα το gamehide αλλά και το dispan μια χαρά φενεται. Δοκιμασα επίσης και ένα Beretta αλλά προτίμησα το ελληνικό.
Με υγεία Γιάννη!Τσίμπησα ένα τιραντέ γιλέκο που ήθελα. Δε βρήκα το gamehide αλλά και το dispan μια χαρά φενεται. Δοκιμασα επίσης και ένα Beretta αλλά προτίμησα το ελληνικό.
Κώστα είναι πολύ δυνατό! Το χρησιμοποιώ στα περπατητά τσίχλα ορτύκι και είναι πολύ βολικό!Καλορίζικο Γιαννο....θελω να το παρω τον αλλο μηνα....55€...;;;;
Γιώργο @Freeman.1989 απο αντοχή, τι βλεπεις;;;
Το εχεις πολυ καιρο;;
Καλοφορετο Γιάννο!Τσίμπησα ένα τιραντέ γιλέκο που ήθελα. Δε βρήκα το gamehide αλλά και το dispan μια χαρά φενεται. Δοκιμασα επίσης και ένα Beretta αλλά προτίμησα το ελληνικό.
εχω ενα σχεδον ιδιο αλλης εταιρειας.νομιζω μου χαλανε την επωμηση οι ραντεςΤσίμπησα ένα τιραντέ γιλέκο που ήθελα. Δε βρήκα το gamehide αλλά και το dispan μια χαρά φενεται. Δοκιμασα επίσης και ένα Beretta αλλά προτίμησα το ελληνικό.