Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλως ή κακως σιγουρακι σε εχουν και σιγουρακι θα σε εχουν..οταν το κυνηγι βαλλεται απο παντου και βλεπεις σε ΚΣ ομοσπονδιες και κατ επεκταση στην ΚΣΕ οτι δεν δρουν οπως πρεπει λες δεν μπορω να κανω επανασταση γιατι αν το κανω θα αυξηθει η λαθροθηρια και αλλα πολλα και το κυνηγι θα υποβιβαστει τελειως απο ολους και απο ολα απλα μενεις στην απραγεια..εδω χθες διαβαζα απο πρωην μελος ομοσπονδιας που ποτε δεν ειχε κανει το παραμικρο και κοροϊδευε το νυν συμβουλιο οτι δεν κανει κατι..μιλαμε καταντια και απο τιν δικο μας κοσμο που οι ιδιοι απαξιωνουν αυτα που καποτε πρεσβευαν τι περιμενεις να σε σεβαστει ο επαγγελματιας;οσο το πορτοφολι ειναι γεματο ολα καλα αν αρχιζει και αδειαζει ψαχνοντε απο αλλου αλλα την εφαγαν τωρα που θα πρεπει να κανουν και τα μαγαζια τους θησαυροφυλακια με την τροποποιηση στον νομο περι οπλων
Ναι Μίλτο τι κάνουμε γι'αυτό εμείς δεν είμαστε αμελητεως αριθμός και πιστεύω το γνωρίζουν αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε την δύναμη μας. Τωρα για την λαθροθηρία όταν οι συλλογή μας βλέπουν μόνο στην ανανέωση της άδειας τότε και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα γιατί μην ξεχνάτε ότι και οι θυροφυλακες είναι υπάλληλοι του συλλόγου με λεφτά δικά μας έτσι.
Αν με σεβαστή ο επαγγελματίας είναι στο χέρι μου βλεπε τι έγινε με φυσίγγια μόλις βγήκαν κάποιοι άλλοι εκτός από το λόμπι τον γνωστών όλοι έβγαλαν φυσίγγια προσιτά προς τούς κυνηγούς. Για τά μαγαζιά τούς καλά τους έκανε γιατί ο καθείς είχε άμεση επαφή με οποιοδήποτε τύπου όπλου.

με αυτά που είπαν σε πολλούς συναδέλφους εδώ μέσα οι πλέον αρμόδιοι (δασαρχείο και θηροφυλακή).
Καλημέρα!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η αξιοπίστία δασαρχείου και θηροφυλακής ορισμένες φορές δεν είναι και η καλύτερη! Ξέρεις πολύ καλά τι συμβαίνει με μια χιονόπτωση! Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του!

Με την ανακοίνωση του Lockdown στην Ήπειρο το Δασαρχείο έλεγε...βγείτε για κυνήγι...ενώ το Δασαρχείο Λαυρίου έλεγε ότι το κυνήγι απαγόρευεται. Το βράδυ της Παρασκευής ερχόντουσαν SmS από κυνηγετικούς συλλόγους (Πχ ΚΣ Ελευσίνας) ότι το κυνήγι αναστέλεται μέχρι νεοτέρας....ενώ άλλοι σύλλογοι σφύριζαν αδιάφορα.

Επίσης όλοι γνωρίζουμε την ταλαιπωρία στην οποία κάποιος μπορεί να μπλεχτεί από τέτοιες ασάφειες. Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να μπλεχτώ σε δικαστική διαμάχη (με την πιθανότητα να δικαιωθώ) επειδή έκανα την δική μου νομική γνωμοδότηση ή επειδή έπεσα σε ασάφεια.

Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις πως το θέμα έχει εξαντληθεί και πλέον αναμασάμε τα ίδια και ίδια. Ο κάθε ένας από εμάς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σύμφωνα με τις αρχές του και την παιδεία του.

Άλλος ψάχνει και το κόμμα και ρωτά τους ειδικούς για να καταλάβει τι διαβάζει....και άλλος ψάχνει μόνος του τους αστερίσκους!

Αν μου επιτρέπεις...αυτό ακριβώς έκανε η ΚΣΕ δια στόματος του προέδρου της. Η τοποθέτηση Αραμπατζή δεν ήταν τίποτα άλλο από μια προσωπική νομική γνωμοδότηση (δλδ πως αυτός διαβάζει την κατάσταση)...αγνόησε τις δημόσιες εξαγγελίες του Κυβερνητικού εκπροσώπου, του ΓΓ Εμπορίου αλλά και του υφυπουργού Πολιτικής προστασίας....και δήλωσε ότι θα πάει για "κυνηγετική άθληση" στο Καραούλι (όπου τελικά βέβαια δεν πήγε)

Σε ότι με αφορά προσωπικά αν και έχω κυνηγοτόπους έξω από την πόρτα μου....δεν θα βγώ για κυνήγι, όσο και να με στεναχωρεί εμένα και τα σκυλάκια μου....αν δεν ακούσω δημόσια εξαγγελία ή διαβάσω ΦΕΚ/ΚΥΑ/Εγγύκλιο που να ορίζει ρητά ότι μπορώ να μετακινηθώ με κάποιο τρόπο και να ασκήσω την διαστηριότητα της θήρας η οποία θα είναι και πάλι ελεύθερη.

Όπως έγραψα παραπάνω δεν θα ασχοληθώ με το θέμα ξανά...γιατί νομίζω ότι δεν προσφέρει τίποτα. Συνεχίζω να στηρίζω τα θεσμικά όργανα των κυνηγών...υπέγραψα και το ψήφισμα διαμαρτυρίας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο...και αναμένω το υπουργικό συμβούλιο της τρέχουσας εβδομάδας να δω αν υπάρχει περίπτωση κάτι να αλλάξει.

Έχω αναφέρει ότι εργάζομαι στον χώρο της υγείας και του φαρμάκου και γνωρίζω την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την ώρα το ΕΣΥ. Επίσης γνωρίζω ότι αργήσαμε να πάρουμε δραστικά μέτρα...και οι επόμενες μέρες σε ότι αφορά τους νοσηλευομένους αλλά και τις διασωληνώσεις θα είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Δυστηχώς όμως αναμεσά μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που διοργανώνουν μυστικά πάρτυ...καθώς και αρνητές της κατάστασης. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να συνεχίσουμε εμείς οι υπόλοιποι να ταλαιπωρούμαστε και πολλοί να καταστρέφονται!

Καλή συνέχεια και δύναμη σε όλους!

Last edited:
Ναι Μίλτο τι κάνουμε γι'αυτό εμείς δεν είμαστε αμελητεως αριθμός και πιστεύω το γνωρίζουν αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε την δύναμη μας. Τωρα για την λαθροθηρία όταν οι συλλογή μας βλέπουν μόνο στην ανανέωση της άδειας τότε και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα γιατί μην ξεχνάτε ότι και οι θυροφυλακες είναι υπάλληλοι του συλλόγου με λεφτά δικά μας έτσι.
Αν με σεβαστή ο επαγγελματίας είναι στο χέρι μου βλεπε τι έγινε με φυσίγγια μόλις βγήκαν κάποιοι άλλοι εκτός από το λόμπι τον γνωστών όλοι έβγαλαν φυσίγγια προσιτά προς τούς κυνηγούς. Για τά μαγαζιά τούς καλά τους έκανε γιατί ο καθείς είχε άμεση επαφή με οποιοδήποτε τύπου όπλου.
Για τους συλλογους το ξερω και γω γραμματεας συλλογου ειμαι και οταν προγραμματιζουμε συνελευση δεν πατα κανεις..οταν κανουμε συνελευση πριν την αρχη της σεζον ολοι θυμουντε και σκανε με τα βιβλιαρακια στο χερι και αν γινει τιποτα που δεν τοτς αρεσει λενε μα τι κανατε εσεις σαν συλλογος..εδω περσυ εβαλα πλατες για 2 μελη του συλλογου που τους κατηγγειλαν για καρτερι μπεκατσας και θηρα κοντα σε κατοικημενη περιοχη και για να τους προστατεψω ημουν επι 1 βδομαδα καθε μερα βοκτες με το δικο μου το αμαξι να μην πανε και κανουν του κεφαλιου τους..το αποτελεσμα πιο ηταν;να πουν ο συλλογος δεν εκανε τιποτα για μας και φετος να βγαλουν αδεια σε αλλο συλλογο του νομου.
Οσο για τα φυσιγγια που λες τους μεγαλους δεν τους ενοιαξε και πολυ που ανοιξαν οι μικροι οπως και τα καταφεραν και προξενησαν τρεχαματα σε μερικους απ αυτους αντι να πουν ωραια μοιραστηκε η πιτα ας γινουμς καλυτεροι με τα προϊοντα που πορσφερουμε στον κυνηγο ή ας μειωσουμε λιγο τιμες για να περνουν ποσοτητες οι κυνηγοι αλλα δεν..για ιδιον οφελος λειτουργουσαν το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο και μακρια απ τον κ@λο μου και οπου θελει ας ειναι..βεβαια αυτο τους γυρναει λιγο μπουμερανγκ τωρα γιατι πρεπει να τα σκασουν και χοντρα μαλιστα για να κανουν τις τροποποιησεις που πρεπει με αλλο ενα κακο τα μικρα μαγαζια που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στο κοστος της μετατροπης..φαυλος κυκλος ειναι ολη η κατασταση απ οπου και να το πιασεις

Αυτό που λες μπράβο σου και σε τιμάει που έκανες αλλά όπως λέει και ο λαός ουδείς αχάριστος από τον ευεργεντιθεντα αχάριστο. Στο άλλο θέμα Μίλτο τούς ένοιαξε και πολύ μάλιστα γιατί αν δεν τούς ένοιαζε δεν θα κοβοντουσα να βρουν υλικά γιατί οικονομικά φυσίγγια και κάτι άλλο το διαδίκτυο είναι μεγάλο εργαλείο με αγορές από άλλες χώρες που και αυτό το ξέρουν και πρέπει να τους το θυμίζουμε σε κάθε αφορμή.

Στο άλλο θέμα Μίλτο τούς ένοιαξε και πολύ μάλιστα γιατί αν δεν τούς ένοιαζε δεν θα κοβοντουσα να βρουν υλικά γιατί οικονομικά φυσίγγια και κάτι άλλο το διαδίκτυο είναι μεγάλο εργαλείο με αγορές από άλλες χώρες που και αυτό το ξέρουν και πρέπει να τους το θυμίζουμε σε κάθε αφορμή.
Τα φθηνα υλικα ειναι λιγο παγιδα για να βγαλεις ενα οικονομικο φυσιγγι γιατι τοτε ριχνεις την ποιοτητα..οχι οτι δεν υπαρχουν φθηνα και καλα υλικα αλλα ποιος απο τους μεγαλοκαρχαριες θα θυσιαζε τζιρο για να σου δωσει εσενα καλο φυσιγγι;το θεμα ειναι οτι και παλι σε αυτους θα καταληξεις γιατι ρουχα παπουτσια θα αγορασεις απ αυτους φυσιγγια;γιατι κακα τα ψεματα περα απο εμας τους κυνηγους ειναι και οι σκοπευτες που καταναλωνουν πολλα και εν μεσω καραντινας λειτουργουν τα σκοπευτηρια οποτε δουλεια εχουν αυτοι..ποιος ο λογος να σε υπολογισει ο επαγγελματιας;

Εγώ δεν είμαι αρνητής της κατάστασης , ούτε πιστεύω σε συνωμοσίες , ούτε θεωρώ ότι όλα αυτά είναι του Αντίχριστου κ.λ.π.
Πιστεύω ότι όντως υπάρχει μία πανδημία.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω και όταν δεν καταλαβαίνω κάτι , τότε αρχίζω να φοβάμαι , είναι τον λόγο που οι κυβερνήσεις του Δυτικού κόσμου ( πλην Σουηδίας ) , φλερτάρουν με την καταστροφή που θα φέρει το lockdown.
Και για να καταλάβουμε τι λέω θα πω δύο νούμερα , που αφορούν την Ελλάδα.

1. υπολογίζουν ότι φέτος η οικονομική κρίση θα είναι της τάξης -10% του ΑΕΠ.
θυμίζω ότι τα 10 χρόνια της (προηγούμενης) κρίσης η μείωση ήταν -25% του ΑΕΠ και όλοι λέγαμε τότε ότι συγκρινόταν με καταστροφή επιπέδου Β παγκοσμίου πολέμου.
δλδ φέτος 1 έτος -10%
δεκαετής προηγούμενη κρίση -25 %

2. από την αναφορά στο viber της κυβέρνησης με ημερομηνία 8/11/20

1,941,656 δείγματα έχουν ελεγχθεί.
56,698 θετικά δείγματα
784 θύματα .

δλδ 784/1,946,656 = 0,0004

δλδ 0,04 % θνητότητα από κορωνοιό , όσο δλδ ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ο ΠΟΥ , και ίσως μικρότερη από την κοινή γρίπη .

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση αυτού που θα έπρεπε να διαλέξει .
δλδ νεκρούς από covid ή νεκρούς από οικονομική καταστροφή .

Εγώ δεν είμαι αρνητής της κατάστασης , ούτε πιστεύω σε συνωμοσίες , ούτε θεωρώ ότι όλα αυτά είναι του Αντίχριστου κ.λ.π.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω και όταν δεν καταλαβαίνω κάτι , τότε αρχίζω να φοβάμαι , είναι τον λόγο που οι κυβερνήσεις του Δυτικού κόσμου ( πλην Σουηδίας ) , φλερτάρουν με την καταστροφή που θα φέρει το lockdown.

θυμίζω ότι τα 10 χρόνια της (προηγούμενης) κρίσης η μείωση ήταν -25% του ΑΕΠ και όλοι λέγαμε τότε ότι συγκρινόταν με καταστροφή επιπέδου Β παγκοσμίου πολέμου.
δλδ φέτος 1 έτος -10%

56,698 θετικά δείγματα
784 θύματα .

δλδ 0,04 % θνητότητα από κορωνοιό , όσο δλδ ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ο ΠΟΥ , και ίσως μικρότερη από την κοινή γρίπη .

Δεν τους ενδιαφέρει η θνητότητα η κατάρρευση του μισοκατεστραμενου συστήματος υγείας τους ενδιαφέρει
Το πρώτο πράγμα που λένε αυτό είναι και μετά τα υπόλοιπα

Καλημέρα!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η αξιοπίστία δασαρχείου και θηροφυλακής ορισμένες φορές δεν είναι και η καλύτερη! Ξέρεις πολύ καλά τι συμβαίνει με μια χιονόπτωση! Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του!

Με την ανακοίνωση του Lockdown στην Ήπειρο το Δασαρχείο έλεγε...βγείτε για κυνήγι...ενώ το Δασαρχείο Λαυρίου έλεγε ότι το κυνήγι απαγόρευεται. Το βράδυ της Παρασκευής ερχόντουσαν SmS από κυνηγετικούς συλλόγους (Πχ ΚΣ Ελευσίνας) ότι το κυνήγι αναστέλεται μέχρι νεοτέρας....ενώ άλλοι σύλλογοι σφύριζαν αδιάφορα.

Επίσης όλοι γνωρίζουμε την ταλαιπωρία στην οποία κάποιος μπορεί να μπλεχτεί από τέτοιες ασάφειες. Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να μπλεχτώ σε δικαστική διαμάχη (με την πιθανότητα να δικαιωθώ) επειδή έκανα την δική μου νομική γνωμοδότηση ή επειδή έπεσα σε ασάφεια.

Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις πως το θέμα έχει εξαντληθεί και πλέον αναμασάμε τα ίδια και ίδια. Ο κάθε ένας από εμάς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σύμφωνα με τις αρχές του και την παιδεία του.

Άλλος ψάχνει και το κόμμα και ρωτά τους ειδικούς για να καταλάβει τι διαβάζει....και άλλος ψάχνει μόνος του τους αστερίσκους!

Αν μου επιτρέπεις...αυτό ακριβώς έκανε η ΚΣΕ δια στόματος του προέδρου της. Η τοποθέτηση Αραμπατζή δεν ήταν τίποτα άλλο από μια προσωπική νομική γνωμοδότηση (δλδ πως αυτός διαβάζει την κατάσταση)...αγνόησε τις δημόσιες εξαγγελίες του Κυβερνητικού εκπροσώπου, του ΓΓ Εμπορίου αλλά και του υφυπουργού Πολιτικής προστασίας....και δήλωσε ότι θα πάει για "κυνηγετική άθληση" στο Καραούλι (όπου τελικά βέβαια δεν πήγε)

Σε ότι με αφορά προσωπικά αν και έχω κυνηγοτόπους έξω από την πόρτα μου....δεν θα βγώ για κυνήγι, όσο και να με στεναχωρεί εμένα και τα σκυλάκια μου....αν δεν ακούσω δημόσια εξαγγελία ή διαβάσω ΦΕΚ/ΚΥΑ/Εγγύκλιο που να ορίζει ρητά ότι μπορώ να μετακινηθώ με κάποιο τρόπο και να ασκήσω την διαστηριότητα της θήρας η οποία θα είναι και πάλι ελεύθερη.

Όπως έγραψα παραπάνω δεν θα ασχοληθώ με το θέμα ξανά...γιατί νομίζω ότι δεν προσφέρει τίποτα. Συνεχίζω να στηρίζω τα θεσμικά όργανα των κυνηγών...υπέγραψα και το ψήφισμα διαμαρτυρίας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο...και αναμένω το υπουργικό συμβούλιο της τρέχουσας εβδομάδας να δω αν υπάρχει περίπτωση κάτι να αλλάξει.

Έχω αναφέρει ότι εργάζομαι στον χώρο της υγείας και του φαρμάκου και γνωρίζω την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την ώρα το ΕΣΥ. Επίσης γνωρίζω ότι αργήσαμε να πάρουμε δραστικά μέτρα...και οι επόμενες μέρες σε ότι αφορά τους νοσηλευομένους αλλά και τις διασωληνώσεις θα είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Δυστηχώς όμως αναμεσά μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που διοργανώνουν μυστικά πάρτυ...καθώς και αρνητές της κατάστασης. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να συνεχίσουμε εμείς οι υπόλοιποι να ταλαιπωρούμαστε και πολλοί να καταστρέφονται!

Καλή συνέχεια και δύναμη σε όλους!
Καλημερα,
αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να παραμερησουμε την "δικαιολογημενη" παρορμητικοτητα που διακρινει αρκετους απο τους συναδελφους συνκυνηγους, να σταματησουμε την ασχημη φρασεολογια και με υπομονη να αφησουμε τα συλλογικα οργανα να χειρισθουν το θεμα απο ολες τις πλευρες(νομικες, επιστημονικες κλπ).
Γνωριζω οτι γινονται προσπαθειες σε επιπεδο Συλλογων, Ομοσπονδιων και Συνομοσπονδιας.
Ας εχουμε υπομονη και προσμονη.

Καλημερα,
αποψη μου ειναι οτι θα πρεπει να παραμερησουμε την "δικαιολογημενη" παρορμητικοτητα που διακρινει αρκετους απο τους συναδελφους συνκυνηγους, να σταματησουμε την ασχημη φρασεολογια και με υπομονη να αφησουμε τα συλλογικα οργανα να χειρισθουν το θεμα απο ολες τις πλευρες(νομικες, επιστημονικες κλπ).
Γνωριζω οτι γινονται προσπαθειες σε επιπεδο Συλλογων, Ομοσπονδιων και Συνομοσπονδιας.
Έχεις δίκιο , ας κάνουμε λίγο υπομονή να δούμε τι θα γίνει και καλό είναι να μην προκαλουμε. Ας ξεκαθαρίσει το θέμα επίσημα επιτέλους.

Δεν τους ενδιαφέρει η θνητότητα η κατάρρευση του μισοκατεστραμενου συστήματος υγείας τους ενδιαφέρει
Το πρώτο πράγμα που λένε αυτό είναι και μετά τα υπόλοιπα
αν είναι αυτό αλήθεια , είχαν 4 μήνες ( από Ιούλιο - Οκτώβριο ) να φτιάξουν , έστω πρόχειρα covid νοσοκομεία , ώστε να μην υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.
Στην αμερική το κάνανε αυτό σε κλειστά στάδια , σε στρατόπεδα κ.λ.π. , μην πω για τους Κινέζους και τι νοσοκομεία έφτιαξαν σε μερικές εβδομάδες , φαντάζομαι το θυμόσαστε αυτό.

Καλημερα,
Δίκιο έχεις. Αυτό είναι το σωστό κατά την άποψη μου. Απλά όταν ακους τον πρόεδρο της ΚΣΕ χωρίς να έχει καμία πληροφόρηση να βγαίνει και να λέει πάτε για κυνήγι και στο καπάκι να τον αδειάζει ο Χαρδαλιάς τι εμπιστοσύνη έχεις μετά;

δλδ φέτος 1 έτος -10%

56,698 θετικά δείγματα
784 θύματα .

Φίλε Γιώργο,

Αν και κάνεις ένα λάθος στους υπολογισμούς σου.....δηλαδή υπολογίζεις τους νεκρούς...χωρίς να ξέρεις πόσοι θα πεθάνουν από αυτούς που έχουν τώρα ενεργή νόσο. Για τους τύπους η θνητότητα υπολογίζεται με το τέλος της πανδημίας ή έστω όταν δεν είναι σε έξαρση. Τόσο η θνητότητα του SARS αλλά και του MERS εκτιμήθηκαν με το τέλος τους.

Παρόλα προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει η θνησιμότητα αλλά η νοσηρότητα και η νοσηλεία. Αυτές μπορούν να υπολογιστούν με πολύ μεγάλη ακρίβεια! Το σύστημα δεν καταρρέει από τους θανάτους αλλά από την μαζική νοσηλεία...και όπως είπε και ο Τσίοδρας....όλοι αξίζουν μια ποιοτική φροντίδα προς τον θάνατο!

Αυτή την στιγμή έχουμε 2.056 νοσηλευομένους από covid.....όταν όλες οι διαθέσιμες κλίνες του συστήματος είναι περίπου 4.500! Αν λοιπόν συνεχίσουμε έτσι....δεν θα υπάρχει κρεβάτι για καμία άλλη πάθηση!

Καλή δύναμη!

Μα γενικά δν υπάρχει covid 19.....όλα γίνονται για να διαλύσουν την παγκόσμοια οικονομία κ να ξεκάνουν λαό λόγο υπερπληθυσμού.
Αρπάζομαι καθημερινά με κόσμο ο οποίος υποτίθεται είναι καλλιεργημένα άτομα, αλλά τζίφος.
Φοβίζουν κόσμο μέχρι να έρθουμε σε απόγνωση κ να δεχτούμε το εμβόλιο ΤΟ ΟΠΟΙΟ θα περιέχει
"Γρηγορότερη θνησιμότητα"...είμαστε υπεραρκετοί στν πλανήτη.....γιαυτό το όλο ψέμα είναι, μέχρι να κάνουμε το εμβόλιο το οποίο θα περιέχει ΚΑΙ το τσιπάκι......το 2010 αν θυμάστε είχε ακουστεί η ηλεκτρονική ταυτότητα με κωδικό 060606......αυτά συνοπτηκά....
Κωστή στείλε μου λίγο από το μαγικό φίλτρο που παίρνεις σε παρακαλώ!

Κωστή στείλε μου λίγο από το μαγικό φίλτρο που παίρνεις σε παρακαλώ!
:cool: :cool: :cool: :cool: .cofee.
Με ρέγουλα το καλαματιανό παίδες...
Σιγά μη τρέχω καλαμάτα ρε άνθρωπε....αφού ξέρεις...υπάρχει περιορισμός .yel.
Εξωτερικό θα στέλνει λες; Είμαι μόνος παιδιά κάντε κάτι...
Ήσχα συ ρε.
Οικογενειάρχης άνθρωπος
Κρά κάνετε αν μυριστίτε καπνό πάντος εεεε....yel. .my man..yelling.

Βρε παιδες....καθηστε σε μια καρεκλα....να μην πεσετε κατω....απο αυτα που θα διαβασετε !!!!!

Επικοινωνησα με κεντρικο Δασαρχειο Σαμου....ρωταω το κυνηγι εδω στην Σαμο επιτρεπεται ??
Ναι μου λεει επιτρεπεται η μετακινηση απαγορευεται !!!
Ποια μετακινηση ρωταω....εφοσον λογω σεισμων η μετακινηση ειναι ελευθερη....κανετε λαθος μου
απανταει.....απλα γινεται η μετακινηση χωρις να στελνουμε sms . OK. Λεω....δλδ εαν παω κυνηγι εχω
φοβο να γραψετε εσεις η ο θηραφυλακας ?? ΟΧΙ μου απανταει ....απο εμας δεν κινδυνευεις....μονο απο την
αστυνομια...
Για ποιον λογο κινδυνευω απο την αστυνομια ??
Λογω μετακινησης μου απανταει...
ΟΚ. Θα στειλω sms και θα παω.....
Παλι δεν γινεται μου λεει......διοτι το κυνηγι το θεωρει ο υπουργος οχι αθλημα.....αλλα διασκεδαση.
Οταν τον ρωτησα εαν μια υπουργικη καταργει τον νομο του Δασαρχειου -251 -παρ.1 που λεει
ξεκαθαρα οτι το κυνηγι ειναι αθλημα.....δεν ηξερε να μου απαντησει η δεν ηθελε να απαντησει.

Τα συμπερασματα δικα σας παιδες!!!!
Βρε σε τι χωρα ζουμε......τι καραγκιοζηδες εχουμε και μας κυβερνουν......ελεος!!!!!

Δεν νοιάζονται για ανθρώπους που καταστρέφονται οι ζωές τους, νομίζετε ότι θα νοιαστουν για το χόμπι μας; Ας ελπίσουμε να πάνε καλά τα πράγματα και να αρθούν τα μέτρα μέσα στο 2020!
Από που προκύπτει ότι δεν νοιάζονται αυτοί, αλλά και άλλοι πολλοί σε όλη την Ευρώπη κ σε όλο τον κόσμο; Και το, ας ελπίσουμε να πάνε καλά τα πράγματα που γράφεις, συγνώμη, αλλά αναιρεί το προηγούμενο που λες. Που μπορούμε να ελπίζουμε, στην τύχη ή σε αυτούς ανά τον κόσμο που προσπαθούν να τελειώσουμε με αυτό το βάσανο.

Status
Not open for further replies.
Back