Όπλα έχετε ρε παιδιά τι μασάτε από τους ξυπολητουςΑντε τωρα να πας στο βουνο για μπεκατσα και μαλιστα μονος....
https://www.xronos.gr/reportaz/metanastes-katalyoyn-sta-voyna-tis-rodopis
Όπλα έχετε ρε παιδιά τι μασάτε από τους ξυπολητουςΑντε τωρα να πας στο βουνο για μπεκατσα και μαλιστα μονος....
https://www.xronos.gr/reportaz/metanastes-katalyoyn-sta-voyna-tis-rodopis
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ αυτής της λογικής και αυτών των πρακτικών. Η αλήθεια όμως είναι ότι μέσα στο πλήθος υπάρχουν πιθανώς και κακοποιά στοιχεία. Ο φόβος μου λοιπόν για το βουνό είναι ότι κατά τη διάρκεια του κυνηγιού μου, το αυτοκίνητο θα είναι εκτεθειμένο, απροστάτευτο και έρμαιο στον κάθε "πονηρούλη" που θα του μπει στο μάτι μιας και οι κλοπές αυτοκινήτων έχουν γίνει γάγγραινα στην περιοχή μας. Και μόνο να κυνηγάω με την έννοια μου συνεχώς στο αυτοκίνητο, το βρίσκω πολύ αγχωτικό, άκρως αντίθετο δηλαδή με την έννοια της ξεγνοιασιάς που μας προσφέρει το χόμπυ μας ...Όπλα έχετε ρε παιδιά τι μασάτε από τους ξυπολητους
Κάποιοι πατάνε εκεί για να τα οικονομανε
Το δυσαρεστο ειναι οτι πιο πολυ ακουγονται αυτοι απ'οτι οι κυνηγοι....ειναι της μοδας....Κάποιοι πατάνε εκεί για να τα οικονομανε
κυνηγοί απαγορεύεται να συμμετάσχουν σε αυτό το κόμμα?
Καλά αυτό το θέμα φίλε Κώστα είναι μεγάλο , και έχει τις ρίζες του σε βαθιές τσέπες . Αυτά είναι η αρχή .κυνηγοί απαγορεύεται να συμμετάσχουν σε αυτό το κόμμα?
τι γίνετε εδώ???? δεν έχω λόγια...
Τα Μέλη του ορειβατικού συλλόγου έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ήταν Κυνηγοί και όχι λαθροθηρες
Η πρώτη κυρία απο αριστερά κρατάει μια ταμπέλα που γράφει επάνω : Είμαστε όλοι ζώα .....κυνηγοί απαγορεύεται να συμμετάσχουν σε αυτό το κόμμα?
τι γίνετε εδώ???? δεν έχω λόγια...
Κριμα για το σκυλι και περαστικα στον Γιαννη εγω αν ημουν πανω απο 250 μετρα απο το μαντρι θα τα χαιρεταγα κανονικα
Ο τσοπανης που ηταν ;Κριμα για το σκυλι και περαστικα στον Γιαννη εγω αν ημουν πανω απο 250 μετρα απο το μαντρι θα τα χαιρεταγα κανονικα
θα 'χανε φάει τουφεκιά στα μούτρα που θα ήτανε όλη δικιά τους.... κι αυτά και ο εγκληματίας "ιδιοκτήτης" που τυχόν θα επενέβαινε....
Εγώ λέω να πάρω αποθειτική συσκευή σκύλων με υπερίχους να την έχω για το κυνήγι.θα 'χανε φάει τουφεκιά στα μούτρα που θα ήτανε όλη δικιά τους.... κι αυτά και ο εγκληματίας "ιδιοκτήτης" που τυχόν θα επενέβαινε....
έχουμε και λάκκους με ασβέστη...
Εγω στην θεση σου θα επαιρνα τα τσοπανοσκυλα στο σπιτιΕμενα πριν απο 4 χρονια μου εφαγαν ενα ελληνικο ιχνηλατη 4 χρονων. Στα καλυτερα του. Δυστυχώς τα τσοπανοσκυλα ειναι εντελως ενεκπαιδευτα και επικίνδυνα. Ελεύθερα στο βουνο και οποιον παρει ο χαρος.....