Το πελατειακό σύστημα ξέχασες να αναφέρεις ότι το εγκαινίασαν οι πολιτικοί μας και δυστυχώς οι κυνηγοί από μόνοι τους δεν μπορούν να το γκρεμίσουν
Καλημερα Γιώργο,
Το θέμα όπως πολύ σωστά γράφεις, τέτοιο σύστημα πρέπει να το γκρεμίσεις....και όχι να το συντηρείς! Όταν λοιπόν διαβάζω ότι "πρέπει να οργανωθουμε" και να στείλουμε σχετικό email στο υπουργείο....που να συνδέει το πολιτικό μας δικαιώμα της ψήφου με το κυνήγι...αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επιθυμούμε να συντηρήσουμε μια πελατειακή σχέση με το κράτος.
Αν αυτό το σύστημα λοιπόν..δούλευε...ποίος μας λέει ότι άυριο μεθαύριο δεν θα στραφεί σε βάρος μας?
Ποιος μας λέει ότι άυριο μεθάυριο δεν θα σταλούν 300.000 με 400.000 χιλιάδες email καταγγελίας ψήφου απο "οικολόγους" που θα ζητούν την απαγόρευση κυνηγιου??
Μετά τι θα λέμε εμείς? ελάτε να στείλουμε περισσότερα?? θα μπούμε σε αγώνα δρόμου ποιος θα στείλει περισσότερα email?
Με άλλα λόγια το πολιτικό δικάιωμα της ψήφου δεν μπαίνει στον πληστειριασμό...για κανένα "χόμπυ" αλλά και για καμία διεκδίκηση!
Για αυτό τον λόγο έχουμε τις οργανώσεις μας...τις οποίες πρέπει και οφείλουμε να στηρίζουμε!
Είναι οξύμορο....ή αν το θές φτάνει στα όρια της παράνοιας....να διαβάζεις κατάρες και μπινελίκια κατά της ΚΣΕ και του Αραμπατζή....από αυτούς που στο τελείωμα της τοποθετήσης τους γράφουν...."καλά κάνω 10 χρονια και βγάζω άδεια από το Δασαρχείο"
Άμα λοιπόν 10 χρόνια βγάζεις άδεια από το Δασαρχείο δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βρίζεις και κρίνεις την ΚΣΕ και τις ομοσπονδίες της.
Στο δια ταύτα...
Δεν λυπάμαι τα λεφτά της άδειας...ούτε είμαι από αυτούς που τα ζητάνε πίσω...γιατί ξέρω ότι οι Θηροφύλακες θα είναι στην δουλεία τους....τα εκτροφεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν....και η ομοσπονδία που ανήκω θα συνεχίσει να έχει έξοδα!
Πλήτομαι και εγώ....όπως άλλες 1000δες που χάνουν δουλείες, εισόδημα, μεροκάματο. Τουλάχιστον έχω την παρηγορία ότι χάνω το χόμπυ μου......την καψούρα μου....και όχι την δουλειά μου.
Δεν σκύβω το κεφάλι μου....προχωρώ....στηρίζω ακόμα περισσότερο τα θεσμικά μου όργανα (άσχετα αν αυτό που έκανε εχτές ο Αραμπατζής ήταν τραγικό) και κάνω υπομονή να περάσει η μπόρα!
Αυτά πιστεύω....
Φιλικά,