Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πώς κόβει πρόστιμο η αστυνομία σε κάποιον που έχει βγει με τα πόδια (όχι με όχημα) για κυνήγι; Βάσει ποιου νόμου; Δηλαδή αν εγώ μένω μέσα στον κυνηγότοπο, στείλω sms6 και ξεκινήσω με τα πόδια από το σπίτι μου για κυνήγι, με τι δικαιολογία θα με γράψουν; Αφού βάσει νόμου το κυνήγι είναι άθληση και ακόμα δεν απαγορεύεται.
δες λοιπόν την παράνοια..........
όργανον = τι κάνετε εδώ κύριε ?
εσύ = κυνηγάω κυραστυνόμε.
όργανον = απαγορεύεται να κυνηγάτε , δεν το ξέρετε ?
εσύ = όχι κυραστυνόμε δεν απαγορεύεται να κυνηγάω , να μετακινούμε άσκοπα απαγορεύεται , εγώ έχω στείλει SMS άθλησης και αθλούμαι διότι το κυνήγι είναι αναγνωρισμένο ώς άθλημα.
όργανον = δεν ξέρω τι λέτε εσείς κύριε , εγώ έχω εντολή να σας κόψω πρόστιμο.
εσύ = μα .....................
παίρνεις σαν κύριος το προστιματάκι σου και μετά πας στο δικαστήριο.
επειδή δε τα έχεις πάρει στο κρανίο βάζεις και δικηγόρο και μετά από 2-3 αναβολές και κανά 1000 € έξοδα ( ίσως λέω και λίγα ) τελικά δικαιώνεσαι και παίρνεις εντολή δικαστηρίου να σου επιστραφούν τα 300€ που έχεις ήδη πληρώσει. ( θα περιμένεις αρκετά βέβαια αλλά αυτό το ξέρεις ήδη φαντάζομαι.)
ΑΑΑΑ μην ξεχάσω , υπάρχει πιθανότητα να σου έχει αφαιρεθεί και η άδεια ή να έχει κατασχεθεί το όπλο σου μέχρι να δικαιωθείς στο δικαστήριο ( γιατί είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείς ).
αφού λοιπόν περάσουν 2- 3 χρονάκια μέχρι να δικαιωθείς , εσύ κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο βλέποντας όλους τους άλλους να κυνηγούν όσο εσύ περιμένεις την "τυφλή , κουφή , στραβή," δικαιοσύνη του Ελληνικού κράτους.
και ρωτάω ........ πραγματικά θες να δοκιμάσεις ???????
λέω εγώ τώρα ..............