Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το κυνήγι είναι τρόπος ζωής συνάδελφε.Κυνηγος είσαι 365 μέρες.
Συμφωνώ απόλυτα, όμως αυτό πρέπει να είσαι κυνηγος για να το καταλάβεις, όπως και το γνωστό σλόγκαν " την φύση την βιώνουμε, δεν την αποστειρωνουμε". Με λίγα λόγια αυτό είναι κάτι που το νοιώθουμε εμείς, που πιστεύουμε εμείς, που είναι για πάρτη μας... Κανείς άλλος δεν νοιαζεται

Αν ανατρεξουμε στο παρελθον, θα δουμε τις προσπαθειες των Κυνηγετικων οργανων που αρκετοι λοιδωρουν τωρα.
Καλημερα!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!

Με αγωνιστικους χαιρετισμους...παρεα με την 4 μηνων κουταβα μου!

Attachments

• 20201107_103221.jpg
    20201107_103221.jpg
    249,5 KB · Προβολές: 15
Τσαμπα ο κοπος πιστεψε με
Γιατί το λες αυτό ? Έστειλες ποτέ mail σε υπουργείο και δεν απάντησαν ? ή το λες γιατί αυτό πιστεύεις.

Προσωπικά έχω στείλει τουλάχιστον 4-5 εμαιλ και πάντα έχω λάβει απαντήσεις.

1. Το τοπικό λιμεναρχείο ζητούσε ασφάλεια για βάρκες με μηχανές <30hp.
mail στο υπουργείο ναυτιλίας forward στο κεντρικό λιμεναρχείο πειραιά (με cc εμένα) και απάντηση ότι η ασφάλεια δεν είναι υποχρεωτική.
Παρουσίαση του εμαιλ στο τοπικό λιμεναρχείο και μείναν με το στόμα ανοικτό.

2. mail στο υπουργείο οικονομικών για ένα λάθος με τα μέτρα των βαρκών σε προσχέδιο νόμου το οποίο διορθώθηκε και μάλιστα με ευχαρίστησαν. Δεν διατείνομαι ότι διορθώθηκε λόγω mail αλλά η απάντησή τους και το ευχαριστήριο δείχνει ότι κάτι αλλάζει ....

και άλλα που βαριέμαι να γράψω

Email σε υπουργείο ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.
To αν θα απαντήσουν παίζεται όντως, αλλά προσωπικά σε ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ σε όλα έχω λάβει απάντηση.

Το mail για το κυνήγι στάλθηκε σε Πολιτική προστασία, ΥΠΕΚΑ και Γεωργιάδη.
Στο ΥΠΕΚΑ μου γύρισε πίσω λόγω full mailbox.

Αν θέλουμε να αλλάξει η διοίκηση πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς ...

Καλημερα σε ολους!

Θλιβομαι αλλα θα το γραψω και ας μην αρεσει!
Ο κατηφορος μας ως κυνηγοι αλλα κυριως ως ανθρωποι δεν εχει σταματημο!
Δεν θα αναφερθω στις καταρες που διαβαζω στο facebook...λες και εχουμε μεσαιωνα....αλλα σε αυτα που διαβαζω εδω!
Εκτος απο την απογυμνωση αλλα και μελλοντικη αποδομιση των κυνηγετικων οργανωσεων που ζητουν ορισμενοι..με το εκδοθουν αδειες απο τα δασαρχεια....φτασαμε να ζηταμε να σταλουν email που να συνδεουν την ψηφο με το κυνηγι.
Δηλαδη πελατειακο συστημα σε ολο του το μεγαλειο...και μετα μας φταινε οι συντεχνίες.

Τελικα ο θυμος...αλλα και η κοντοφθαλμη προοπτικη θολώνουν ασχημα το μυαλο!

Καλο κουραγιο σε ολους!
Κάποιοι είναι αγανακτισμένοι και απειλούν μέσω της ψήφου μήπως και κερδίσουν κάτι.
Και η πικρή αλήθεια είναι ότι έχει σχέση με το κυνήγι και την απαγόρευση είναι ο απόλυτος παραλογισμός.
Καλά αυτά που γράφεις παραπάνω αλλά όχι για Εδώ αυτή την στιγμή.
Απέναντι στον παραλογισμό τι περίμενες λοιπόν?
Άποψη μου φίλε Overlord... τα ισοπέδωσες όλα.

Καλημερα σε ολους!

Θλιβομαι αλλα θα το γραψω και ας μην αρεσει!
Ο κατηφορος μας ως κυνηγοι αλλα κυριως ως ανθρωποι δεν εχει σταματημο!
Δεν θα αναφερθω στις καταρες που διαβαζω στο facebook...λες και εχουμε μεσαιωνα....αλλα σε αυτα που διαβαζω εδω!
Εκτος απο την απογυμνωση αλλα και μελλοντικη αποδομιση των κυνηγετικων οργανωσεων που ζητουν ορισμενοι..με το εκδοθουν αδειες απο τα δασαρχεια....φτασαμε να ζηταμε να σταλουν email που να συνδεουν την ψηφο με το κυνηγι.
Δηλαδη πελατειακο συστημα σε ολο του το μεγαλειο...και μετα μας φταινε οι συντεχνίες.

Τελικα ο θυμος...αλλα και η κοντοφθαλμη προοπτικη θολώνουν ασχημα το μυαλο!

Καλο κουραγιο σε ολους!
Αλέξη στο θέμα με τις κατάρες συμφωνώ 100% μια φορά καταραστηκα στην ζωή μου πιτσιρικάς όταν μας έκλεψαν τα σκυλιά και αμέσως το μετάνιωσα
Το πελατειακό σύστημα ξέχασες να αναφέρεις ότι το εγκαινίασαν οι πολιτικοί μας και δυστυχώς οι κυνηγοί από μόνοι τους δεν μπορούν να το γκρεμίσουν
Τώρα η απειλή ότι δεν θα σας ψηφίσουμε δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία έδωσαν υποσχέσεις που δεν τήρησαν εάν σε κοροϊδεύει κάποιος πολιτικός ανεξαρτήτου κόμματος μην το χρωματιζουμε και του πεις δεν θα σε ψηφίσω γιατί με δουλεύεις είναι συντεχνία και λαϊκισμός;
Δεν ζητήσαμε ρουσφέτι να τηρήσουν ότι έλεγαν θέλουμε
Φιλικά πάντα και καλή υπομονή να έχουμε

Κάποιοι είναι αγανακτισμένοι και απειλούν μέσω της ψήφου μήπως και κερδίσουν κάτι.
Αν εννοείς εμένα δεν ανήκα ποτέ στους "αγανακτισμένους".

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια ...
Εσύ φίλε Στέλιο τι έκανες σήμερα για αυτό το θέμα ?

Αυτό είναι το ερώτημα ...

Φιλικά και με εκτίμηση πάντα ....

Last edited:
Έγραψα την λέξη αγανακτισμένοι με την σημασία της .
Και δεν την χρησιμοποίησα σαν όρο μιας μερίδας ατόμων όπως μάλλον έχεις καταλάβει.

Εγώ αυτή την στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό από το να είμαι αγανακτισμένος φίλε gvp9000.

Last edited:
Παιδες ο καθενας ςχει της γνωμες του τι πρεπει να γινει ... αυτο γιατι δεν εχουμς μια υγεσια να μας εμπνέει......να παλευει για εμας. . .καθε χρονο πρειν την εναρξη ανακαληπτουν ενα δρακο για να βγουν στο τελος νικητές για το αυτονοητο να κυνηγαμε.....ποτε διεκδηκησαν για εμας ....πχ.για το υδροβιο ολλα τα κρατη γυρο απο ενας κυνηγανε με ομοιοματα...εμεις στην μεση περημενουμε τα απομηναρια της βουλγαριας της ιταλιας οι οποια κυνηγαει με κραχτες και μικροπουλια ....

Το πελατειακό σύστημα ξέχασες να αναφέρεις ότι το εγκαινίασαν οι πολιτικοί μας και δυστυχώς οι κυνηγοί από μόνοι τους δεν μπορούν να το γκρεμίσουν
Καλημερα Γιώργο,

Το θέμα όπως πολύ σωστά γράφεις, τέτοιο σύστημα πρέπει να το γκρεμίσεις....και όχι να το συντηρείς! Όταν λοιπόν διαβάζω ότι "πρέπει να οργανωθουμε" και να στείλουμε σχετικό email στο υπουργείο....που να συνδέει το πολιτικό μας δικαιώμα της ψήφου με το κυνήγι...αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επιθυμούμε να συντηρήσουμε μια πελατειακή σχέση με το κράτος.

Αν αυτό το σύστημα λοιπόν..δούλευε...ποίος μας λέει ότι άυριο μεθαύριο δεν θα στραφεί σε βάρος μας?

Ποιος μας λέει ότι άυριο μεθάυριο δεν θα σταλούν 300.000 με 400.000 χιλιάδες email καταγγελίας ψήφου απο "οικολόγους" που θα ζητούν την απαγόρευση κυνηγιου??

Μετά τι θα λέμε εμείς? ελάτε να στείλουμε περισσότερα?? θα μπούμε σε αγώνα δρόμου ποιος θα στείλει περισσότερα email?

Με άλλα λόγια το πολιτικό δικάιωμα της ψήφου δεν μπαίνει στον πληστειριασμό...για κανένα "χόμπυ" αλλά και για καμία διεκδίκηση!

Για αυτό τον λόγο έχουμε τις οργανώσεις μας...τις οποίες πρέπει και οφείλουμε να στηρίζουμε!

Είναι οξύμορο....ή αν το θές φτάνει στα όρια της παράνοιας....να διαβάζεις κατάρες και μπινελίκια κατά της ΚΣΕ και του Αραμπατζή....από αυτούς που στο τελείωμα της τοποθετήσης τους γράφουν...."καλά κάνω 10 χρονια και βγάζω άδεια από το Δασαρχείο"

Άμα λοιπόν 10 χρόνια βγάζεις άδεια από το Δασαρχείο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βρίζεις και κρίνεις την ΚΣΕ και τις ομοσπονδίες της.

Στο δια ταύτα...

Δεν λυπάμαι τα λεφτά της άδειας...ούτε είμαι από αυτούς που τα ζητάνε πίσω...γιατί ξέρω ότι οι Θηροφύλακες θα είναι στην δουλεία τους....τα εκτροφεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν....και η ομοσπονδία που ανήκω θα συνεχίσει να έχει έξοδα!

Πλήτομαι και εγώ....όπως άλλες 1000δες που χάνουν δουλείες, εισόδημα, μεροκάματο. Τουλάχιστον έχω την παρηγορία ότι χάνω το χόμπυ μου......την καψούρα μου....και όχι την δουλειά μου.

Δεν σκύβω το κεφάλι μου....προχωρώ....στηρίζω ακόμα περισσότερο τα θεσμικά μου όργανα (άσχετα αν αυτό που έκανε εχτές ο Αραμπατζής ήταν τραγικό) και κάνω υπομονή να περάσει η μπόρα!

Αυτά πιστεύω....

Φιλικά,

Last edited:
Λοιπόν, τώρα που υπάρχει άπλετος χρόνος για ξεκινήστε να στέλνετε κανένα mail ... εάν έχει κάποιος τις διευθύνσεις ας τις παραθέσει ...
κόσμια και λογικά τα αιτήματα γιατί κανένας δεν θα διαβάσει ένα μήνυμα που ξεκινάει με το Είστε πολύ μ@λ@κες .... πόσο μάλλον να το προωθήσει η να απαντήσει :D
Έχω μια ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει σύντομα ...

Λοιπόν, τώρα που υπάρχει άπλετος χρόνος για ξεκινήστε να στέλνετε κανένα mail ... εάν έχει κάποιος τις διευθύνσεις ας τις παραθέσει ...
κόσμια και λογικά τα αιτήματα γιατί κανένας δεν θα διαβάσει ένα μήνυμα που ξεκινάει με το Είστε πολύ μ@λ@κες .... πόσο μάλλον να το προωθήσει η να απαντήσει :D
Έχω μια ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει σύντομα ...Ο ΕΛΠΙΖΩΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ ΧΕΖΩΝΤΑΣ

Εγώ ξέρω ότι φωνή λαού, οργή Θεού!
Όπως ξέρω επίσης ότι οι φωνές μας εδώ μέσα ακούγονται και πολύ δυνατά και πολύ ψηλά, όσοι παρακολουθήσατε τον πρόεδρο θα το καταλάβατε... ;)
Κάποιες φορές πρέπει και με την πίεση και με τη φωνή και με τη διαμαρτυρία και και και.... να διεκδικούμε και να σπρώχνουμε τους αρμόδιους στα λογικά και τίμιά μας δικαιώματα!
Οπότε στην πρέσα, μέχρι να δικαιωθούμε!

Status
Not open for further replies.
Back