κύριε νικο δεν καταλαβενο το μενος σας για το νησί της μυκονου. 120 χιλιάδες ελληνες απο ολη την ελλαδα εργάζονται στο νησί για επτά μηνες το χρονο. Φετος θα μείνουν άνεργη για τον απλούστατο λογο τα καταστήματα του νησιού υπολειτουργούν η δεν άνοιξαν καθόλου. Και καλο θα ηταν να σεβόμαστε τα καταστήματα που δίνουν δουλειά σε τόσους ελληνες.Για πια λογικη μιλαμε ?? Εγω τα εχω ''χαμενα''......μας καταργησαν το Πασχα....μας εκλεισαν τις εκκλησιες....
απαγορευσαν τα πανηγυρια.....μας υποχρεωνουν να φοραμε μασκα...και στο κατουρημα... περιμενω οτι
θα κλεισουν τον 15αυγουστο τις εκκλησιες για να μην υπαρξουν κρουσματα.....αλλα τα κωλαδικα της Μυκονου
και οχι μονο.......καλα κρατουν..........υπαρχει καπου λογικη....δεν την βλεπω??![]()
κύριε νικο δεν καταλαβενο το μενος σας για το νησί της μυκονου. 120 χιλιάδες ελληνες απο ολη την ελλαδα εργάζονται στο νησί για επτά μηνες το χρονο. Φετος θα μείνουν άνεργη για τον απλούστατο λογο τα καταστήματα του νησιού υπολειτουργούν η δεν άνοιξαν καθόλου. Και καλο θα ηταν να σεβόμαστε τα καταστήματα που δίνουν δουλειά σε τόσους ελληνες.
Από Ηράκλειο Κρήτης περιφερειακή 152ευρώ και κάτι ψιλά.Απο σημερα ξεκινησε η θεωρηση στον ΚΣ Ιωαννινων.
Τιμη περιφεριακης,που ρωτησα, 126ε. Κανα ταληρακι το τσιμπησαμε απο περυσι νομιζω...
Αρχες '90 θυμαμαι αδεια ενα πεντοχιλιαρο!
ξερεται τι εχει να γινει μετα πανηγυρια, ξερεται ποσος κοσμος θα χαθει αδικα, γιατι για ενα πανηγυρι.Καλημερα και καλη εβδομαδα συνονοματε !!!! Δεν ξερω που διεκρινες ''μενος'' για την Μυκονο.....εγραψα
Μυκονο....και οχι μονο. Με κανενα μερος της Ελλαδος δεν τα ''εχω''......με την λογικη της κυβερνησης τα εχω
που ειναι μια στο καρφι και μια στο πεταλο.....μηπως ξερεις ποσες χιλιαδες κοσμος.....και ποσες χιλιαδες
μαγαζια δουλευουν την καλοκαιρινη περιοδο με τα πανηγυρια ?? Μονο αυτο....σκεψου το λιγο....και θα
καταλαβεις τι εννοω....παντα φιλικα....και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης.![]()
ξερεται τι εχει να γινει μετα πανηγυρια, ξερεται ποσος κοσμος θα χαθει αδικα, γιατι για ενα πανηγυρι.
επιδει λοιπων σκεφτωμε το μετα, ευχομαι να μην τυχη σε κανεναν και μαλιστα μεσηλικα που ειναι σε ευπαθη ομαδα.
Βαλτετα στην ζυγαρια ,τι αξιζει; η ζωη, η το χρημα και τα πανηγυρια
Το θέμα ειναι να μη φτάσουμε ως εκει. Οσο για το ότι πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων άστο,μοιάζει ανέκδοτο. Εδω δεν επιστράφηκαν κατι διακοσάευρα και βάλε που πληρώσαμε για τις σχολικές εκδρομές οι οποίες δεν έγιναν.To θέμα είναι αν θα μας αφήσουν να κυνηγήσουμε τούτη τη χρονιά , η θα μας αρχίσουν στις απαγορεύσεις , λόγω κορονοιου . Γιατί αρχίζουν την προετοιμασία από τώρα , από ότι διαβάζω σε διάφορα άρθρα . Το ότι θα υπέγραφαν την ρυθμιστική για φέτος , και θα προχωρούσαν στην έκδοση αδειών δεν με ανησυχούσε καθόλου , με ανησυχεί όμως , το ενδεχόμενο να δώσουμε τα λεφτά μας , και μετά να μας το κόψουν , η να μας περιορίσουν τις μέρες , η δεν ξέρω και γω τι άλλο . Θα το έβρισκα πολύ λογικό λοιπόν αν γίνει κάτι τέτοιο , να μας γίνει αν όχι ολική επιστροφή χρημάτων από το κόστος έκδοσης κυνηγητικής άδειας , κυνηγητικής περιόδου 2020 - 2021 , τουλάχιστον μερικοί επιστροφή αυτού του κόστους . Ταπεινή μου αποψη .
Έχεις απόλυτο δίκιο Δημήτρη , και μακάρι όπως λες να μην μας μανταλώσουν . ΊδωμενΤο θέμα ειναι να μη φτάσουμε ως εκει. Οσο για το ότι πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων άστο,μοιάζει ανέκδοτο. Εδω δεν επιστράφηκαν κατι διακοσάευρα και βάλε που πληρώσαμε για τις σχολικές εκδρομές οι οποίες δεν έγιναν.
Πιστευω η επιστροφή χρημάτων δεν είναι σωστή άποψη γιατί κάποιος που πληρωνει τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου του θα ζητήσει πισω τα λεφτά επειδή ήταν σε καραντίνα και δεν μπορουσε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητοΤο θέμα ειναι να μη φτάσουμε ως εκει. Οσο για το ότι πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων άστο,μοιάζει ανέκδοτο. Εδω δεν επιστράφηκαν κατι διακοσάευρα και βάλε που πληρώσαμε για τις σχολικές εκδρομές οι οποίες δεν έγιναν.
Φίλε μου Γιάννη έχεις δίκιο , αλά προσωπική μου αποψη είναι , αν εγώ δεν γούσταρα , η δεν μπορούσα για διάφορους λόγους , να μετακινήσω το αμάξι μου , ε τότε σαφέστατα δεν έχει καμία υποχρέωση το κράτος να μου επιστρέψει τα ασφάλιστρα , αν όμως είναι απόφαση του κράτους να μην κυκλοφορώ με το αμάξι μου , τότε πρέπει με κάποιο τρόπο να στηρίξει και την απόφαση αυτήν , η αποψη μου μπορεί να είναι παντελώς παράλογη , αλά αυτό πιστεύω εγώ , φαντάσου να παίρνουν αποφάσεις άλλοι για εσένα , χωρίς καμιά υποχρέωση για ότι σου ζητήσουν , η απαιτήσουν , και επειδη άκουσα την συνέντευξη του πρόεδρου Κ.Σ.Ε , έκανε αναφορά , στο θέμα του κορονοιου .Πιστευω η επιστροφή χρημάτων δεν είναι σωστή άποψη γιατί κάποιος που πληρωνει τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου του θα ζητήσει πισω τα λεφτά επειδή ήταν σε καραντίνα και δεν μπορουσε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο