Άσχετο φίλε μου καλέ το παράδειγμά σου.Ήθελα να ήξερα,όταν η πολιτική προστασία λέει... Κόκκινη προειδοποίηση για πλημμύρες.Ο πνιγμένος λογικά περίμενε το ΦΕΚ ε? Πάλι καλά που κλαίμε μόνο τις άδειες θήρας εδώ μέσα γιατί εάν κλαιγαμε χιλιάδες ευρώ σε νωπές προμήθειες στην εστίαση θα είχαμε κάνει επανάσταση.
Η αγανάκτηση μερικών δικαιολογημένη,αλλά μάλλον έχει θολώσει και το μυαλό τους λίγο και ψάχνουν για φεκ νομικά ζητήματα καλλα,από την στιγμή που η πολιτική προστασία μπορεί να υπερκερασει νόμους και νομικά ζητήματα λόγω επείγουσας κατάστασης τι μπούρδες τσαμπουνατε τότε .Μηπως θέλετε φεκ για τις μάσκες η για την κυκλοφορία κλπ? Όποιος θέλει βγαίνει με δικό του Ρίσκο και δικό του κόστος,το να προσπαθεί όμως να το παίξει δικαστής η νομικός σε ξεκάθαρα πράγματα καταντά εκνευριστικό
ΦΕΚ, μεκ και μπεκ μου έγινε το κεφάλι τουρσί.Οκ!Καμία τσίχλα στα Φιχτυα μπήκε?Άσχετο φίλε μου καλέ το παράδειγμά σου.
Αλλά να σου απαντήσω και σε αυτό.
Αν δλδ δεν φύγω με την προειδοποίηση αλλά κάτσω σπίτι μου , τι θα γίνει , θα μου κόψει πρόστιμο ότι αγνόησα την ειδοποίηση ??
Πιθανότατα θα πνιγώ , αλλά δεν θα έχω παρανομήσει ............. καλό εεεεεεεεε
Η πολιτική προστασία ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ , ούτε βγάζει νόμους , ούτε εφαρμόζει νόμους.
ΑΝ θέλουμε ΟΛΟΙ να ακολουθούμε τους νόμους , αυτό θα πρέπει να ισχύει ( πρωτίστως εκεί θα έλεγα ) για τους κυβερνώντες .
Φίλε μου κατανοώ ότι λες είπε απαγορεύεται ωραία μέχρι εκεί....Όταν εδώ σε εμάς μιλάω προσωπικά τωρα για εδώ περνεις την αστυνομία τηλ και του ρωτάς τι γίνεται και σου απαντάει κυνηγήστε δεν έχουμε εντολή να σας γράψουμε απλά μην είστε όλοι μαζί μαζεμένοι και πάντα με μάσκα τότε τι απόφαση περνεις ότι πάμε κανονικά ρωτάς την θυροφυλακη μέχρι και την ομοσπονδία Ηπείρου πηραμε και λέει κυνηγάτε κανονικά αυτό Σαββατοκύριακο αλλά μόνο αυτό γτ από Δευτέρα θα δούμε τι θα γίνει και θα σας ενημερώσουμε...Τότε πας η δεν πας??TO ΚΥΝΗΓΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!
Είτε μας αρέσει, είτε όχι!!! Εάν και εφόσον αρθεί αυτή η απαγόρευση, βγαικάτε και ντουφεκείστε δίχως αύριο...!!! Τώρα όμως δεν μας παίρνει!!! Δεν έχουμε το δικαίωμα!!! Πρέπει να καθήσουμε ήσυχα και να είμαστε καλά παιδάκια για να κερδίσουμε τον στόχο μας...!!!
Προσπαθούμε τόσο εμείς, όσο και τα συνδικαλιστικά μας όργανα να άρουμε την απαγόρευση της θήρας, και μερικοί βάζουνε οι ίδιοι "καταστροφικές τρικλοποδιές" στους εαυτούς τους και στον αγώνα ολονών μας...!!! Γιατί τόση ανοησία...?(!!!)
Υ.Γ.: Αγαπητέ συνάδελφε Παναγιώτη μην το λάβεις επί προσωπικού, αναφέρομαι γενικά...
χαχαχα ............ δυστυχώς μέχρι την Παρασκευή όχι. Μετά δεν ξέρω αλλά το θεωρώ απίθανο.ΦΕΚ, μεκ και μπεκ μου έγινε το κεφάλι τουρσί.Οκ!Καμία τσίχλα στα Φιχτυα μπήκε?
Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι παράνομο φίλε μου για αυτό και το ποσταρω γτ όπως έγραψα και παρακάτω στον φίλο Γιάννη και από πλευράς αστυνομίας και από πλευράς ομοσπονδίας είχαμε το ΝΑΙ να πάμε να κυνηγήσουμε αλλά το τονίζω όμως μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο όπως μας το τόνισανε και αυτοι και από αύριο βλέπουμε.....Όταν σου λένε όλοι ΝΑΙ εσυ τι θα έκανες φίλε μου αφού σου λένε δεν βγήκε υπουργική απόφαση δεν στείλανε κάτι μόνο με το στόμα ανακοινώθηκε....Τώρα όσο για την φωτό καλά έκανε η διαχείριση και την έκανε διαγραφή γτ αυτό νομίζει ότι είναι σωστό είδες να φώναξα κάπου που διεγράφη η φωτό η να πω κάτι κατανοώ αυτό που έκανε αφού νομίζει ότι είναι το σωστόΘα σου πω το δικό μου θέμα απο την πλευρά της διαχείρισης μήπως και καταλάβεις.Εχουμε την πολιτική προστασία που αναφέρει ξεκάθαρα ότι το κυνήγι και το ψάρεμα απαγορεύετε.Εχουμε τον καράφλα που δεν ξέρει τι του γίνεται,τα δασαρχεία που λένε κυνηγάμε,τις αναφορές σας σε κανονικούς ελέγχους της θηροφυλακης χωρίς κανένα πρόβλημα και στο τέλος μια προσπάθεια στο και πέντε μπας και εξαιρεθουμε!Έρχεσαι λοιπόν μετά από κυνήγι και ποσταρεις ένα γουρούνι σε αυτό τον χώρο που σε φιλοξενεί όπως όλους μας!Είναι τόσο δύσκολο να κρατήσεις την θηρευση στο συρτάρι αυτές τις ώρες που καιγόμαστε?Νομίζεις ότι βοηθάς την κατάσταση?Εμάς που είμαστε πάνω από όλα συνάδελφοι και προσπαθούμε εδώ μέσα να κρατήσουμε ισορροπία?Ποιο είναι το πρόβλημα?Δεν θες να καταλάβεις ή δεν μπορεις?
Καλησπερα φιλε μου!Άλεξ στο ΦΕΚ γράφει ξεκάθαρα τι επιτρέπεται και τι οχι. Απαγόρευση κυνηγιού σε αυτό το έγγραφο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Έχει γίνει προφορικά και απορώ αφου το ανακοίνωσε η πολιτική προστασία γιατί δεν το συμπεριέλαβε στο ΦΕΚ η ΚΥΑ η οπουδήποτε αλλού για να σταματήσει όλο αυτό το πανηγύρι.
Πες τα, δεν έχουμε καταλάβει νομίζω ούτε ότι το ΦΕΚ έπεται των αποφάσεων με σχεδόν πάντα μια μικρή καθυστέρηση, ούτε έχουμε καταλάβει ότι ο υπουργός ανακοινώνει τι έχει αποφασίσει το κράτος... Αν κάποιος φάει το πρόστιμο και καμιά μήνυση, μετά θα ψάχνουμε ποιος μας είπε απ το τηλέφωνο να κυνηγήσουμε...Όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη και τις απαγορεύσεις τις ανακοινώνει ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας χρειαζόμαστε ΦΕΚ για να συμμορφωθούμε;
Φυσικά.....ποιος είναι αυτός που θα βγει και θα σ λέει τι θα κάνεις????Όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη και τις απαγορεύσεις τις ανακοινώνει ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας χρειαζόμαστε ΦΕΚ για να συμμορφωθούμε;
Φίλε μου κατανοώ ότι λες είπε απαγορεύεται ωραία μέχρι εκεί....Όταν εδώ σε εμάς μιλάω προσωπικά τωρα για εδώ περνεις την αστυνομία τηλ και του ρωτάς τι γίνεται και σου απαντάει κυνηγήστε δεν έχουμε εντολή να σας γράψουμε απλά μην είστε όλοι μαζί μαζεμένοι και πάντα με μάσκα τότε τι απόφαση περνεις ότι πάμε κανονικά ρωτάς την θυροφυλακη μέχρι και την ομοσπονδία Ηπείρου πηραμε και λέει κυνηγάτε κανονικά αυτό Σαββατοκύριακο αλλά μόνο αυτό γτ από Δευτέρα θα δούμε τι θα γίνει και θα σας ενημερώσουμε...Τότε πας η δεν πας??
Τι να πω βρε Παναγιώτη; Το μόνο που μπορώ να συμπεράνω απ' τις απαντήσεις που σας δώσανε, είναι ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, και αντί να απλουστεύουν την κατάσταση διευκολύνοντας τον Έλληνα πολίτη, την κάνουν ακόμη πιο περίπλοκη και "αλλόκοτη"...!!! Με άλλα λόγια: "άλλα αντί άλλων" ή "τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω" ή "άλλα λέει η θεια μ', άλλα ακούν τ' αυτιά μ'...!"Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι παράνομο φίλε μου για αυτό και το ποσταρω γτ όπως έγραψα και παρακάτω στον φίλο Γιάννη και από πλευράς αστυνομίας και από πλευράς ομοσπονδίας είχαμε το ΝΑΙ να πάμε να κυνηγήσουμε αλλά το τονίζω όμως μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο όπως μας το τόνισανε και αυτοι και από αύριο βλέπουμε.....Όταν σου λένε όλοι ΝΑΙ εσυ τι θα έκανες φίλε μου αφού σου λένε δεν βγήκε υπουργική απόφαση δεν στείλανε κάτι μόνο με το στόμα ανακοινώθηκε....Τώρα όσο για την φωτό καλά έκανε η διαχείριση και την έκανε διαγραφή γτ αυτό νομίζει ότι είναι σωστό είδες να φώναξα κάπου που διεγράφη η φωτό η να πω κάτι κατανοώ αυτό που έκανε αφού νομίζει ότι είναι το σωστό
Δεν ξέρω βρε φίλε μου τι γίνεται με όλα αυτά ούτε εγώ βγάζω άκρη.....Και σειμερα που πέρασε η αστυνομία απλα ειπανε μην καθοσαστε στον δρόμο μαζεμένοι...Δεν μπορώ να καταλάβω εξερεσεις κάνουνΤι να πω βρε Παναγιώτη; Το μόνο που μπορώ να συμπεράνω απ' τις απαντήσεις που σας δώσανε, είναι ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, και αντί να απλουστεύουν την κατάσταση διευκολύνοντας τον Έλληνα πολίτη, την κάνουν ακόμη πιο περίπλοκη και "αλλόκοτη"...!!! Με άλλα λόγια: "άλλα αντί άλλων" ή "τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω" ή "άλλα λέει η θεια μ', άλλα ακούν τ' αυτιά μ'...!"
Έλεος πια! Ζούμε στη χώρα του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!!!
Ας πράξει ο καθένας κατά το δοκούν, με πλήρη ευθύνη των πράξεών του...!