Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά δεν σου φτανει το δωρο του Πετσα τζαμπα αδεια του χρονου .sarcastic.
Εγώ που δεν έβγαλα άδεια φέτος λες του χρόνου να τον πάρω αυτόν τον μποναμά; Ω ρε μάνα μου λεφτά! Αν είναι να το κάνει έτσι τότε ελπίζω να μην ανοίξει το κυνήγι φέτος .sarcastic.

Θα συμψηφιστεί λέει χαχαχα. Χωρίς πολλούς υπολογισμούς 170 ημέρες περίπου 170 ευρώ η άδεια Άρα 1 ευρω την ημέρα. Αν κάτσουμε 25 ημέρες. - 25 ευρω απ την επόμενη περίπου, χεστηκε η φοράδα στ' αλώνι χαχα
Πρωτον: δεν θα καθίσουμε 25 αλλά πολύ περισσότερες μερες.

Δεύτερον: σιγα μην δεις έκπτωση του χρονου. Για βάλε τις 25 μέρες που λέμε επι 170000 αδειες και δες το ποσό. Σιγά μην χαριστουν κανα τεσσάρι μυρια.

Δεύτερον: σιγα μην δεις έκπτωση του χρονου. Για βάλε τις 25 μέρες που λέμε επι 170000 αδειες και δες το ποσό. Σιγά μην χαριστουν κανα τεσσάρι μυρια.
Μάλλον έτσι θα γίνει, όπως ακριβώς γίνεται όταν σταματάει το κυνήγι λόγω καιρικών συνθηκών, ή λόγω Αγγελετου παλιότερα.

Επί του παρόντος...ναι δεν είναι καλά!

Παρόλα αυτά....τα δεδομένα αλλάζουν! Τίποτα δεν επιτρέπει μακρόπνοο σχεδιασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέσα στην τρέχουσα σεζόν...όπως είμαι και σίγουρος ότι θα υπάρξει και 3ο lockdown ίσως και 4ο αφού ο κορονοιός έδειξε ότι δεν έχει εποχικότητα..δηλαδή δεν παρουσιάζει ύφεση τους ζεστούς μήνες. Ακόμα και ο ερχομός ενός εμβολίου θέλει τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες για να επιδράσει στην ανοσία του πλυθυσμού.

Η εξαγγελία Πέτσα τουλάχιστον εύχομαι να έβαλε πλέον φρένο σε όλους αυτούς που διεκδικούν τα χρήματα τους πίσω. Είμαι πολύ περίεργος τι θα πουν τώρα....αφού το οικονομικό αντίκτυπο θα διευθετυθεί στην επόμενη σεζόν.
Μπορούν να πουν ότι δεν τον πιστεύουν αν δεν το δούνε
Όπως μπορούνε να πούνε και πως είναι απατεώνες δεν θα έχουν άδικο
Φίλε Αλέξη από εξαγγελίες χορτάσαμε και πως το κυνήγι θα εξαιρεθεί μάς είχανε πει και δεν έδωσαν ούτε το Σαββατοκύριακο που πέρασε όπως στα κομμωτήρια

Επί του παρόντος...ναι δεν είναι καλά!

Παρόλα αυτά....τα δεδομένα αλλάζουν! Τίποτα δεν επιτρέπει μακρόπνοο σχεδιασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανακυνηγίσουμε μέσα στην τρέχουσα σεζόν...όπως είμαι και σίγουρος ότι θα υπάρξει και 3ο lockdown ίσως και 4ο αφού ο κορονοιός έδειξε ότι δεν έχει εποχικότητα..δηλαδή δεν παρουσιάζει ύφεση τους ζεστούς μήνες. Ακόμα και ο ερχομός ενός εμβολίου θέλει τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες για να επιδράσει στην ανοσία του πλυθυσμού.

Η εξαγγελία Πέτσα τουλάχιστον εύχομαι να έβαλε πλέον φρένο σε όλους αυτούς που διεκδικούν τα χρήματα τους πίσω. Είμαι πολύ περίεργος τι θα πουν τώρα....αφού το οικονομικό αντίκτυπο θα διευθετυθεί στην επόμενη σεζόν.
Ας μου επιτραπει να διατηρω μια εστω μικρη νοτα αισιοδοξιας οσο αφορα την κυνηγετικη μας δραστηριοτητα.
Εχει δημιουργηθει ενα πανελλαδικο πλεγμα εντονης διαμαρτυριας προς πασα κατευθυνση απο τους συλλογους μας, τις ομοσπονδιες και την συνομοσπονδια. Γνωριζω απο πρωτο χερι πρωτοβουλιες της συνομοσπονδιας προς πολλες κατευθυνσεις και εντονες διεργασιες.
Ελπιζω, εστω και με μικρη αισιοδοξια, οτι κατι μπορει να βγει.
Ας ελπιζουμε για "λιγοτερο κακο".

Οταν σου επιτρεπει το κολυμπι και απαγορευει το ψαροντουφεκο δεν υπαρχει λογικη
Υπάρχει ...
Κολύμπι=Άθληση
Ψαροντούφεκο=Ψυχαγωγία

Πάμε να κάνουμε μερικές βουτιές στα μείον Χ5 μέτρα για να ψυχαγωγηθούμε.

Ζούμε στην χώρα του περίπου.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μέχρι 30/11 θα συνεχιστεί η απαγόρευση του κυνηγιού ως έχει σήμερα. Δε θα γίνει άρση της απαγόρευσης.
Από κει και μετά, από 1/12 και έπειτα δηλαδή, κάτι μπορεί να γίνει και το κυνήγι να εξαιρεθεί από τις απαγορεύσεις, υπό τη βασική προϋπόθεση ότι θα έχουν πετύχει τα μέτρα και θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα, οι θάνατοι, οι διασωληνωμένοι κτλ. Διαφορετικά η απαγόρευση θα συνεχιστεί.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Ας βάλουμε, λοιπόν, όλοι τα δυνατά μας να πάει όσο το δυνατόν και συντομότερον καλά το επερχόμενο διαβολο3βδόμαδο, μπας και από 1/12 δικαιούμεθα να βγούμε για καμιά ντουφεκιά... Είθε!

Μάλλον έτσι θα γίνει, όπως ακριβώς γίνεται όταν σταματάει το κυνήγι λόγω καιρικών συνθηκών, ή λόγω Αγγελετου παλιότερα.
Όταν σταματαει το κυνήγι λογω καιρικών συνθηκών είναι άλλο πραγμα. Το γράφει ρητά ο δασικός κώδικας στα περι θηρας. Με τον Αγγελετο το θεωρώ αστείο γιατί το 99% δεν σταμάτησε να κυνηγαει τότε αν θυμάμαι καλά.

Τοτε θα παρουν τον γκιονη.

η κυβερνηση υποσχεθηκε να επιστρεψει αναλογικα , μερος του ποσου της αδειας που παει στο κρατος πχ απο τα 60ε απο τη γενικη νομιζω. Το υπολοιπο που παει στους συλλογους και ΚΣΕ κλπ ειναι αποφαση των συλλογων αν θα επιστραφει.
Προσωπικα δεν θα παρω πισω χρηματα απο τις οργανωσεις μας ,αλλα θα απαιτησω ο,τι μου επιστρεψει το κρατος να παει και αυτο στις οργανωσεις ΜΑΣ

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου φανερώνει και την οπτική που έχει το "σύστημα" για τους κυνηγούς και την δραστηριότητα τούς: μας έχουν μόνο για αρμεγάδι (για να περνούν τα λεφτά μας). Γι'αυτό δεν πρόκειται να πάει το κυνήγι ποτέ μπροστά, γιατί υπολογίζουν τι λεφτά τους λειπούν και όχι πόσα θα παίρνανε αν πρόσφεραν καλύτερο προϊόν. Εδώ λοιπόν μια μαχητική και υγιής ΚΣΕ θα κατέθετε μια ομαδική αγωγή προς όφελος των μέλλον της συνυπολογίζοντας και αυτό που ονομάζουμε ψυχική υγεία και ευεξία, απαιτοντας αποζημίωση και για την φθορά που επέβαλε η ΚΥΑ κατά του κυνηγιού και σε αυτές. Μια άλλη ΚΣΕ όχι αυτή του Αραμπατζή και του Σταθόπουλου.

Status
Not open for further replies.
Back