καλο θα ητανεε τελι να μην γραφουμε εδω μεσα τι βλεπουμεΑν δεν βγει ΦΕΚ όμως ο καθένας μας και προσωπικα εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα τα έχω στα πόδια μου τα θηράματα και βλέπω τριγύρω μου κόσμο αρκετό μάλιστα να κυνηγάει ασταμάτητα......
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
καλο θα ητανεε τελι να μην γραφουμε εδω μεσα τι βλεπουμεΑν δεν βγει ΦΕΚ όμως ο καθένας μας και προσωπικα εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα τα έχω στα πόδια μου τα θηράματα και βλέπω τριγύρω μου κόσμο αρκετό μάλιστα να κυνηγάει ασταμάτητα......
Γι'αυτό βγάζουμε άδεια .Είναι κυνήγι αυτό από τη μια να κοιτάς για θήραμα και απ' την άλλη μήπως φανεί κανένας.Δυσκολη αποφαση και απο την αλλη θα σε φαει η αγωνια μην βρεθεις σε κανεναν πυρωμενο και τοτε θα χαλασει ολη σου η διαθεση
Εχει κατι μανιταρια...Πιανεις οριο σε 5"να μην μπορουμε να.....διακτινηστούμε οπως στο star trek.....
Και πως θα πας να κυνηγήσεις; Εκτός αν μένεις μεσα στο βουνό και πάλι δε μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς. Υπάρχει ασάφεια και δε σε κατοχυρώνει κανείς.το θεμα ειναι απλο,,επιτρεπαιτε βαση νομου το κυνηγι αλα απαγορευτε η μετακινησηηηη,,μην βασανιζουμε αλο το θεμαα,,ναχαμε να λεγαμαιιιι![]()
... με ή χωρίς το κούφιο;;Γι' αυτο χρειαζονται τα συλλογικα οργανα! Καθιστε παρατηρηστε τι μηνυματα (βρισιες, τσαμπουκαδες κλπ) εχουμε στειλει.....πισω απο το πληκτρολογιο......φανταστειτε να καναμε αποπειρα να συγκεντρωθουμε και να συζητησουμε ας πουμε σε ενα αμφιθετρο.....!!
η εαν μενης διπλα στο βουνοΚαι πως θα πας να κυνηγήσεις; Εκτός αν μένεις μεσα στο βουνό και πάλι δε μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς. Υπάρχει ασάφεια και δε σε κατοχυρώνει κανείς.
Φίλε Σάκη ενα μετρο( που λέει ο λόγος) εξω απο το σπίτι μου αν βγω χωρίς αιτιολόγηση μετακίνησης είμαι παράνομος. Επομένως αν βγούμε για κυνήγι ακόμη και δίπλα στο βουνό να μένουμε και μας δει ή μας καρφώσει κάποιος είναι άσκοπη μετακίνηση γι'αυτούς, δεν εμπίπτει σε κανένα νούμερο μετακίνησης, το είπε ρητά ο Χαρδιαλι@ς.η εαν μενης διπλα στο βουνο![]()
αυτη η ασαφεια θα μας φαη
xaxaxaxa............... δεν υπάρχεις ρε φίλε.............. τέλος .............Τον Μερφι τον εχεις ακουστα?
εας βγαλουμε και εμης σακη το ν 7Φίλε Σάκη ενα μετρο( που λέει ο λόγος) εξω απο το σπίτι μου αν βγω χωρίς αιτιολόγηση μετακίνησης είμαι παράνομος. Επομένως αν βγούμε για κυνήγι ακόμη και δίπλα στο βουνό να μένουμε και μας δει ή μας καρφώσει κάποιος είναι άσκοπη μετακίνηση γι'αυτούς, δεν εμπίπτει σε κανένα νούμερο μετακίνησης, το είπε ρητά ο Χαρδιαλι@ς.
Μόνο κυνήγι σε καρτέρι σε ιδιοκτήτη περιφραγμενη εκταση που είναι μέσα το σπίτι για να μην έχεις θεμα, αλλά που τέτοια τύχη...Φίλε Σάκη ενα μετρο( που λέει ο λόγος) εξω απο το σπίτι μου αν βγω χωρίς αιτιολόγηση μετακίνησης είμαι παράνομος. Επομένως αν βγούμε για κυνήγι ακόμη και δίπλα στο βουνό να μένουμε και μας δει ή μας καρφώσει κάποιος είναι άσκοπη μετακίνηση γι'αυτούς, δεν εμπίπτει σε κανένα νούμερο μετακίνησης, το είπε ρητά ο Χαρδιαλι@ς.
Μπααα...ουτε αυτο παιζει....κοντα σε κατοικημενη περιοχη...Μόνο κυνήγι σε καρτέρι σε ιδιοκτήτη περιφραγμενο εκταση που είναι μέσα το σπίτι για να μην έχεις θεμα, αλλά που τέτοια τύχη...
Ναι όντως... μόνο αν είσαι στην άκρη του πουθενά σαν τον Άγγλο ευγενή στο Μέγαρο του αλλά αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας για την Ελλαδα...Μπααα...ουτε αυτο παιζει....κοντα σε κατοικημενη περιοχη...![]()
είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοιΣε καποια εκπομπη στις πρωινες ιχνηλασιες, αν δεν κανω λαθος ειπε καποιος οτι η Κ.Σ.Ε ειναι σε αριθμο μελων η δευτερη μεγαλυτερη οργανωση μετα τη ΓΕΣΕΕ ξερει να μας πει καποιος αν ισχυει?
Αν ισχυει κατι τετοιο,ειμαστε για κλαματα!!Σε καποια εκπομπη στις πρωινες ιχνηλασιες, αν δεν κανω λαθος ειπε καποιος οτι η Κ.Σ.Ε ειναι σε αριθμο μελων η δευτερη μεγαλυτερη οργανωση μετα τη ΓΕΣΕΕ ξερει να μας πει καποιος αν ισχυει?