Καλά δεν σου φτανει το δωρο του Πετσα τζαμπα αδεια του χρονουΝα σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να βάλω μέχρι τα γενέθλια μου για να ξέρετε όλοι πότε να μου κάνετε ένα ομαδικό δώρο.![]()
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Καλά δεν σου φτανει το δωρο του Πετσα τζαμπα αδεια του χρονουΝα σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να βάλω μέχρι τα γενέθλια μου για να ξέρετε όλοι πότε να μου κάνετε ένα ομαδικό δώρο.![]()
Εγώ που δεν έβγαλα άδεια φέτος λες του χρόνου να τον πάρω αυτόν τον μποναμά; Ω ρε μάνα μου λεφτά! Αν είναι να το κάνει έτσι τότε ελπίζω να μην ανοίξει το κυνήγι φέτοςΚαλά δεν σου φτανει το δωρο του Πετσα τζαμπα αδεια του χρονου![]()
Πρωτον: δεν θα καθίσουμε 25 αλλά πολύ περισσότερες μερες.Θα συμψηφιστεί λέει χαχαχα. Χωρίς πολλούς υπολογισμούς 170 ημέρες περίπου 170 ευρώ η άδεια Άρα 1 ευρω την ημέρα. Αν κάτσουμε 25 ημέρες. - 25 ευρω απ την επόμενη περίπου, χεστηκε η φοράδα στ' αλώνι χαχα
Μάλλον έτσι θα γίνει, όπως ακριβώς γίνεται όταν σταματάει το κυνήγι λόγω καιρικών συνθηκών, ή λόγω Αγγελετου παλιότερα.Πρωτον: δεν θα καθίσουμε 25 αλλά πολύ περισσότερες μερες.
Δεύτερον: σιγα μην δεις έκπτωση του χρονου. Για βάλε τις 25 μέρες που λέμε επι 170000 αδειες και δες το ποσό. Σιγά μην χαριστουν κανα τεσσάρι μυρια.
Μπορούν να πουν ότι δεν τον πιστεύουν αν δεν το δούνεΕπί του παρόντος...ναι δεν είναι καλά!
Παρόλα αυτά....τα δεδομένα αλλάζουν! Τίποτα δεν επιτρέπει μακρόπνοο σχεδιασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέσα στην τρέχουσα σεζόν...όπως είμαι και σίγουρος ότι θα υπάρξει και 3ο lockdown ίσως και 4ο αφού ο κορονοιός έδειξε ότι δεν έχει εποχικότητα..δηλαδή δεν παρουσιάζει ύφεση τους ζεστούς μήνες. Ακόμα και ο ερχομός ενός εμβολίου θέλει τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες για να επιδράσει στην ανοσία του πλυθυσμού.
Η εξαγγελία Πέτσα τουλάχιστον εύχομαι να έβαλε πλέον φρένο σε όλους αυτούς που διεκδικούν τα χρήματα τους πίσω. Είμαι πολύ περίεργος τι θα πουν τώρα....αφού το οικονομικό αντίκτυπο θα διευθετυθεί στην επόμενη σεζόν.
Ας μου επιτραπει να διατηρω μια εστω μικρη νοτα αισιοδοξιας οσο αφορα την κυνηγετικη μας δραστηριοτητα.Επί του παρόντος...ναι δεν είναι καλά!
Παρόλα αυτά....τα δεδομένα αλλάζουν! Τίποτα δεν επιτρέπει μακρόπνοο σχεδιασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέσα στην τρέχουσα σεζόν...όπως είμαι και σίγουρος ότι θα υπάρξει και 3ο lockdown ίσως και 4ο αφού ο κορονοιός έδειξε ότι δεν έχει εποχικότητα..δηλαδή δεν παρουσιάζει ύφεση τους ζεστούς μήνες. Ακόμα και ο ερχομός ενός εμβολίου θέλει τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες για να επιδράσει στην ανοσία του πλυθυσμού.
Η εξαγγελία Πέτσα τουλάχιστον εύχομαι να έβαλε πλέον φρένο σε όλους αυτούς που διεκδικούν τα χρήματα τους πίσω. Είμαι πολύ περίεργος τι θα πουν τώρα....αφού το οικονομικό αντίκτυπο θα διευθετυθεί στην επόμενη σεζόν.
Θέλω και γω.Κωστή στείλε μου λίγο από το μαγικό φίλτρο που παίρνεις σε παρακαλώ!
Υπάρχει ...Οταν σου επιτρεπει το κολυμπι και απαγορευει το ψαροντουφεκο δεν υπαρχει λογικη
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μέχρι 30/11 θα συνεχιστεί η απαγόρευση του κυνηγιού ως έχει σήμερα. Δε θα γίνει άρση της απαγόρευσης.
Από κει και μετά, από 1/12 και έπειτα δηλαδή, κάτι μπορεί να γίνει και το κυνήγι να εξαιρεθεί από τις απαγορεύσεις, υπό τη βασική προϋπόθεση ότι θα έχουν πετύχει τα μέτρα και θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα, οι θάνατοι, οι διασωληνωμένοι κτλ. Διαφορετικά η απαγόρευση θα συνεχιστεί.
Όταν σταματαει το κυνήγι λογω καιρικών συνθηκών είναι άλλο πραγμα. Το γράφει ρητά ο δασικός κώδικας στα περι θηρας. Με τον Αγγελετο το θεωρώ αστείο γιατί το 99% δεν σταμάτησε να κυνηγαει τότε αν θυμάμαι καλά.Μάλλον έτσι θα γίνει, όπως ακριβώς γίνεται όταν σταματάει το κυνήγι λόγω καιρικών συνθηκών, ή λόγω Αγγελετου παλιότερα.
Και τραγουδουν οπως θα παιρνω τις στροφες εσυ αν θελεις κοιταζε μεΠαιδες νομιζω οτι η πιεση πρεπει να συνεχιστει,κατι μπορει να γινει.Ετσι κι αλλιως αυτοι αλλα λενε τη μια και αλλα την αλλη!
Τοτε θα παρουν τον γκιονη.Πρωτον: δεν θα καθίσουμε 25 αλλά πολύ περισσότερες μερες.
Δεύτερον: σιγα μην δεις έκπτωση του χρονου. Για βάλε τις 25 μέρες που λέμε επι 170000 αδειες και δες το ποσό. Σιγά μην χαριστουν κανα τεσσάρι μυρια.