Πόσα τρυγόνια τελικά θα έχουμε όριο!
Πόσα τρυγόνια τελικά θα έχουμε όριο!
Ποιος νοιάζεται ρε Ηλία; Κατά πλειοψηφία, υπάρχουν δυο ήδη τρυγονάδων, αυτοί που δεν πιάνουν ποτέ το όριο και αυτοί που πιάνουν όσα χωράει το καπό του αυτοκινήτου. Λες να απασχολεί κάποιους το όριο;
(Καθαρά χιουμοριστικό το ύφος του ποστ. Σίγουρα υπάρχουν και συνάδελφοι άξιοι που σταματούν στο όριο)![]()
Θα συμφωνήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό Χρήστο,αλλά άμα είναι καλή χρονιά μπορεί να καταφέρουμε να πάρουμε και πάνω από οχτώ.. για μένα μεγάλο λάθος η μείωση της καρπωσης...κάθε χρόνο βγαίνουμε ηττημένοι. Στον αγώνα με τους απλυτους. Εγώ αυτό βλέπω!όσα θα πάρεις επάνω που παίζετε Α' τοπικό
εμείς εδώ κάτω και 3 να βάλουν το όριο δεν θα το φτάσουμε ποτέ
Για οχτώ (8) ακούγεται Λιάκο!
..κάθε χρόνο βγαίνουμε ηττημένοι. Στον αγώνα με τους απλυτους. Εγώ αυτό βλέπω!
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω ως προς το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που έχουμε εμείς οι ίδιοι,ως επιδειξιες...αλλά έχουν βάλει καλά το χέρι τους οι υποτακτικοί της Μέρκελ!Φιλαράκι μου....καλημέρα!
Ο αγώνας δεν είναι με τους άπλυτους...αλλά με τους ίδιους τους εαυτούς μας! Βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας! Έρχεται νέα σεζόν και θα γεμίσει το facebook φωτογραφίες από καρπώσεις. Αν δεν καταλάβουμε ότι όλη αυτή η "ιντερνετική" προβολή κάνει κακό πρώτα σε εμάς τους ιδίους....τότε είναι σίγουρο ότι κάθε χρόνο θα ασχολούνται με εμάς!
Όσο ταίζεις....τόσο και περισσότεροι μαζεύονται γύρω σου!
Φιλικά!
Μολις μου ήρθε αναβάθμιση στο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ για τσεκάρετε και εσείς να δούμε καμια αλλαγή η την Ρυθμιστική
Επειδή....ανεβηκε ο μόλυβδος!!!!Αφού μειώθηκε το τρυγόνι και μιας και τα τελευταία χρόνια μόνο αφαιρέσεις έχουμε στην ρυθμιστική, η τιμή γιατί δεν πέφτει?
Μειώθηκε; σαν καρπωση; η ημερολογιακα;Αφού μειώθηκε το τρυγόνι και μιας και τα τελευταία χρόνια μόνο αφαιρέσεις έχουμε στην ρυθμιστική, η τιμή γιατί δεν πέφτει?
Σαν κάρπωση Νίκο. Απ'ότι ακούγεται πήγε στα 8.Μειώθηκε; σαν καρπωση; η ημερολογιακα;
Αφού μειώθηκε το τρυγόνι και μιας και τα τελευταία χρόνια μόνο αφαιρέσεις έχουμε στην ρυθμιστική, η τιμή γιατί δεν πέφτει?
Στο κόστος της άδειας όμως θα έπρεπε να είναι η παροχή προστασίας από τους συνδικαλιστές μας των κεκτημένων μας και επέκταση αυτών όπου χρειάζεται και όχι αναπόδεικτη μείωση ... αυτό εννοεί ο ΜπιλΚαλημέρα φίλε μου!
Το κόστος αδείας...δεν πάει με το κομμάτι! Δηλαδή...5 τριγόνια λιγότερα...δεν σημαίνει 4 ευρώ πιο φθηνά οι άδειες. Καλό είναι να μην ζητάμε τον ευτελισμό των αδειών...αλλά ανταποδοτικότητα σε αυτά που πληρώνουμε.
Η ανταπδοτικότητα δεν πάει με το "κομμάτι"...αλλά με υποδομές...και διαφύλαξη της πανίδας μέσω της θηροφυλακής...και πάταξη της μάστιγας της λαθροθηρίας.