Μάκης
Banned
διαβασμένος μεν ευέλικτος δε
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
διαβασμένος μεν ευέλικτος δε
Πολιτική απάντηση λέγεται αυτό! Κάθε χρόνο τα ίδια όμως ρε φίλε δεν βαριούνται? Είναι τόσο δύσκολο να πάει μπροστά αυτή η χώρα στη τελική?διαβασμένος μεν ευέλικτος δε![]()
χθες ήρθατε;;;;; σ αυτή την χώρα;;;;;Πολιτική απάντηση λέγεται αυτό! Κάθε χρόνο τα ίδια όμως ρε φίλε δεν βαριούνται? Είναι τόσο δύσκολο να πάει μπροστά αυτή η χώρα στη τελική?
Είμαι νέος και δεν τα παρατάω ακόμα .victory.χθες ήρθατε;;;;; σ αυτή την χώρα;;;;;![]()
ήμουν νιός και γέρασα φίλε μουΕίμαι νέος και δεν τα παρατάω ακόμα .victory.
Όλα αυτά είναι στο μυαλό. Ξαναβάλε κάποιες νεανικές σκέψεις στο μυαλό σου φίλε. Πιστεύω θα ξανανιώσεις!!!ήμουν νιός και γέρασα φίλε μου![]()
Όλα αυτά είναι στο μυαλό. Ξαναβάλε κάποιες νεανικές σκέψεις στο μυαλό σου φίλε. Πιστεύω θα ξανανιώσεις!!!
Δεν μπορεις να επιβαλλεις σε καννενα μια αποψη αλλα και δεν πρεπει,υπαρχουν πολλες πλευρες σε αυτο το θεμα,το σωστο ειναι να αποφευγεις να αφαιρεις τη ζωη σε ολα τα πλασματα,ΟΤΑΝ εχεις τη δυνατοτητα να το κανεις,ειτε αυτο λεγεται διατροφη ειτε για αλλες αιτιες.Αυτοι εδω οντως ειναι ενα προπαγανδιστηκο σποτ υπερ των αγριων ζωων,και αυτο πλασαρουνε.Δεν θα ξεχασω ενα φορτηγο απο ημερα γουρουνια μικρα το ποσο υποφερανε πανω στη καροτσα απο τη ζεστη,ηταν τραγικο θεαμα,τα λυπηθηκε η ψυχη μου.Πρωί-πρωί εκνευρίστηκα στο αυτοκίνητο όταν άκουσα ένα σποτ της ΠΦΠΟ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ που τον αναμεταδίδει τοπικό ραδιόφωνο. Ένα σποτ τόσο καλά προσεγμένο ώστε έντεχνα να στρέψει ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα τον ακροατή κατά του κυνηγιού χωρίς να μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος γι΄αυτό. Με το STOP σε ποιον απευθύνονται άραγε; Μιλάμε το έχουν σπουδάσει το θέμα της προπαγάνδας...
Πρωί-πρωί εκνευρίστηκα στο αυτοκίνητο όταν άκουσα ένα σποτ της ΠΦΠΟ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ που τον αναμεταδίδει τοπικό ραδιόφωνο. Ένα σποτ τόσο καλά προσεγμένο ώστε έντεχνα να στρέψει ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα τον ακροατή κατά του κυνηγιού χωρίς να μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος γι΄αυτό. Με το STOP σε ποιον απευθύνονται άραγε; Μιλάμε το έχουν σπουδάσει το θέμα της προπαγάνδας...
Να σας δω μια φορά αφιλοκερδώςΠρωί-πρωί εκνευρίστηκα στο αυτοκίνητο όταν άκουσα ένα σποτ της ΠΦΠΟ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ που τον αναμεταδίδει τοπικό ραδιόφωνο. Ένα σποτ τόσο καλά προσεγμένο ώστε έντεχνα να στρέψει ενσυνείδητα ή υποσυνείδητα τον ακροατή κατά του κυνηγιού χωρίς να μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος γι΄αυτό. Με το STOP σε ποιον απευθύνονται άραγε; Μιλάμε το έχουν σπουδάσει το θέμα της προπαγάνδας...
Καρεκλοκένταυροι είναι και αυτοί σαν τους πολιτικούς, από τα περιοδικά που παρακολουθώ δηλαδή από πιτσιρικάς τα ίδια πρόσωπα είναι κάτι σαν Μητσοτάκης και Παπανδρεου.Ρε παιδιά έγω βλέπω μια αλαζονεία στην ανακοίνωση αυτή. Καλά δεν σχολιάζω το γεγονός πως κάθε χρόνο τα ίδια γράφουν, αλλά τι πάει να πει "οι απλοί κυνηγοί"? Γιατί η ανακοίνωση μοιάζει σαν ανακοίνωση κόμματος; Εγώ θέλω ενημέρωση και αποτελέσματα όχι να μου γράφει χάρει στις απίστευτες ενέργειες της ΚΣΕ καταφέραμε αυτό κι αυτό και το άλλο. Γιατί δεν έχω λάβει ποτέ ενημέρωση από τον κυνηγετικό μου σύλλογο για διάφορες δράσεις; Μέχρι και τηλέφωνο τους είχα πάρει πέρισυ να με ενημερώσουν. Ούτε καν ειδοποίηση για τις εκλογές δεν έχω.
Η ταφοπλακα των περασματων...
ανεξέλεγκτες καταστάσεις με πληρη αδιαφορια των αρμοδιων
http://www.xronos.gr/oikonomia/kerdi-kai-epektaseis-sta-aiolika-rodopis