Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
3 ηλικιωμένοι
ελιές κλήματα
μήπως είχαν τίποτα διαφορές;;;;;
ότι και να ήταν κρίμα τον άνθρωπο .fff.

Αυτά βλέπουν μερικοί και όχι μόνο θέλουν να κοπεί το κυνήγι αλλά να μας χώσουν και τα όπλα στον ...
Όλα ξεκινάνε από την έλλειψη παιδείας και την προχειρότητα με την οποία δίνονται οι άδειες.
Όπως όλα άλλωστε σ αυτόν τον τόπο.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Infographics&item_id=31487

Καλησπερα! Το ειδα μου φανηκε ενδιαφερον και το εβαλα! Δεν ξερω αν αληθευουν ολα οσα λεει!
Τρίχες κατσαρές Γιάννη.
Δημοσιεύματα της πλάκας χωρις να αναφέρουν απο που εχουν παρει τα στοιχεια , χωρις να αναφέρουν μελέτες , χωρις τιποτα.
Βαζουν μερικά αυθαίρετα νούμερα και ετοιμο το δημοσίευμα .....

Καλά θα κάνουν εκεί κάτω να κυνηγάνε πιο εντατικά το γουρούνι γιατί σε λίγο θα είναι πιο πολλά και απο τις τσίχλες.sarcastic.

Θα το ξαναπώ ...ΑΛΗΤΕΙΑ...αυστηροποίηση των ποινών, στέρηση δικαιώματος άσκησης θήρας και κατοχής κυνηγετικών σκύλων και τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο που να πηγαίνει αυτεπάγγελτα στην αρμόδια ΔΟΥ.

Λογικά θα ισχυριστεί ότι το έκανε για λόγους εκπαίδευσης...
Αυτό που είναι απαράδεκτο για μένα, είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπα να δημοσιοποιούνται τα ονόματα... Ξευτίλες....
Δεν υπάρχει δικαιολογία φίλε μου...κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να απαγορευτή η εισαγωγή γενικά τέτοιων συσκευών και να οριστούν αυστηρές ποινές και πρόστιμα στους επαγγελματίες του χώρου που παραβατούν.

Δεν υπάρχει δικαιολογία φίλε μου...κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να απαγορευτή η εισαγωγή γενικά τέτοιων συσκευών και να οριστούν αυστηρές ποινές και πρόστιμα στους επαγγελματίες του χώρου που παραβατούν.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει δικαιολογία!

Eπειδη τα ΜΜΕ παραπληροφορουν εσκεμμενα τους παντες προς ωφελος των οικολογικων οργανωσεων σχετικα με την παρανομη θανατωση των μεταναστευτικων πουλιων στη μεσογειο παραθετω αυθεντικη την εκθεση του Birdlife στην οποια στηριζονται ολοι για τα επιχειρηματα τους.

http://www.birdlife.org/sites/default/files/attachments/01-28_low.pdf

Απο προχθεσινη δημοσιευση στο in.gr:

Όπως αναφέρει η κ. Ντεμίρη, για την αντιμετώπιση του φαινομένου απαιτείται αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας και ριζική αναθεώρηση του νομικού πλαισίου για το κυνήγι, καθώς και της σχέσης μεταξύ των κυνηγετικών οργανώσεων και του ελληνικού κράτους.

Το κυνηγι δεν εχει καμμια σχεση με αυτα που προβαλει η κ. Ντεμιρη και αναπαραγουν με μπολικη σαλτσα τα ΜΜΕ. Στην Ελλαδα μιλαμε για παρανομη θανατωση 700.000 πουλιων το χρονο, τα οποια ομως δεν ωφειλονται στο κυνηγι. Το νουμερο περιλαμβανει πουλια θανατωμενα με ξοβεργες, διχτυα, αγγιστρια και εαρινη λαθροθηρια. Επισης απο που προκυπτει οτι σκοτωνουμε δαλματικους πελεκανους στην Ελλαδα ενας θεος ξερει.

Θα μου αρεσε να υπηρχε καποιοα τοποθετηση απο την ηγεσια μας επι του θεματος. Σαν κυνηγος δεν μου αρεσει να στιγματιζομαι για κατι που ουτε υποστηριζω, ουτε με εκφραζει και αντιθετως συνεισφερω με τον οβολο μου στην αντιμετωπιση του προβληματος οπως η λαθροθηρια.

Το αρθρο του Birdlife ειναι παρα πολυ κατατοπιστικο του τι γινεται ανα χωρα και η παρερμηνεια του απολυτα εσκεμμενη

Eπειδη τα ΜΜΕ παραπληροφορουν εσκεμμενα τους παντες προς ωφελος των οικολογικων οργανωσεων σχετικα με την παρανομη θανατωση των μεταναστευτικων πουλιων στη μεσογειο παραθετω αυθεντικη την εκθεση του Birdlife στην οποια στηριζονται ολοι για τα επιχειρηματα τους.
...............................................................................................
Το αρθρο του Birdlife ειναι παρα πολυ κατατοπιστικο του τι γινεται ανα χωρα και η παρερμηνεια του απολυτα εσκεμμενη

Ακόμη και το νούμερο των 700.000 πουλιών παράνομα θανατωμένων μου μοιάζει φουσκωμένο...
Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, το άρθρο του Birdlife στο κομμάτι που αφορά την Ελλάδα στηρίζεται σε στοιχεία της Ορνιθολογικής Εταιρείας, οπότε ... τι περιμένετε; Αξιοπιστία; .yel.
.no.

Status
Not open for further replies.
Back