Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι σχεση εχει τι κανουν οι λιγοι;;
Για τη διασπορα του ιου φταιμε μονο οι πολιτες... οχι οι κυβερνησεις. Τωρα και για τον περιορισμο μας φταιμε οι κυνηγοι; αοχι ο χαρδαλιας κ το συναφι του;
Καλώς ή κακώς απαγορεύεται αυτή τη στιγμή και οφείλουμε όλοι να το σεβαστούμε.απο προχθές σε όλα τα μέσα κοινων δικτύωσης υπάρχει αναβρασμός διαμαρτυριών και ανακοινώσεων συλλογικά και ατομικά.οι περισσότερες διαμαρτυρίες αναφέρουν το κυνήγι σαν μοναχικό άθλημα.οι λίγοι λοιπόν που ειναι παλικαράδες και ελληναραδες κάνουν κακό στους πολλούς έστω και που βγαίνουν και αναιρούν όλες τις διαμαρτυρίες

Οσο για το σκεπτικό κάποιον να τους δώσουν τα λεφτα τους πίσω; δηλαδή αν σου πουν....ωραία παρε τα λεφτα σου πισω και σκάσε...θα είναι καλύτερα; πλα καλα; πηραμε πισω τα λεφτα μας και ας μας πηδήξουν; οχι παιδιά εγώ δεν σκέφτομαι έτσι.....σε κανέναν ή μάλλον στους περισσότερους δεν περισσεύουν, κάποιοι στερήθηκαν για να βγάλουν την άδεια τους αλλα δεν θα δεχτώ τα 150€ πισω και να το βουλωσω.....στο κάτω κάτω ας τα βάλουν εκει που ξέρουν......

Οσο για το σκεπτικό κάποιον να τους δώσουν τα λεφτα τους πίσω; δηλαδή αν σου πουν....ωραία παρε τα λεφτα σου πισω και σκάσε...θα είναι καλύτερα; πλα καλα; πηραμε πισω τα λεφτα μας και ας μας πηδήξουν; οχι παιδιά εγώ δεν σκέφτομαι έτσι.....σε κανέναν ή μάλλον στους περισσότερους δεν περισσεύουν, κάποιοι στερήθηκαν για να βγάλουν την άδεια τους αλλα δεν θα δεχτώ τα 150€ πισω και να το βουλωσω.....στο κάτω κάτω ας τα βάλουν εκει που ξέρουν......
Αυτό τα λεφτά μας πίσω είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε

Μην περιμένετε τίποτα παίδες.Δεν έγινε καμία τεκμηριωμένη πρόταση πριν μας κλείσουν μέσα παρά μόνο η βεβαίωση του μπουμπουκου που είναι και ψυχικά ασταθής.Η ψευτομαγκια μερικών κυνηγών που βγήκαν αυτές τις μέρες με την δικαιολογία (με τα λεφτά μου γαμώ και την κυρά μου) είναι δυνατό χαρτί για αυτούς που θέλουν να μας κόψουν τα πόδια.Μιλαμε για κυνηγετική κοινότητα και ομαδικότητα την ώρα που μεγάλο ποσοστό δρα αυτοβούλως και παράνομα.Μετα λέμε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.
Συμφωνω σε αυτα που λες αλλα πιστευω πως εμεις πρεπει να συνεχισουμε να αντιδρουμε ως προς την απαγορευση αυτη(φυσικα χωρις τραμπουκισμους κ βρισιδια,αλωστε δεν βοηθανε).να πιεσουμε τους συλογους μπας και πιεσουν κ αυτοι.αν εχουμε καποιο γνωστο που εχει μαγαζι με κυνηγητικα ειδη,ας βαλουμε κ αυτους στο παιχνιδι,αλωστε οι περισοτεροι απο αυτους εχουν eshop οποτε εστω κ ετσι θα μπορουν να δουλευουν,ενω τωρα σιγουρα οχι.οτι (και αν) καταφερουμε ως την τεταρτη.

Ντροπή και πάλι ντροπή σε όσους "κυνηγούς" βγήκαν και κυνήγησαν το Σ/Κ, αλλά και "φρόντισαν" να "διατυμπανίσουν" τα - λαθραία λόγω απαγόρευσης - "κατορθώματά" τους...!!! Το κρίμα (για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη στον αγώνα μας) στον λαιμό τους...!!! :mad:

Οσο για το σκεπτικό κάποιον να τους δώσουν τα λεφτα τους πίσω; .exciting. δηλαδή αν σου πουν....ωραία παρε τα λεφτα σου πισω και σκάσε...θα είναι καλύτερα; πλα καλα; πηραμε πισω τα λεφτα μας και ας μας πηδήξουν; οχι παιδιά εγώ δεν σκέφτομαι έτσι.....σε κανέναν ή μάλλον στους περισσότερους δεν περισσεύουν, κάποιοι στερήθηκαν για να βγάλουν την άδεια τους αλλα δεν θα δεχτώ τα 150€ πισω και να το βουλωσω.....στο κάτω κάτω ας τα βάλουν εκει που ξέρουν......
πεστα γιαννη πεστααααα

Αυτό τα λεφτά μας πίσω είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε
Σαφεστατα και το οικονομικο ειναι σοβαρο θεμα,αλλα ρε παιδια αναγκη να βγουμε στο βουνο και στο βαλτο εχουμε,γι αυτο και πληρωσαμε!οποτε ας πιεσουμε μηπως και...

Γιατι να μην τους χτυπησουμε εκει που πονανε;;; στη τσεπη και στη ψηφο;; μονο ετσι καταλαβαινουν. Κανεις δεν το λεει για τα χρηματα σαν ποσο.

χαλαρωστε δικαστεςςςςς,,και εγω σας λεω οτι εαν μεναται σε χωρια και ειχαται το βουνο δυπλασας θα βγαινατε και δεν θα λεγατε κουβεντα σε κανενανννν,,ωπος ειπα και εχθες παντα η μεγαλουπωλης πλητονται πρωτα και αυτο βεβαια πωναηηη,,, το τι πρεπη να κανη ο καθενασμας το ξερουμε πωλη καλαααα, αλα οχι να μας το επιβαλουνε καπια ατωμα.think.;)

Ντροπή και πάλι ντροπή σε όσους "κυνηγούς" βγήκαν και κυνήγησαν το Σ/Κ, αλλά και "φρόντισαν" να "διατυμπανίσουν" τα - λαθραία λόγω απαγόρευσης - "κατορθώματά" τους...!!! Το κρίμα (για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη στον αγώνα μας) στον λαιμό τους...!!! :mad:
Εγω δε βγηκα για κυνηγι. Αλλα καραφεραν αυτο που ηθελαν. Να τσακωθουμε μεταξυ μας.... Πετυχαν το σκοπο τους.

Δεν υπαρχει καμια ΚΥΑ που απαγορευει το κυνηγι μονο οτι προφορικα ειπε ο Χαρδαλιας την Παρασκευη όλα τα δασαρχεια το γνωριζουν αυτο.
Αντε να το εξηγησεις αυτο στον αστυνομο που θα σε σταματησει για ελεγχο. Μπλεκεις..

Αντε να το εξηγησεις αυτο στον αστυνομο που θα σε σταματησει για ελεγχο. Μπλεκεις..
Αυτο ειναι το μονο θεμα δεν υπαρχει sms για μετακινηση ακομα και εντος νομου για να πας για κυνηγι και το 300ρι το κανεις δωρο στους αερατους νομους αυτου του κρατους

χαλαρωστε δικαστεςςςςς,,και εγω σας λεω οτι εαν μεναται σε χωρια και ειχαται το βουνο δυπλασας θα βγαινατε και δεν θα λεγατε κουβεντα σε κανενανννν,,ωπος ειπα και εχθες παντα η μεγαλουπωλης πλητονται πρωτα και αυτο βεβαια πωναηηη,,, το τι πρεπη να κανη ο καθενασμας το ξερουμε πωλη καλαααα, αλα οχι να μας το επιβαλουνε καπια ατωμα.think.;)
Οχι φίλε Σάκη, προσωπικά μιλώντας πάντα, ο κυνηγοτοπος ειναι στα 5 λεπτά απο το σπίτι μου αλλα δεν θέλω να δώσω δικαιώματα, οσο και να με λυπη η απόφαση θα τη σεβαστώ....φυσικά δεν εχω την απαίτηση να το παράξουν όλοι, π καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

ΣΥΓΝΩΜΗ κιόλας γτ βρε φίλε να μην βγούμε για κυνήγι δεν πληρώσαμε 150 ευρώ γτ να μην βγούμε επειδή το είπε ο Χαρδαλιάς δεν το κατάλαβα και δασαρχείο πήραμε τηλ και θυροφυλακη μας έκανε ελενχο και είπε να κυμηγισουμε κανονικα...Το θέμα το δικό σου ποιο είναι???

Γιατι να μην τους χτυπησουμε εκει που πονανε;;; στη τσεπη και στη ψηφο;; μονο ετσι καταλαβαινουν. Κανεις δεν το λεει για τα χρηματα σαν ποσο.
Για τη ψήφο συμφωνώ αλλα όπως εχει δείξει πολλές φορές η ιστορία παθαίνουμε αμνησία μπροστά απο τη καλπη....και για ποιο σοβαρά ζητήματα απο το κυνήγι.....

Οχι φίλε Σάκη, προσωπικά μιλώντας πάντα, ο κυνηγοτοπος ειναι στα 5 λεπτά απο το σπίτι μου αλλα δεν θέλω να δώσω δικαιώματα, οσο και να με λυπη η απόφαση θα τη σεβαστώ....φυσικά δεν εχω την απαίτηση να το παράξουν όλοι, π καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
εγω φιλεμου γιαννη δεν εχω κανενα μα κανενα δικαιωμα να πο τον καθεναμας μεσα στο φωρουμ τι πρεπη να κανη,δεν ειμαι μπαμπας καθενως ωπος μας λενε καπια ατομα απο εδω μεσα .think. .yel.

Βρε παιδιά βγαίνει ο υπουργός πολιτικής προστασίας και ανακοινωνει ξεκάθαρα οτι το κυνήγι και το ψάρεμα απαγορεύεται κι εμεις ψάχνουμε παράθυρα και αστερίσκους να κυνηγήσουμε; Κάντε υπομονή λίγες ημέρες να δουμε τι θα γίνει... Όλοι πληρώσαμε αδειες και μάλιστα γενικές των 160 και βάλε ευρώ, τι να κάνουμε τώρα; Να παρανομησουμε; Η να ρισκάρουμε να μην ξανακυνηγησουμε φέτος επειδή θέλουμε να πάμε κόντρα; Κατανοώ ότι κάποιοι είστε δίπλα στο καρτέρι, αλλά όταν έχουν πει επίσημα χείλη ότι απαγορεύεται, απαγορεύεται.

Status
Not open for further replies.
Back