D
DrV
Πέρσι σίγουρα, εμένα έπεσε στην αντίληψη μου χρονικά κάπου εκεί που λες.Μηπωσ το είχε βγάλει Γενάρη Φλεβάρη ;
Πέρσι σίγουρα, εμένα έπεσε στην αντίληψη μου χρονικά κάπου εκεί που λες.Μηπωσ το είχε βγάλει Γενάρη Φλεβάρη ;
Ο μόνος ενδοιασμός μ έιναι η d 20....κατα τα άλλα πέρυσι που έριξα τα φυσίγγια του γαζώνανε!Μιλάμε οτι γίνεται πανικός με το Νίτρο. Δύσκολα θα βρεις 32γρ. με τετοια υλικά σε αυτή την τιμή. Ο Όσκαρ έμεινε απο πυρίτιδα και μιλάμε οτι φτιάχνει 5000 φυσίγγια ανα ώρα.
Και να ενημερώσω οτι από κούτα( 20 κουτιά) και πάνω, η τιμή διαμορφώνεται στα 6€
Αφού σου πήγαινε καλά η granular σε υγρασία και κρύο γιατί να μην πάει καλά και η d20γράψτε λάθος παίδες μόλις τώρα είδα κάτι φώτο μου από τα περσινά μπασίματα και είναι το μαυρο κουτί black diamond με Granular...sorry για την αναστάτωση μη βγάλουμε και τον κατασκευαστή λάθος
με τόσα και τόσα που δοκιμάζουμε συμβαίνουν αυτά
Έλα μου ντε!!! εδώ στα σπορτιγκ 28γρ. βάζει την σκοπευτική d20Αφού σου πήγαινε καλά η granular σε υγρασία και κρύο γιατί να μην πάει καλά και η d20
Επειδη ειναι αλλη πυριτιδα.Αφού σου πήγαινε καλά η granular σε υγρασία και κρύο γιατί να μην πάει καλά και η d20
Το λέω φίλε μου Γιάννη διότι είναι στην ίδια κατηγορία ,μονοβασικες με βάση νιτροκυταρινη όπου με βάση τα λεγόμενα είναι μπαρουτες που δεν αγαπούν την υγρασία, τώρα εάν η δική μου άποψη συμβαδίζει με τα λεγόμενα θα έλεγα πως δεν συμβαδίζει απόλυτα μιας και μια χαρά κυνήγια έχω κάνει με τέτοιες μπαρουτες και με υγρασία αρκετή ! Άσε που ακόμα δεν ξέρω πόσο τις εκατό είναι αυτό το με υγρασία ,ποιο ποσοστό υγρασίας είναι υψηλό πιο μέτριο πιο χαμηλό ;Επειδη ειναι αλλη πυριτιδα.
Επειδη ειναι αλλη πυριτιδα.
Λευτερη,υπαρχουν καποια χαρακτηριστικα στις πυριτιδες,που εξ ορισμου "καθοριζουν"τη χρηση τους με βαση τις συνθηκες που επικρατουν στον κυνηγοτοπο ή κι αυτον καθαυτον.Το λέω φίλε μου Γιάννη διότι είναι στην ίδια κατηγορία ,μονοβασικες με βάση νιτροκυταρινη όπου με βάση τα λεγόμενα είναι μπαρουτες που δεν αγαπούν την υγρασία, τώρα εάν η δική μου άποψη συμβαδίζει με τα λεγόμενα θα έλεγα πως δεν συμβαδίζει απόλυτα μιας και μια χαρά κυνήγια έχω κάνει με τέτοιες μπαρουτες και με υγρασία αρκετή ! Άσε που ακόμα δεν ξέρω πόσο τις εκατό είναι αυτό το με υγρασία ,ποιο ποσοστό υγρασίας είναι υψηλό πιο μέτριο πιο χαμηλό ;
Τι νουμερα υπαρχουν ?Παντελόνι 9685 PINEWOOD KILIMANJARO TROUSERS Μαύρο.
Πολύ ελαφρύ και άνετο παντελόνι.
Υδρόφοβο. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην σκληρή χρήση.Κατάλληλο για περπατητό κυνήγι όλους τους μήνες του χρόνου.
Χαρακτηριστικά:
Teflon_Pinewood
Windproof_Pinewood
Breathable
Anti-Mosquito
Εξωτ./Κύριο Υλικό TC-1200 (65% polyester, 35% cotton)
Ύφασμα εξαιρετικά ανθεκτικό, με μεγάλη αντίσταση στον αέρα και το νερό. Στεγνώνει γρήγορα.65% Polyester-35% Cotton
Ειδική επεξεργασία του υφάσματος για αντίσταση στο νερό και στους λεκέδες με διάρκεια λειτουργίας για πολλές πλύσεις
Από 80,90€ στα 70€
Πληροφορίες 2105310035
Από 46 έως 64,αλλά η αντιστοιχία μεγεθών είναι διαφορετική EU/PINEWOOD .Κοίτα εδώ: https://www.touris.eu/datafiles/sizes/PNW.pdfΤι νουμερα υπαρχουν ?
οκΑπό 46 έως 64,αλλά η αντιστοιχία μεγεθών είναι διαφορετική EU/PINEWOOD .Κοίτα εδώ: https://www.touris.eu/datafiles/sizes/PNW.pdf
Για διαθέσιμα νούμερα,στο 2105310035
Εγώ ας πούμε φοράω Ευρωπαϊκό 52,στο Pinewood αντιστοιχεί 58 . Αμα μπορείς πήγαινε δέστο πουθενά από κοντά, φοβερό κομμάτι. Εχω παραγγείλει ένα και την Πέμπτη που έχει δρομολόγιο ο Τουρής, πιστεύω να έχει έρθει.
λογηκα θελω το πιο μικρο νουμερο αν καταλαβα καλα απο την αντιστηχεια θα παω να δω το βρο εδω καπου να το δοκημασωΕγώ ας πούμε φοράω Ευρωπαϊκό 52,στο Pinewood αντιστοιχεί 58 . Αμα μπορείς πήγαινε δέστο πουθενά από κοντά, φοβερό κομμάτι. Εχω παραγγείλει ένα και την Πέμπτη που έχει δρομολόγιο ο Τουρής, πιστεύω να έχει έρθει.
Θα σου εντυπώσεις και σαν εφαρμογή και σαν αίσθηση..
Βαστάει καθόλου στη βροχή ή πρωινή δροσιά????πολυ καλο πατελονη το εχω σε δυο χρωματα πολυ ανθεκτικο στυβαρο αλλα για εδω κατω λιγο χοντρο για το βουνο..
απο τον οκτομβρη και μετα φοριεται ανετα..
ειναι υδροφοβο ..Βαστάει καθόλου στη βροχή ή πρωινή δροσιά????